İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konularını yorum yazmasam da takip ediyorum. Barışmakla hata yaptığını düşünmüştüm, umarım bundan sonra onu unutup yoluna bakarsın.
Bu arada hayal ürünü diyenler gördüm çok şaşkınım gençliğinizi yaşamamışsınız herhalde. Benim bu konuda şaşırdığım tek şey çocuğun kondom kullanmaması oldu. Oha yani cinsel sağlıkla ilgili hiçbir şey bilmeden mi sevişiyor? Sağlığına dikkat et Anna psikolojik ve fiziksel sağlığını tehlikeye atacak ilişkiler yaşamamaya çalış.

Olgun hali, edebi tarafı, insanlarla diyalogları etkilemişti. Bunlar gayet seçici kriterler değil mi?
olgun hal güzet vücuttu, şimdi edebi tarafı oldu.
telefonunuzu karıştırırken mi edebiydi mesela. şairane tabirle mi sizi ihanetle suçluyordu?

seçici değilsiniz belli.

olgun hal güzet vücuttu, şimdi edebi tarafı oldu.
telefonunuzu karıştırırken mi edebiydi mesela. şairane tabirle mi sizi ihanetle suçluyordu?

seçici değilsiniz belli.
Fazla klişe olacak ama bazen ilk tanıştığınız zamanki insanla sonraki insan pek aynı kişi gibi olmuyor.

Allah'ım bu zina ne kadar meşhur ne kadar normal olmuş hayvanlardan bi farkımız kalmamış kim kimi bulursa iğrenç ya eskiden millet karı koca konuşamazdi bu konuları şimdi herkes kendi arasında konuşuyor sunla söyle yattim bunla böyle sevistim herkeste cok normalmis gibi karşılıyor biride çıkıp tüh senin suratına utanmıyor musun demiyor neymiş özgürlükmus böyle özgürlüğün içine tüküreyim önüne gelenle yat kalk sonra seviyormu sevmiyor mu Allah’ım sonumuzu hayreyle bide utanmadan alkış tutanlar var sadece konu sahibine değil bunlar bu sitede yüzlerce böyle başlık var o onla yattim bu bunla yattim diyor kimsede bize ne niye buraya yazıyorsun normalmis gibi anlatıyorsun demiyor kızınız yapsa eminim hepiniz boyle normal karşılarsiniz
Sizi çok iyi anlıyorum fakat yazarken ve konuşurken benim başıma gelir mi demekten geri kalmamalıyız diye düşünüyorum. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler. Birini kınamak yerine daha makul yorum yapılabilir. Üstelik hamilesiniz benim çocuğum yapmaz demeyin gelecek neler getirir bilemeyiz. Benim de bir kızım var ve konu sahibini sizin kadar yermedim herkesin kendi hayatı buna biz karışamayız saygı çerçevesinde yorum yapabiliriz.

Konu sahibi umarım seni gerçekten sevecek ve değer verecek birini bulursunuz.

Fazla klişe olacak ama bazen ilk tanıştığınız zamanki insanla sonraki insan pek aynı kişi gibi olmuyor.
iyi de tanıştıktan sonra sizi ona bağlayan şey ne ki? baktınız saçma sapan davranıyor ayrılırsın ve barışmazsın. tutup da adama prezervatif götürüp cinsel eğitimine araç olmanın manası ne?

Sizi çok iyi anlıyorum fakat yazarken ve konuşurken benim başıma gelir mi demekten geri kalmamalıyız diye düşünüyorum. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler. Birini kınamak yerine daha makul yorum yapılabilir. Üstelik hamilesiniz benim çocuğum yapmaz demeyin gelecek neler getirir bilemeyiz. Benim de bir kızım var ve konu sahibini sizin kadar yermedim herkesin kendi hayatı buna biz karışamayız saygı çerçevesinde yorum yapabiliriz.

Konu sahibi umarım seni gerçekten sevecek ve değer verecek birini bulursunuz.
Eski zamanlara ve o zamanlarda yaşanmis kıymetli aşklara sevgilere ihtiyacimiz var.
şimdi hicbiseyin kıymeti kalmadı internette foton bile olmadan bir profil ac 500 tane mesaj geliyor böyle ilişkiler de kiymetsiz oluyor maalesef çok kolay bitiyor neden hep bi başkası var yedekte.

Yok ilk değil Rabbim henüz kiz nasip etmedi her defasında Rabbim den hayırlı evlat istedim hayırlıysa ver değilse verme diye ben böyle bir evlat tasiyamam bilmiyorum büyük konuşmuyorum ama kaldiramam
sen böyle dua ettin die hemen kabul olup her sey senin istedigin sekilde mi ilerleyecek yani.. kabul olur olmaz orasi allahin bilecegi bir sey ama kesin kabul oluyor die bu kadar rahat ve buyuk konusmak cok tehlikeli..
ben bu hayatta kimseyi kinamayi birak aaa nasil yapar die icimden gecirmeyi bile biraktim ogrendim. hayat oyle guzel ogretiyor ki malesef..size de tavsiye ederim çünkü soyleyip söyleyip buyuk konusmayayim demekle olmuyor gayet de buyuk laflar ediyorsunuz. Allah affetsin.

Son düzenleme:
Eski zamanlara ve o zamanlarda yaşanmis kıymetli aşklara sevgilere ihtiyacimiz var.
şimdi hicbiseyin kıymeti kalmadı internette foton bile olmadan bir profil ac 500 tane mesaj geliyor böyle ilişkiler de kiymetsiz oluyor maalesef çok kolay bitiyor neden hep bi başkası var yedekte.
Bu çocukla ilişkimizin başlangıcında fazlasıyla sadiktim. Sonra baktım bu kadar sadık olmayı hak etmiyor, olaylar bu raddeye geldi.

Bu iş yürümez demiştim sana dimi?
Konuyu okuyunca da şaşırmadım. Hatta bir örnek verip,(kendi yakınımdan),mesleği gereği aşırı şüpheci olabileceğini de söylemiştim seninle özelden konuştuğumuzda ki yanılmamışım.
Sana uygun değil bu adam,hayata farklı açılardan bakıyorsunuz,sana göre çok normal olan şey,onun için cinnet sebebi.
Sal ipini gitsin.

Dersteyim kahkaha atmamak için zor tuttum :KK70:
Genç adam beyniyle düşüncek yaşta deil ki kan gitmiyo tabi napsın :KK70: öyle kasları olsa millet nerden çıkcanı şaşırır valla :KK70: ah ah gençlki senin yaşlarındayken aynı anda 3 kişiyle görüştüğüm olurdu ama sevgili anlamında değil hiç romantik aşk kadını olmadım ben zor bağlanırım bağlanınca da ölümüne sadığım bu yaz evleniyorum 3 yıl önce one night stand olarak görüştüğüm kişiyle :) aşkın kimden geleceği belli olmaz bırak gitsin bir süre ilişkilere anlam yüklemeden yaşa duygusal olma yani eğlen gez seviş :) 31 yaşına giricem yakında artık duruldum ama yaşadıklarımı da iyi ki yaşamışım diyorum herkesin olgunlaşma süreci farklı biran önce aydınlanman dileğiyle

Merhabalar KK'nın tatlı mı tatlı hatunları,

Benim 20'lik bebeyle tekrar bir araya gelmemizin sonucunun fiyasko olacağı aslında belliydi. Keşke sizleri dinleseymişim :110:
Bugün derin bir yüzleşme yaşandı. İlk ayrılığımızın nedenini sordum, döküldü bizim ergen irisi.

Normalde bu çok kıskanç bir adam. Fotoğrafımı biri beğenir 'Kim bu?' diye sorar. Elinde telefonum dmlerimi okurken bile görmüşlüğüm var. Dışarı çıkarken giydiğim bluzun kolunu, eşofmanın paçasının darlığını sormuşluğu var. Bunları niye normal karşıladıysam o zamanlar?
Neyse efendim, sonra bu çocuk Instagram'da üniversite sayfalarından son takip edenlerden kızları bulup eklemeler, bilmem kaç zaman önceki fotoğraflarını beğenmeler gibi saçmalıklara girişti. Bunlar bile ayrılık sebebi, hala merak ediyorum. Niye ayrılmadıysam?

Neyse ben de bir gün bu bebenin meslektaşı, hatta daha ağır abilerinden 3 erkek arkadaşım ve bir kız arkadaşımla akşam bir mekana gidip, içtik. Eve geldiğimde haber verdim, o da 'Bir sorun yok dimi?' gibi bir yanıt verdi.

Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm. Arkadaşımdan aldığımı söyledim.

Meğersem kafasında kurmuş. Bir gece önce görüştüğüm erkek arkadaşlarımdan birinden aldığımı ve muhtemelen daha da ötesini.
Yahu bu ayrılık için sebep değil ki? Oturur sorarsın açık açık. Yanlış mıyım?

Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Hiçbir açıklama yapmadan gitmiş yahu, oturup kös kös beklememi mi umuyordu?

Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Sonra yine aramızda soğuk rüzgarla esmeye başladı, uzaklaştık.

Gelmiş bana şimdi başkasıyla görüştüğünü söylüyor. Bunun ihanet olduğunu söylediğimde, tek ihanet edenin benim olduğumu; ayrılığımız süresince karşı cinsten biriyle konuşmadığını ama benim yapmadığım şey kalmadığı gibi saçmalıklar zırvalıyor.

Bu suçlamalarında az biraz bile olsa haklı mı? Ben biraz mizacı geniş bir insanım, o yüzden sizlere soruyorum.
senin bütün konularında cinsellik geçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X