İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken yaşta cinsel ilişkiye girme, bariyer yöntem kullanmama, birden fazla partner ileride servikal kanser vb gibi hastalıklara neden olabiliyor. Pap smear testi yaptırmanızı öneririm

Erken yaşta cinsel ilişkiye girme, bariyer yöntem kullanmama, birden fazla partner ileride servikal kanser vb gibi hastalıklara neden olabiliyor. Pap smear testi yaptırmanızı öneririm
22 yaşında ilk vajinal yoldan ilişkimi yaşadım. Genellikle korunurum kondom yoluyla. Bu çocukta sanırım yaşı küçük diye ısrar etmedim. Şimdi düşününce sorumsuzluk gibi geliyor.

Böyle olacaksa diyorum her daim hayırlı evlat diye isterim Rabbim den hamileligimi öğrendiğim de iki rekat şükür namazı kılar Rabbimden hayırlısıysa ister değilse verme Rabbim beni onla imtihan etme derim. Valla kötü evlat tan Rabbime sığınırım ben evladım bana kole olsun demiyorum ama her şeyine saygı duyarım desteklerim ama bu kadar da değil o kadar yandiysa verir kocaya evlendiririm böyle sağda solda surtmesine göz yummam
Yorumu okuyunca cinlerim tepeme geldi. Allahaşkına biraz inancınız varsa böyle Allah kitap diye diye kendinizi temize çekmezsiniz. Bugün müslüman insanlara önyargı varsa sizin gibi kendini bilmezler yüzünden. Kendisine kötülük yapan insanlara bile hoşgörüyle davranmış bir peygamberin dinine inanıyorsunuz ve evlat katili olmaktan bahsediyorsunuz. Sadece kız evlat ama oğlunuz yapsa sırtını patpatlarsınız eminim. Konu sahibinin yerinde olsam sizinle büyük uğraşır rezil rüsva ederim umarım o da uğraşır da alırsınız boyunuzun ölçüsünü. Ayrıca büyük ihtimale kınadığınızla sınanacaksınız, sınanın da zaten, bundan bi 20 yıl sonra bu yazdıklarınız aklınıza gelsin de dank etsin kafanıza sözlerinizin nelere yol açtığı.

Allah herkesi evlatlarınız da dahil, sizin gibi dili zehir saçan insanlardan(!) korusun.

Ah Anna, ah! Sana, "Kendini sevmiyorsun," demiştim. Hâlâ aynı şeyi düşünüyorum. Konularına genel olarak baktığımız zaman; beğenilme, ilgi duyulma, arzulanma, hayatındaki boşluğu (artık neyse) erkeklerle doldurma ve takılı kalma gibi problemlerin var. Genel olarak bencil değil ama benci bir yapın var. Karşıt düşünceleri kabullenmiyor ve savunmaya geçiyorsun. Hep ben doğrucuyum gibi bir tavır takınıyorsun. Ben mükkemmelim tarzı bir duruş sergiliyorsun. Marjinal bir hava yaratmaya çalışıyorsun ama öyle değilsin. Belki istemeden yapıyorsun, bilemiyorum. Çünkü konularında anlattığın ilişki ve düşünce yapısındaki kadın ile yansıtmaya çalıştığın kadın birbirlerine oldukça zıt karakterler. Cinsel yaşama erken yaşlarda, çok yanlış şekilde başlamışsın mesela ama sana sorsan bu senin kendi tercihin. Oysa bu senin değil, partnerlerinin tercihiydi ve sen buna boyun eğmişsin. Fakat, bekaret senin için önemli değil. Kendi açımdan baktığımda bekarete önem vermeyen biri olarak, erkek arkadaşım/arkadaşlarım bana farklı şekilde ilişki önerse kabul etmem. Günahıma girmek istemiyormuş falan hikaye. Çünkü cinselliği kendi adıma tam olarak tanımadan buna başvurmak istemem. Hayatındaki insanlar senin için önemli değilmiş havası veriyorsun ama takıntılı şekilde onları kendine bağlamak için çaba sarf ediyorsun. Hayatının olmazsa olmazı erkek ve cinsellikmiş gibi duruyor. Uzman değilim ama ben sana baktığımda ya geçmişte yaşadığın bir travma olduğunu ya da hayatındaki boşluğu bunlarla doldurmaya çalıştığını düşünüyorum. Kendine biraz zaman tanı, kendini seviyorsan.

bukadar genişlik beni aşar.

meseleye gelince sılayla ahmet kural geldi aklıma .adamlar birbirlerini yediler ayrı kaldıkları dönem sıla başkasıyla görüştü diye.tamam kabul normal bazı şeyler size göre ama yahu mide peki? yada ne bileyim sağlık? yaş konusuna gelmice.ara ara konularını görüyorum.kaleminden ziyade yaşının kuvvetli olduğunu duşünüyorum.dahası...neyse

Ah Anna, ah! Sana, "Kendini sevmiyorsun," demiştim. Hâlâ aynı şeyi düşünüyorum. Konularına genel olarak baktığımız zaman; beğenilme, ilgi duyulma, arzulanma, hayatındaki boşluğu (artık neyse) erkeklerle doldurma ve takılı kalma gibi problemlerin var. Genel olarak bencil değil ama benci bir yapın var. Karşıt düşünceleri kabullenmiyor ve savunmaya geçiyorsun. Hep ben doğrucuyum gibi bir tavır takınıyorsun. Ben mükkemmelim tarzı bir duruş sergiliyorsun. Marjinal bir hava yaratmaya çalışıyorsun ama öyle değilsin. Belki istemeden yapıyorsun, bilemiyorum. Çünkü konularında anlattığın ilişki ve düşünce yapısındaki kadın ile yansıtmaya çalıştığın kadın birbirlerine oldukça zıt karakterler. Cinsel yaşama erken yaşlarda, çok yanlış şekilde başlamışsın mesela ama sana sorsan bu senin kendi tercihin. Oysa bu senin değil, partnerlerinin tercihiydi ve sen buna boyun eğmişsin. Fakat, bekaret senin için önemli değil. Kendi açımdan baktığımda bekarete önem vermeyen biri olarak, erkek arkadaşım/arkadaşlarım bana farklı şekilde ilişki önerse kabul etmem. Günahıma girmek istemiyormuş falan hikaye. Çünkü cinselliği kendi adıma tam olarak tanımadan buna başvurmak istemem. Hayatındaki insanlar senin için önemli değilmiş havası veriyorsun ama takıntılı şekilde onları kendine bağlamak için çaba sarf ediyorsun. Hayatının olmazsa olmazı erkek ve cinsellikmiş gibi duruyor. Uzman değilim ama ben sana baktığımda ya geçmişte yaşadığın bir travma olduğunu ya da hayatındaki boşluğu bunlarla doldurmaya çalıştığını düşünüyorum. Kendine biraz zaman tanı, kendini seviyorsan.
Hiç alakası yok.
Sanıyorum ki kendimi, sizden daha iyi taniyorumdur.
Kendime belli bir zaman koymuştum, o zamana kadar ilk doğal cinsel ilişkimi yaşayacaktım.
Hatta bunu da o zaman için ilişkimin olmadığı tabiri caizse biriyle fb olarak yaşadım. Sonra aramızda harika bir uyum ve ilişki başladı.
Yani burada tanımadığım partnerim bana nasıl baskı yapmış olabilir?
Karşıt düşüncelerin bazılarını kabullenmiyor olabilirim mantıksız geldiği taktirde. Her insanın yaptığı gibi.. Pek çoğuna ya yorum yapmıyorum ya da kabulleniyorum. Açıp bakabilirsin zor değil.
22 yaş cinselliğe başlamak için erken bir yaş değil.
Marjinal bir hava da yaratmaya çalışmıyorum. Marjinal olduğumu iddia etmiyorum ama çoğu konuda toplumun geneli gibi düşünmediğim aşikar. Kendimde bunu da fazlasıyla seviyorum.
Mükemmel olduğumu da söylemedim hiç bir zaman. Iyi olduğum şeyleri bilirim, gerektiği taktirde de ifade ederim. Yetiştiriliş tarzım bu şekilde.
Kimseyi kendime bağlamaya çalışmıyorum. Asıl öyle olsa cinselliği koz olarak kullanır, ulaşılması gereken bir ödülmüş gibi sunardım.
Ilişkimde, ilişkilerimde yaşadığım durumlar kafamı belli bir süre meşgul edebilir bu çok normal.
Buraya da o tarz durumlarla ilgili konu açıyorum. Böyle yapmam hayatımın onlardan ibaret olduğunu göstermez ki. 'Off hoca yazdığım essaye az not vermiş', 'Işte çalışma arkadaşım böyle böyle yaptı' gibi mevzularla ilgili konu açmam.

Yaptığın şey aldatma değil ama hoş da değil bence. Onun yaptığı ise aldatma.

"Bu kez bitti" diyorsun ama 2-3 konu önce de aynı şeyi söylüyordun.
"Ben özgürüm, cinsel hayatım var, istediğimle sevişirim, aşk tutku kadınıyım" şeklinde bir imaj yaratmaya çalışıyorsun kendine, kadın kadın hissetmek istiyorsun ama nerede eli şeyinde bir ergen irisi var, gidip onu buluyorsun. Sonra da kafana takıyorsun.
Aşk da ilişki de böyle şeyler değil.
Bu işlerden bir süre el etek çekip kendini dinlesen kendine büyük bir iyilik yapmış olacaksın.

Yaptığın şey aldatma değil ama hoş da değil bence. Onun yaptığı ise aldatma.

"Bu kez bitti" diyorsun ama 2-3 konu önce de aynı şeyi söylüyordun.
"Ben özgürüm, cinsel hayatım var, istediğimle sevişirim, aşk tutku kadınıyım" şeklinde bir imaj yaratmaya çalışıyorsun kendine, kadın kadın hissetmek istiyorsun ama nerede eli şeyinde bir ergen irisi var, gidip onu buluyorsun. Sonra da kafana takıyorsun.
Aşk da ilişki de böyle şeyler değil.
Bu işlerden bir süre el etek çekip kendini dinlesen kendine büyük bir iyilik yapmış olacaksın.
Hayatıma girmiş 2 erkeğin falan ergen olması totalini ergen yapmaz.
Gayet kaliteli, hala konuşup hal hatır sorduğumuz erkekler de girdi hayatıma.

Hiç alakası yok.
Kendime belli bir zaman koymuştum, o zamana kadar ilk doğal cinsel ilişkimi yaşayacaktım.
Hatta bunu da o zaman için ilişkimin olmadığı tabiri caizse biriyle fb olarak yaşadım. Sonra aramızda harika bir uyum ve ilişki başladı.
Karşıt düşüncelerin bazılarını kabullenmiyor olabilirim mantıksız geldiği taktirde. Her insanın yaptığı gibi.. Pek çoğuna ya yorum yapmıyorum ya da kabulleniyorum. Açıp bakabilirsin zor değil.
Marjinal bir hava da yaratmaya çalışmıyorum. Marjinal olduğumu iddia etmiyorum ama çoğu konuda toplumun geneli gibi düşünmediğim aşikar. Kendimde bunu da fazlasıyla seviyorum.
Mükemmel olduğumu da söylemedim hiç bir zaman. Iyi olduğum şeyleri bilirim, gerektiği taktirde de ifade ederim. Yetiştiriliş tarzım bu şekilde.
Kimseyi kendime bağlamaya çalışmıyorum. Asıl öyle olsa cinselliği koz olarak kullanır, ulaşılması gereken bir ödülmüş gibi sunardım.
Ilişkimde, ilişkilerimde yaşadığım durumlar kafamı belli bir süre meşgul edebilir bu çok normal.
Buraya da o tarz durumlarla ilgili konu açıyorum. Böyle yapmam hayatımın onlardan ibaret olduğunu göstermez ki. 'Off hoca yazdığım essaye az not vermiş', 'Işte çalışma arkadaşım böyle böyle yaptı' gibi mevzularla ilgili konu açmam.
kaç yaşındasın?

Merhabalar KK'nın tatlı mı tatlı hatunları,

Benim 20'lik bebeyle tekrar bir araya gelmemizin sonucunun fiyasko olacağı aslında belliydi. Keşke sizleri dinleseymişim :110:
Bugün derin bir yüzleşme yaşandı. İlk ayrılığımızın nedenini sordum, döküldü bizim ergen irisi.

Normalde bu çok kıskanç bir adam. Fotoğrafımı biri beğenir 'Kim bu?' diye sorar. Elinde telefonum dmlerimi okurken bile görmüşlüğüm var. Dışarı çıkarken giydiğim bluzun kolunu, eşofmanın paçasının darlığını sormuşluğu var. Bunları niye normal karşıladıysam o zamanlar?
Neyse efendim, sonra bu çocuk Instagram'da üniversite sayfalarından son takip edenlerden kızları bulup eklemeler, bilmem kaç zaman önceki fotoğraflarını beğenmeler gibi saçmalıklara girişti. Bunlar bile ayrılık sebebi, hala merak ediyorum. Niye ayrılmadıysam?

Neyse ben de bir gün bu bebenin meslektaşı, hatta daha ağır abilerinden 3 erkek arkadaşım ve bir kız arkadaşımla akşam bir mekana gidip, içtik. Eve geldiğimde haber verdim, o da 'Bir sorun yok dimi?' gibi bir yanıt verdi.

Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm. Arkadaşımdan aldığımı söyledim.

Meğersem kafasında kurmuş. Bir gece önce görüştüğüm erkek arkadaşlarımdan birinden aldığımı ve muhtemelen daha da ötesini.
Yahu bu ayrılık için sebep değil ki? Oturur sorarsın açık açık. Yanlış mıyım?

Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Hiçbir açıklama yapmadan gitmiş yahu, oturup kös kös beklememi mi umuyordu?

Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Sonra yine aramızda soğuk rüzgarla esmeye başladı, uzaklaştık.

Gelmiş bana şimdi başkasıyla görüştüğünü söylüyor. Bunun ihanet olduğunu söylediğimde, tek ihanet edenin benim olduğumu; ayrılığımız süresince karşı cinsten biriyle konuşmadığını ama benim yapmadığım şey kalmadığı gibi saçmalıklar zırvalıyor.

Bu suçlamalarında az biraz bile olsa haklı mı? Ben biraz mizacı geniş bir insanım, o yüzden sizlere soruyorum.
Vicdani rahat bi sekilde senden kurtulmaya calisiyor seni suclu gostermeye calisarak.

o kadar çok ilk ilişkimi 22de yaşadım yazmışsın ki ben de şu an 30 yaşındasın filan sandım. ne ara bu kadar çok kişi sığdırdın daha ilk senende ve neden?

ben evlilik dışı cinselliğe karşı filan değilim. hatta benim de mezhebim geniştir. ama şu an 28 yaşındayım be geçmişe bakınca senin şu an sergilediğine benzer tavırlar sergiledim ve hepsi komik ve saçma geliyor.

Hiç alakası yok.
Cok uzuluyorum seni gorunce. Gercekten cok uzuluyorum ima degil. Savrulmussun... neden bi yardim almiyosun emin ol iyi gelecek

Allah seni frengiden, aidsten, bel soğukluğundan, mikoplazma enfeksiyonundan, hpv'den ve nicelerinden korusun. Ve tabi meşhur yırtık pırtık kondom istenmeyen gebeliklerinden. Extra olarak ileriki yaşlarda yüksek ihtimal yaşayacağın psikolojik buhranlardan.
Duamı ettim gidiyorum.
Amin.

Allah seni frengiden, aidsten, bel soğukluğundan, mikoplazma enfeksiyonundan, hpv'den ve nicelerinden korusun. Ve tabi meşhur yırtık pırtık kondom istenmeyen gebeliklerinden. Extra olarak ileriki yaşlarda yüksek ihtimal yaşayacağın psikolojik buhranlardan.
Duamı ettim gidiyorum.
Amin.
Teşekkür ederim gerçekten.

o kadar çok ilk ilişkimi 22de yaşadım yazmışsın ki ben de şu an 30 yaşındasın filan sandım. ne ara bu kadar çok kişi sığdırdın daha ilk senende ve neden?

ben evlilik dışı cinselliğe karşı filan değilim. hatta benim de mezhebim geniştir. ama şu an 28 yaşındayım be geçmişe bakınca senin şu an sergilediğine benzer tavırlar sergiledim ve hepsi komik ve saçma geliyor.
Durağan ve normal aklı selim düşünce ve ilişki düzeni bir yerden sonra ona da gelecek.

Bazılarımız fazla hızlı olabiliyoruz 😬
Önemli olan pişman olacağı bir durum yaşamamak. ❤️

Bu kadar hızlı yaşarken ve bu kadar çok kişiyle beraber olurken hastalık kapma riskinden korkmuyor musunuz?kondomun da önleyemedigi bulasıcı hastalıklar var.konularınıza denk geliyorum.evet yaşam tarzınız bana uymasa bile birsey söylemek haddim değil.bence kimsenin haddi değil.ahlakı terbiyeyi sorgulamak.ama konularınızda takildığım tek nokta sağlık.dikkat edin derim

Bu kadar hızlı yaşarken ve bu kadar çok kişiyle beraber olurken hastalık kapma riskinden korkmuyor musunuz?kondomun da önleyemedigi bulasıcı hastalıklar var.konularınıza denk geliyorum.evet yaşam tarzınız bana uymasa bile birsey söylemek haddim değil.bence kimsenin haddi değil.ahlakı terbiyeyi sorgulamak.ama konularınızda takildığım tek nokta sağlık.dikkat edin derim
Sanırım sürekli yeni birileriyle birlikte oluyormuşum gibi bir imaj çiziyorum ama öyle bir durum yok elbette.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X