İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlara baktim da gozlerim kanadi resmen. Kadın kadına bu kadar hakaret eder asagilar mi ya? Tavsiyeler verilir, yanlislari soylenir varsa ama bu kadar kotu soze pes dogrusu? Ustelik daha yasi da kucuk sanirim...

Kuzum eski konularini bilmiyorum. Neler yasadin onu da hic bilmiyorum. Ne olursa olsun hayat senin hayatin, istedigin gibi tabiki yasarsin. Yine de sana tavsiyem biraz yavasla, bir sure kafani dinle, kendini dinle. Belki yaniliyorumdur ama sanki sevgi açıgın var da kapatmak ister gibisin. Benim ki sadece bir his tabi. Bir tane hayatin var, ikincisi yok. Kendi degerini bil.

Sevişmeyi seviyorum.
Aslında olay sadece sevişmek de değil. Herkesle sevişmiyorum tabii ki. Güzel vakit geçirdiğim, çoğunlukla hoşlandığım insanlar.

Teşekkür ederim ama güzel yorumun için.

Barışmayacaktın çünkü barışılacak bişey kalmamış sen de adam da böyle düşünüyor ki haklı
Tamam da sorun bende değil. Ondan kaynaklı. Belki bencilce bir düşünce ama kendi hayatıma birilerinin girmesini bana hak görürken; onun ilişkimizi batırıp saçmalayıp sonra biriyle görüşmesini doğru bulmuyorum. Eşit durumlar değil bence.

Çok yanlış düşünüyorsun bence zaten seninle tamamen bitirmiş artık kiminle isterse görüşür ha tekrar geri dönmek isterse o zaman bu konuyu tekrar açabilirsin

Merhaba bayan libido. Sevgilisine giderken yanında kondom götüren yüce gönüllü kadın merhaba. Bir seni sevdim, bir de belki sevişiriz diye kış ayında sevgilisine giderken içliğini çıkarıp annesinden "niye içliğini çıkardın" azarı yiyen delikanlıyı. Var olun, sizler var oldukça libido var olacak. Konuya yorumum yok, hayranlığımı dile getirmek istedim sadece.

Birini severken başka biriyle cinsel ilişki yaşamak ya da sevgili olmak bana çok garip geliyor. Psikoloji bozucu bir eylem bence. Ayrıca ne yaptınız ki bir daha bir araya gelemeyesiniz çok merak ettim?

ilişkiniz devam ederken birisiyle beraber olması tamamen saçmalık bu arada gerçekten
bence de aynı şey değil
size katılıyorum bu konuda

Nereden bilebilirdim ki barisacagimizi?
Biriyle ilişkinin olması, o kişiyi sevmen demek. Sevdiğin bir insandan ayrılıp başka biriyle beraber oluyorsan, artık diğerini aşmış, başka birine bağlanmışsındır. Ya da biriyle yalnızca çıtır çerez olarak sevişmek senin için sorun olmuyordur.

Ben erkek olsam, iki durumda da artık bu ilişkiye devam etmem. Bir kadın olarak eşim, biz sevgiliyken böyle bir şey yapsa yine kabul etmezdim. Ki bizim de ayrıldığımız bir dönem oldu. Artık bitti demiştik, ikimiz de bilmiyorduk tekrar barışacağımızı. kimseyi hayatımıza almadık. Çünkü seviyorduk yine birbirimizi. Eğer başkalarını düşünseydik, ikimiz de devam etmezdik artık, biterdi.

Çünkü güven kaybolurdu artık. İleride yine ayrılıp barışsak, yine başkasına gitmeyeceğine nasıl emin olabilir?

Asıl aldatan tabi ki sevgiliniz o ayrı. Siz aldatmamışsınız.

Yani 2-3 yıllık ayrılık olur,hayat şartları tekrar bir araya getirir yeniden bir şeyler filizlenir okey kimse kimseye geçmişini sormaz ama 1 ay(30 gün) lük bir ayrılıkta hemen araya başkasını almak ilginç gerçekten. Aldatmak değil ama basit bir davranış olmuş maalesef. Bir de kondom götürmek komik. Al bak bu kondom demişsin 10 yaşında mı bu kişi? Saygılı olmak,belirli sınırları olmak başka şey özgürlük başka şey sapla samanı karıştırmamak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…