İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önceden başka bir konuda hak vermiştim.. yaşını görüp yorumlarını okudukça seni en yakın arkadaşımın geçmiş haline çok benzettim. 20 li yaslarimizin başında birlikte kalıyorduk. O minyon tipli, hem guzelligi hem konuşmasıyla erkekleri cezbeden bir kadındı ..hep olgun konuşur beni ikna ederdi kendi tercihlerine, ilişkileri bakış açısı sen gibiydi.. genelde üzülürdüm ona..bir yandan da içten içe de kıskanırdım.. şimdi 32 yaşında bence senin gelecek halin....ve şuan sadece üzülüyorum keşke bir iki tokat atsaydım diyorum, o da kızıyor ben kendimi tükettim diyor. Ağır psikolojik ilaclarla hayatında ailesi ve benle birlikte bir kaç arkadaşı kaldı... Hayat düz çizgide gitmiyor maalesef senin gelecekteki halin cinsel ilişkiden zevk almayan aşırı seçici ve aradigini bulamayan olmaz umarım. Her zaman göründüğü gibi olanlara denk gelmezsin, tecrübeliyim tanıyorum insanları deme...ilişki yaşayacağım derken tecavüz yaşarsın bu bir kere de olmaz. Çok düzgün mükemmel görünen bir erkekten neler çıkacağını bilemezsin ve psikolojini ilişkilerden sogutacak zevk almayacak noktaya getirebilirler. hadi diyelim hep iyilere denk geldin ki psikologlara göre de o kadar farklı partner ilişkilerinden dolayı bile yasayacağın problemler var...ben öyle çok olduğunu düşünmüyorum şuana kadar birliktelik yaşadıklarının 30 yaşında olsaydin yazmayacaktim bile... ancak 22 yaşındasın ve 30 yaşında sayamayacaksın bedenini sunduklarını...sana kattıkları kadar götürdükleri olduğunu da anlayacaksın . Şuan kimseyi dinlemiyorsun bu konuda, çok güzel konuşan , hayalimde çok hoş zeki bir kadınsın bence bu kadar insan yanlış yönlendiriyor olamaz. Şu adamdan ve anlattigin adamlardan daha iyisini hakettigini unutma.. değerli pastadan herkesin tatmasina izin verme.sana kalmaz.

Hayatıma girmiş 2 erkeğin falan ergen olması totalini ergen yapmaz.
Gayet kaliteli, hala konuşup hal hatır sorduğumuz erkekler de girdi hayatıma.

2 mi, kaç 2?
Şimdiye kadar okuduğum hiçbir konunda "bu adamın aklı başındaymış" demedim, bunu diyen bir yorum da görmedim burada.
2. üyelikle açtığın konular da dahil buna.

Bu kadar insan seni uyarıyor, kulaklarını kapatıyorsun.
Bak mesela bu velet... Eski konularında kaç kişi söyledi 5 para etmez biri olduğunu, ama dinlemeyip barıştın.
Burada fikir soruyorsun diye gelen önerilerin hepsini uygulamak zorunda değilsin tabii. Ama sen hepsine kulak tıkıyorsun. Devamlı bir savunma ve inkar içindesin.

Barışmanın sebebi de -ne kadar aksi bir imaj çizsen de- birliktelik yaşadığın kişilere bağlanman.
Zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum ama duygularını olması gerekenden fazla dinliyorsun.
Ve bunun tam tersi, yani "abiii çok rahatım yeaa" tarzı bir imaj çizmeye çalıştığın için bu kadar tepki geliyor.

Ben cinsel birlikteliğe karşı bir insan değilim. Dileyen bunu duygusuz da yaşayabilir, beni bağlamaz.
Ama sen bunu kaldıracak biri değilsin, görünen bu.
Şimdi olmasa bile 5-10 sene sonra bunun ağırlığını hissedeceksin.
O yüzden bu kadar insan iyi niyetle "biraz kendine dön" diyor.

2 mi, kaç 2?
Şimdiye kadar okuduğum hiçbir konunda "bu adamın aklı başındaymış" demedim, bunu diyen bir yorum da görmedim burada.
2. üyelikle açtığın konular da dahil buna.

Bu kadar insan seni uyarıyor, kulaklarını kapatıyorsun.
Bak mesela bu velet... Eski konularında kaç kişi söyledi 5 para etmez biri olduğunu, ama dinlemeyip barıştın.
Burada fikir soruyorsun diye gelen önerilerin hepsini uygulamak zorunda değilsin tabii. Ama sen hepsine kulak tıkıyorsun. Devamlı bir savunma ve inkar içindesin.

Barışmanın sebebi de -ne kadar aksi bir imaj çizsen de- birliktelik yaşadığın kişilere bağlanman.
Zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum ama duygularını olması gerekenden fazla dinliyorsun.
Ve bunun tam tersi, yani "abiii çok rahatım yeaa" tarzı bir imaj çizmeye çalıştığın için bu kadar tepki geliyor.

Ben cinsel birlikteliğe karşı bir insan değilim. Dileyen bunu duygusuz da yaşayabilir, beni bağlamaz.
Ama sen bunu kaldıracak biri değilsin, görünen bu.
Şimdi olmasa bile 5-10 sene sonra bunun ağırlığını hissedeceksin.
O yüzden bu kadar insan iyi niyetle "biraz kendine dön" diyor.
Barışmamın nedeni yaptığı saçmalıkların kendine göre haklı bir yanı olabileceğini düşünmemdi.
Genelde geriye dönüp baktığımda karşımdaki kötü bir şey yaptığında, yapmasına sebep bahaneler bulmaya çalışırım. Çocukluk travmaları vs vs gibi. Sorunum aşırı derece empati yapmak galiba.

Barışmamın nedeni yaptığı saçmalıkların kendine göre haklı bir yanı olabileceğini düşünmemdi.
Genelde geriye dönüp baktığımda karşımdaki kötü bir şey yaptığında, yapmasına sebep bahaneler bulmaya çalışırım. Çocukluk travmaları vs vs gibi. Sorunum aşırı derece empati yapmak galiba.

sana kaldı çünkü dimi elin bebesiyle empati yapmak.
o seninle yaptı mı?
o kadar yazdık niye bizle empati yapmıyorsun madem. dön bak son dört beş konuna sadece çocukla çocuk olma yazdım.

anna bence sen duygusal mazoşistsin. hoşuna gidiyor böyşe ergence acı çekmek ıssız adam tiplilere bağlandığın halde bunları umursamıyormuşmuş gibi rol yapmak.

dilindekini özümsememişsin sen. bu kadar sevişken kendi hazına odaklı bir kadın en başta bi bebe değil deneyimli birilerini arar. ki tatminini sağlasın. sonra da onlara bağımlı olmadan cinsel tatminini sağlar.

konularına bakınca tatmin olmadığın belli oluyor ve bi umut diye daha iyisi olması için bekliyorsun sanki. her konuna hakim değilim bakamayacağım da ama konuya bakınca özgür seksi bi kadın değil ağlayan küçük bir kız çocuğu görüyorum görüyoruz. o yüzden tepki seni korumak için veriliyor yoksa burada seni asıp keserlerdi lafla.

çok küçüksün yavrucuğum şarkısı gelsin sana

Hiç alakası yok.
Sanıyorum ki kendimi, sizden daha iyi taniyorumdur.
Kendime belli bir zaman koymuştum, o zamana kadar ilk doğal cinsel ilişkimi yaşayacaktım.
Hatta bunu da o zaman için ilişkimin olmadığı tabiri caizse biriyle fb olarak yaşadım. Sonra aramızda harika bir uyum ve ilişki başladı.
Yani burada tanımadığım partnerim bana nasıl baskı yapmış olabilir?
Karşıt düşüncelerin bazılarını kabullenmiyor olabilirim mantıksız geldiği taktirde. Her insanın yaptığı gibi.. Pek çoğuna ya yorum yapmıyorum ya da kabulleniyorum. Açıp bakabilirsin zor değil.
22 yaş cinselliğe başlamak için erken bir yaş değil.
Marjinal bir hava da yaratmaya çalışmıyorum. Marjinal olduğumu iddia etmiyorum ama çoğu konuda toplumun geneli gibi düşünmediğim aşikar. Kendimde bunu da fazlasıyla seviyorum.
Mükemmel olduğumu da söylemedim hiç bir zaman. Iyi olduğum şeyleri bilirim, gerektiği taktirde de ifade ederim. Yetiştiriliş tarzım bu şekilde.
Kimseyi kendime bağlamaya çalışmıyorum. Asıl öyle olsa cinselliği koz olarak kullanır, ulaşılması gereken bir ödülmüş gibi sunardım.
Ilişkimde, ilişkilerimde yaşadığım durumlar kafamı belli bir süre meşgul edebilir bu çok normal.
Buraya da o tarz durumlarla ilgili konu açıyorum. Böyle yapmam hayatımın onlardan ibaret olduğunu göstermez ki. 'Off hoca yazdığım essaye az not vermiş', 'Işte çalışma arkadaşım böyle böyle yaptı' gibi mevzularla ilgili konu açmam.
Sevgili Anna, reşit olduktan sonra cinsellik insanın ruhsal olarak kendini hazır hissettiği dönemde başlar. Bana göre de bu ergenlik döneminin atlatılıp, erginlik dönemine geçildiği süreçte normal şekilde başlaması en doğru şekildir. Neden erginlik dönemi? Çünkü, ergenliğin getirdiği o çoşkulu dönemler, her şeyi uçlarda yaşama arzusu geçer; hayata ve insanlara daha sağlıklı bakmaya başlarsın. Konularına rastladığım kadarı ile senin de bu aşamalardan nasıl geçtiğini, ne denli ilerleme kaydettiğini gördüm. Evet, daha olgun bir insansın. Olgun musun, hayır. Fakat hayat zaten böyledir. Zaman değil, yaşınılan tecrübeler bizi olgunlaştırır. Benim bahsettiğim erken cinsellik dönemi, normal yolla ilişkiyi deneyimlemeden yaşadığın ters birliktelik dönemiydi ve hatırladığım kadarıyla -geçtiğimiz seneydi galiba bu duruma çok şaşırmıştım- bekaretle ilgili bir sorunun olmadığını, partnerlerinin ilk cinsel deneyimini onlarla yaşamanı istemedikleri ile ilgili bir şeyler söylemiştin. Hatta, fuckbudyle de başta böyle bir ilişkiniz vardı çünkü normal bir birliktelik yaşamadığını o konularda öğrenmiştik. İlişki türü zaten senin seçimine kalmış bir şey buna kimse karışamaz ama sen bunu çok erken yaşlarda, yanlış insanlarla yaşadın. Anna nasıl bir insan olduğunu elbette sen, benden de buradaki insanlardan da daha iyi bilirsin ama buradan insanlar daha farklı görüyor seni.

Allah'ım bu zina ne kadar meşhur ne kadar normal olmuş hayvanlardan bi farkımız kalmamış kim kimi bulursa iğrenç ya eskiden millet karı koca konuşamazdi bu konuları şimdi herkes kendi arasında konuşuyor sunla söyle yattim bunla böyle sevistim herkeste cok normalmis gibi karşılıyor biride çıkıp tüh senin suratına utanmıyor musun demiyor neymiş özgürlükmus böyle özgürlüğün içine tüküreyim önüne gelenle yat kalk sonra seviyormu sevmiyor mu Allah’ım sonumuzu hayreyle bide utanmadan alkış tutanlar var sadece konu sahibine değil bunlar bu sitede yüzlerce böyle başlık var o onla yattim bu bunla yattim diyor kimsede bize ne niye buraya yazıyorsun normalmis gibi anlatıyorsun demiyor kızınız yapsa eminim hepiniz boyle normal karşılarsiniz
Helal olsun şu sayfaya kadar biri de mertlik yapıp ayıplamış mı acaba diye okudum senin bu yorumunu görünce sevindim artık edep yok canım günah mı ? o çoktan unutuldu.. işte böyle aşikâr yaşanıyor ve normelleşti eskiden zinanında kendine göre bir raconu vardı insanlar utanır gizli yapardı şimdi durum bu... onlar taşlanması ve dışlanması gerekirken şimdi senin benim gibileri taşlarlar daha bide beğenmezler şikayet ederler vs.vs.:KK66: Beğenmeyenlere şimdide söyleyim şunu iyi anlayın artık. siz nasıl düşüncenizde özgürseniz bu da benim düşünce özgürlüğüm.

Sevgili Anna, reşit olduktan sonra cinsellik insanın ruhsal olarak kendini hazır hissettiği dönemde başlar. Bana göre de bu ergenlik döneminin atlatılıp, erginlik dönemine geçildiği süreçte normal şekilde başlaması en doğru şekildir. Neden erginlik dönemi? Çünkü, ergenliğin getirdiği o çoşkulu dönemler, her şeyi uçlarda yaşama arzusu geçer; hayata ve insanlara daha sağlıklı bakmaya başlarsın. Konularına rastladığım kadarı ile senin de bu aşamalardan nasıl geçtiğini, ne denli ilerleme kaydettiğini gördüm. Evet, daha olgun bir insansın. Olgun musun, hayır. Fakat hayat zaten böyledir. Zaman değil, yaşınılan tecrübeler bizi olgunlaştırır. Benim bahsettiğim erken cinsellik dönemi, normal yolla ilişkiyi deneyimlemeden yaşadığın ters birliktelik dönemiydi ve hatırladığım kadarıyla -geçtiğimiz seneydi galiba bu duruma çok şaşırmıştım- bekaretle ilgili bir sorunun olmadığını, partnerlerinin ilk cinsel deneyimini onlarla yaşamanı istemedikleri ile ilgili bir şeyler söylemiştin. Hatta, fuckbudyle de başta böyle bir ilişkiniz vardı çünkü normal bir birliktelik yaşamadığını o konularda öğrenmiştik. İlişki türü zaten senin seçimine kalmış bir şey buna kimse karışamaz ama sen bunu çok erken yaşlarda, yanlış insanlarla yaşadın. Anna nasıl bir insan olduğunu elbette sen, benden de buradaki insanlardan da daha iyi bilirsin ama buradan insanlar daha farklı görüyor seni.
Daha önceki konularını bilmiyordum ama tüm bu anlattıklarınız 22 yaşında bir genç kızın bunları bu yaşa sığdırması çok üzücü bence. Kesinlikle insanların kendi hayatında neler yaşadığı/yaşamadığı beni ilgilendirmez ama bilemiyorum sadece üzücü. Bazı kadınların cinael istek ve arzuları cidden had safhada olabiliyor bu nedenle yanlış seçimler yanlış birliktelikler yaşıyorlar. Bedenlerini bu şekilde bunu nasıl cümleye döksem bilmiyorum kullanmak desem olmayacak kullandırtmak desem daha kötü olacak ama kadın bedenine saygı duymalı ruhuna da. Bu yüzden yazdıklarınıza öyle çok katıldım ki ergen değil ergin olmalı kesinlikle ve kesinlikle.

Merhabalar KK'nın tatlı mı tatlı hatunları,

Benim 20'lik bebeyle tekrar bir araya gelmemizin sonucunun fiyasko olacağı aslında belliydi. Keşke sizleri dinleseymişim :110:
Bugün derin bir yüzleşme yaşandı. İlk ayrılığımızın nedenini sordum, döküldü bizim ergen irisi.

Normalde bu çok kıskanç bir adam. Fotoğrafımı biri beğenir 'Kim bu?' diye sorar. Elinde telefonum dmlerimi okurken bile görmüşlüğüm var. Dışarı çıkarken giydiğim bluzun kolunu, eşofmanın paçasının darlığını sormuşluğu var. Bunları niye normal karşıladıysam o zamanlar?
Neyse efendim, sonra bu çocuk Instagram'da üniversite sayfalarından son takip edenlerden kızları bulup eklemeler, bilmem kaç zaman önceki fotoğraflarını beğenmeler gibi saçmalıklara girişti. Bunlar bile ayrılık sebebi, hala merak ediyorum. Niye ayrılmadıysam?

Neyse ben de bir gün bu bebenin meslektaşı, hatta daha ağır abilerinden 3 erkek arkadaşım ve bir kız arkadaşımla akşam bir mekana gidip, içtik. Eve geldiğimde haber verdim, o da 'Bir sorun yok dimi?' gibi bir yanıt verdi.

Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm. Arkadaşımdan aldığımı söyledim.

Meğersem kafasında kurmuş. Bir gece önce görüştüğüm erkek arkadaşlarımdan birinden aldığımı ve muhtemelen daha da ötesini.
Yahu bu ayrılık için sebep değil ki? Oturur sorarsın açık açık. Yanlış mıyım?

Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Hiçbir açıklama yapmadan gitmiş yahu, oturup kös kös beklememi mi umuyordu?

Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Sonra yine aramızda soğuk rüzgarla esmeye başladı, uzaklaştık.

Gelmiş bana şimdi başkasıyla görüştüğünü söylüyor. Bunun ihanet olduğunu söylediğimde, tek ihanet edenin benim olduğumu; ayrılığımız süresince karşı cinsten biriyle konuşmadığını ama benim yapmadığım şey kalmadığı gibi saçmalıklar zırvalıyor.

Bu suçlamalarında az biraz bile olsa haklı mı? Ben biraz mizacı geniş bir insanım, o yüzden sizlere soruyorum.
bu hayat mi

Ayrildiginiz zaman baskasiyla birlikte olmaniz bir nevi öç alma olmus. Sizinki " Revenge sex". Karsi taraf artik sizi ciddiye almiyor. Cok guzel oldugunuzu dusunuyorum zira erkeklerle oynayabiliyor ve istediginiz kadar partner bulabiliyorsunuz. Yasiniz kucuk, anlasilan boyle boyle gideceksiniz. " Sowing your wild oats" donemindesiniz. Eger otuzlarinizda durulmazsaniz esinizi daha iyi bulduklarinizla aldatabilirsiniz. Ellilerinizde yalniz kalma ihtimaliniz var. Eger cocugunuz olursa onu buyuk ihtimal anneniz yetistirecek, cunku siz sanirim bencilsiniz. Butun bu saydiklarimin hic biri olmayabilir..... Cunku hayat surprizlerle dolu. Bu tur renkli hayat vakti zamaninda guzeller guzeli bir arkadasimin yasam tarziydi. Onun hayatina bakip sizi bilgilendirdim. Bir ara insallah size kiymet veren, olgun bir partner ile karsilasirsiniz. Bunun icin once kendinize kiymet vermeniz lazim. Bence zekisiniz , kendinize saygi gostermenin bir yolunu bulun.

Konu sahibi nerede yaşıyor bilmiyorum ama "bebe" Ankara ilinde kullanılan çok yaygın bir hitaptır. Küçük çocuk anlamında kullanılmaz, 40 yaşındaki adama da böyle seslenilir, 5 yaşındaki çocuğa da.
Saçma sapan şeyler işte. Hiç sevmıyprum boyle yerel hitaplari şiveleri.ayrıca konu sahıbı hıtaptan ziyade actıgı konu ıcerikleri yuzunden bebe bence. Durum ve kısılık tespitine giresim var ama uyku da bastirdi bi yandan. İyi geceler bebeler.

Konu sahibi nerede yaşıyor bilmiyorum ama "bebe" Ankara ilinde kullanılan çok yaygın bir hitaptır. Küçük çocuk anlamında kullanılmaz, 40 yaşındaki adama da böyle seslenilir, 5 yaşındaki çocuğa da.
Ayrıca 20 lik bebe demiş. 20 diye vurgulamıs..ve kendınden kucuk oldugunu da daha ınce vurgulamıstı. O yuzden kendını buyuk olgun falan filan zanneden konu sahıbı tam anlamıhla bebe.uc yas farkla yetişkin olunmuyor ablası.ablası da ne iğrenc kelıme.benım yengem de bana hep yengesi der.yengesii yengesii geziyor etrafımda.

Ayrıca 20 lik bebe demiş. 20 diye vurgulamıs..ve kendınden kucuk oldugunu da daha ınce vurgulamıstı. O yuzden kendını buyuk olgun falan filan zanneden konu sahıbı tam anlamıhla bebe.uc yas farkla yetişkin olunmuyor ablası.ablası da ne iğrenc kelıme.benım yengem de bana hep yengesi der.yengesii yengesii geziyor etrafımda.
Her zaman yaşıtlarımdan olgun oldum. 20 yaşımda da, 6 yaşımda da bu böyleydi.
Kendimi ifade ettim ama bazı insanların anlama yönünden sorunları olabiliyor. Saygı duyup tekrardan ifade ediyorum.
Onu bebe yapan yaşı değil, karakteri. 30 yaşında hatta 50 yaşında biri için bile böyle diyebilirim.
20lik diye vurgu yapmam bahsettiğim partnerimin kim olduğunu belirtmek için.
Umarım şimdi anlayabilmişsinizdir, anlamadıysanız kendinizi biraz sıkıp tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışın lütfen 🙇🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X