- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
- Konu Sahibi Meredith Grey
parti kur oy verelim Annaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abart abart niye yavparti kur oy verelim Annaaa
Niye mi?Beni mi merak ediyorsun, niye kiz
Bilmiyorum dünya gözüyle görsem rahatlayacak gibiyim..Beni mi merak ediyorsun, niye kiz
Vallaha bende merak ediyorum şöyle yandan arkadan nasıl istersen, yüzün görünsün istemiyorsan boyunu posunu gösteren bi resim olsa merakım gidecek Annacığım. Geçen bi film izledim aklıma sen geldinBeni mi merak ediyorsun, niye kiz
e kız sadece derdi olduğunda yazıyo ondandır belkiSenin konularının hepsi neden hep sex? Hayatta başka bir aktiviten yok mu bende sexsi severim ama bir yere kadar..
Amaa bu kız cidden deli öldürüyo beni konuları Gülmektene kız sadece derdi olduğunda yazıyo ondandır belki
Valla bazen bana da gülme geliyo yalan yok hele bebe diyişi sndjdjdAmaa bu kız cidden deli öldürüyo beni konuları Gülmekten
Iltifat kabul ediyorum?Ya kimseye ayıp etmek istemiyorum ama bu kadının konuları beni hep güldürüyor sınava çalışmadan önce bu konuyu okudum ve her satırında güldüm
Senin gibi olsam ben de iltifat olarak kabul etmek isterdimIltifat kabul ediyorum?
Ama benim gibi olmak zor.Senin gibi olsam ben de iltifat olarak kabul etmek isterdim
Evet şükür sebebi de bir yandan bizim gibiler içinAma benim gibi olmak zor.
Sonradan da olunmuyor ki, böyle doguluyor
Öyle ölmez füze atEvet şükür sebebi de bir yandan bizim gibiler için
Ay ben bir lafla ölür müyüm? Konularımı okuyup hala bunu anlamamışsanız üzülürüm. Ben ne yangınlar gördüm mood on.Öyle ölmez füze at
Valla bende merak ediyorumBeni mi merak ediyorsun, niye kiz