İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konunun öncesini bilmiyorum ama ayrılık esnasında, hele bir de o çekip gitmişse, yaptığınız hiçbir şey onu ilgilendirmez bence.
bahsettiğiniz gibi bir yaşam tarzınız mevcutsa aşırı kıskanç tiplerden uzak durmak lazım. asla olmuyor yani, kendimden biliyorum. ya siz delirirsiniz ya karşınızdaki.

Gizemliaslı hepimizin ortak yarası :KK70:
İşi de yok galiba
Evet sizin çok işiniz var. O kadar meşgul bir insansiniz ki kendi hayat tarzınızla uyumsuz olduğunu bildiğiniz üyelerin konularını ısrarla okumaya devam edip, saygı duymadan gereksiz yorumlar yapabiliyorsunuz.

Doğru kendini cok adammışsın neyin var neyin yok veriyorsun adamlara çok guzel adama böyle devam aman her gittiğin yere kondom götür Allah muhafaza daha fazla çoğalmayin sizin yüzünüzden kız çocuk doğurmaktan korkar olduk
Konudaki kiz lezbiyen deģil ki. O da erkeklerle sevisiyor.
Erkek cocuk dogurmaktan da korkuyor musunuz??

____
Konu sahibi, adam hayatinda kondom kullanmamis diyorsun. Böyle bir insanla nasil kondomsuz birlikte oldun defalarca? Hastalik kapman bir anlik birsey. Bir kisiden gecen hastalik aninda aile agaci gibi onum hayatina gireni-hayatina girenin hayatina gireni-onlari hayatina gireni... herkesi etkiler.
Nasil bu kadar cahil olabiliyorsun bu kadar "sex on the beach,ne ozguruz biz,cok moderniz" diye takilirken?
Tek cinsel hastalik aids de degil, oldurmez süründürür yüzlerce hastalik var. Kendini-sagligini düşünmüyorsan cinsel gelecegini düşün, kendine bu kötülüğü yapma!
Ayrica bir baska kamu spotu; kondom,o ise hic baslamadan iki deli bir araya gelmeden takilir😶 defalarca temas ettiktten sonra bosalmadan hemen once takilmaz.
Keske amerikan filmlerindeki gibi muzla vs uygulamali ogretseler-oneminden bahsetseler ortaokul cagindan itibaren de bu cehalet sona erse
Ve son olarak devletin butun hastanelerinde hiv testi ucretsiz (ve sanirim gizli) sabah veriyorsunuz kani-oglen temizsiniz diyorlar mutlu oluyorsunuz. Daha once bir kere bile riskli iliskiye gidenler bir gorunmeli...

Son düzenleme:

____
Konu sahibi, adam hayatinda kondom kullanmamis diyorsun. Böyle bir insanla nasil kondomsuz birlikte oldun defalarca? Hastalik kapman bir anlik birsey. Bir kisiden gecen hastalik aninda aile agaci gibi onum hayatina gireni-hayatina girenin hayatina gireni-onlari hayatina gireni... herkesi etkiler.
Nasil bu kadar cahil olabiliyorsun bu kadar "sex and the beach,ne ozguruz biz,cok moderniz" diye takilirken?
Tek cinsel hastalik aids de degil, oldurmez süründürür yüzlerce hastalik var. Kendini-sagligini düşünmüyorsan cinsel gelecegini düşün, kendine bu kötülüğü yapma!
Ayrica bir baska kamu spotu; kondom,o ise hic baslamadan iki deli bir araya gelmeden takilir😶 defalarca temas ettiktten sonra bosalmadan hemen once takilmaz.
Keske amerikan filmlerindeki gibi muzla vs uygulamali ogretseler-oneminden bahsetseler ortaokul cagindan itibaren de bu cehalet sona erse
Ve son olarak devletin butun hastanelerinde hiv testi ucretsiz (ve sanirim gizli) sabah veriyorsunuz kani-oglen temizsiniz diyorlar mutlu oluyorsunuz. Daha once bir kere bile riskli iliskiye gidenler bir gorunmeli...
Kondomun ilişkiye girmeden önce takıldığını elbette biliyorum.
Normalde açık tabirle yazacağım, linç gelir birazdan. Oral seksi bile kondomsuz yapmam.
Bu çocuk küçük ya herhalde ondan mı öyle bir kafasizlik ettim bilmiyorum.

Evet sizin çok işiniz var. O kadar meşgul bir insansiniz ki kendi hayat tarzınızla uyumsuz olduğunu bildiğiniz üyelerin konularını ısrarla okumaya devam edip, saygı duymadan gereksiz yorumlar yapabiliyorsunuz.

Bence bu konuya yazdığım yorumlarımın gerekliliği konunuzun içeriği kadardı.

Hani bazen hayat meşgalesinden bunalırsın da şöyle aptalca bir film acarsın, hani cok gereksizdir ama kafanı dağıtırsın ya, hah işte öyle bir şey senin konunu okumak. Cok da şeyapma kuzum.. ( :

Bence bu konuya yazdığım yorumlarımın gerekliliği konunuzun içeriği kadardı.

Hani bazen hayat meşgalesinden bunalırsın da şöyle aptalca bir film acarsın, hani cok gereksizdir ama kafanı dağıtırsın ya, hah işte öyle bir şey senin konunu okumak. Cok da şeyapma kuzum.. ( :
Ay yok bunalacak kadar boş bir hayat yaşamıyorum. Bir şey seyredersem de değecek bir şeyler seyrederim.

____
Nasil bu kadar cahil olabiliyorsun bu kadar "sex and the beach,ne ozguruz biz,cok moderniz" diye takilirken?
Hpv erkeklerde çok yaygın.
Kadınlarda vajina bölgesinde siğil gibi görünür ama tehlikelidir.
Ileride rahim kanserine bile götürüyormuş.
Yani böyle giderse hpv kapacak gibi konu sahibi.
Ben o "bebesinin" ayrılık döneminde boşta kaldığını düşünmüyorum. Zaten genel eve gitmişse bebe geçmiş olsun.
Hemen test yaptırmalı..

Jinekologa da gitmeli...

Burada isteyen istediği konuya yorum yapabilir.
Sizin " hayat tarzınızda" olanlar sırf yorum yapsaydı sayfa sayısı en fazla 3 olurdu..

Hpv erkeklerde çok yaygın.
Kadınlarda vajina bölgesinde siğil gibi görünür ama tehlikelidir.
Ileride rahim kanserine bile götürüyormuş.
Yani böyle giderse hpv kapacak gibi konu sahibi.
Ben o "bebesinin" ayrılık döneminde boşta kaldığını düşünmüyorum. Zaten genel eve gitmişse bebe geçmiş olsun.
Hemen test yaptırmalı..

Jinekologa da gitmeli...
Şahsen bir konuya girip konudan ziyade konu sahibinin hayat tarzıyla ilgili yorum yapmak saçmalıktır, tabiri caizse boş yapmaktır.
Ben beni onaylayan yorumlar yapın demiyorum. Konumla ilgili olumlu ya da olumsuz yorum yapabilir elbet.
Arada bir ayrım var. Umarım algılayabilirsiniz.

Hiç eskorta gitmemiş. Zaten gitmesine de gerek yok.

Şahsen bir konuya girip konudan ziyade konu sahibinin hayat tarzıyla ilgili yorum yapmak saçmalıktır, tabiri caizse boş yapmaktır.
Ben beni onaylayan yorumlar yapın demiyorum. Konumla ilgili olumlu ya da olumsuz yorum yapabilir elbet.
Arada bir ayrım var. Umarım algılayabilirsiniz.

Hiç eskorta gitmemiş. Zaten gitmesine de gerek yok.
Bilemezsiniz.
Bu arada hpv'den prezervatif de korumaz.
Bir araştırın.
Siz önce bir doktora gidin cidden bir emin olun hastalık kapmadığınızdan.

O mesajı da göndermekten vazgeçmiştim. Başka yorum yapınca mesaj kutusunda kalmış ondan gitmis sonra sildim zaten.
Evet bizi sizin yaşam tarzınız çok ilgilendirmez.

Burada yazanlar kadın olduğu için empati yapıp yazıyor durum bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X