-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Barışmayacaktın çünkü barışılacak bişey kalmamış sen de adam da böyle düşünüyor ki haklıAyrılmıştık ki bu ayrılık onun engelleyerek hiç bir şey söylemeden ortadan kaybolmasıyla oldu.
Nereden bilebilirdim yeniden barisacagimizi?
Sevişmeyi seviyorum.Yorumlara baktim da gozlerim kanadi resmen. Kadın kadına bu kadar hakaret eder asagilar mi ya? Tavsiyeler verilir, yanlislari soylenir varsa ama bu kadar kotu soze pes dogrusu? Ustelik daha yasi da kucuk sanirim...
Kuzum eski konularini bilmiyorum. Neler yasadin onu da hic bilmiyorum. Ne olursa olsun hayat senin hayatin, istedigin gibi tabiki yasarsin. Yine de sana tavsiyem biraz yavasla, bir sure kafani dinle, kendini dinle. Belki yaniliyorumdur ama sanki sevgi açıgın var da kapatmak ister gibisin. Benim ki sadece bir his tabi. Bir tane hayatin var, ikincisi yok. Kendi degerini bil.
Tamam da sorun bende değil. Ondan kaynaklı. Belki bencilce bir düşünce ama kendi hayatıma birilerinin girmesini bana hak görürken; onun ilişkimizi batırıp saçmalayıp sonra biriyle görüşmesini doğru bulmuyorum. Eşit durumlar değil bence.Barışmayacaktın çünkü barışılacak bişey kalmamış sen de adam da böyle düşünüyor ki haklı
Korunma yöntemlerine karşı. En fazla ölürüm diyen bir tip. Ben de nedense götürdüm bir tane. Zamanlaması manidarmis falan filan.adamın çöpmüş onu anladık da sen de başkasından aldığın prezervatifi ne diye ona veriyosun ki?
Tamam da sorun bende değil. Ondan kaynaklı. Belki bencilce bir düşünce ama kendi hayatıma birilerinin girmesini bana hak görürken; onun ilişkimizi batırıp saçmalayıp sonra biriyle görüşmesini doğru bulmuyorum. Eşit durumlar değil bence.
tam olarak neyindenetkilendiniz de sevişmek istediniz bu adamla?Korunma yöntemlerine karşı. En fazla ölürüm diyen bir tip. Ben de nedense götürdüm bir tane. Zamanlaması manidarmis falan filan.
"bi derdim var" gibi bi topic açtıralım "buraya sövebilirsiniz"moderasyon görüyorsa bekaret linci free bir forum açılsın biz bittik
ilişkiniz devam ederken birisiyle beraber olması tamamen saçmalık bu arada gerçektenTamam da sorun bende değil. Ondan kaynaklı. Belki bencilce bir düşünce ama kendi hayatıma birilerinin girmesini bana hak görürken; onun ilişkimizi batırıp saçmalayıp sonra biriyle görüşmesini doğru bulmuyorum. Eşit durumlar değil bence.
naptın yaw çatladım buradaBitti zaten ve yaptığım şey yüzünden bir daha asla konuşmayız bile.
Ilk tanistigimizdaki olgun hallerine, güzel vücuduna.tam olarak neyindenetkilendiniz de sevişmek istediniz bu adamla?
Biriyle ilişkinin olması, o kişiyi sevmen demek. Sevdiğin bir insandan ayrılıp başka biriyle beraber oluyorsan, artık diğerini aşmış, başka birine bağlanmışsındır. Ya da biriyle yalnızca çıtır çerez olarak sevişmek senin için sorun olmuyordur.Nereden bilebilirdim ki barisacagimizi?
Özele gelirsen soylebiliriiim.naptın yaw çatladım burada
Hahhaaaa ne kadar da can Yaman vari bir yorumÖzele gelirsen soylebiliriiim.
Abuuu,umarım temel işgüdü temalı bir ceza vermemişsindir bebeyeÖzele gelirsen soylebiliriiim.
Dersteyim kahkaha atmamak için zor tuttumHahhaaaa ne kadar da can Yaman vari bir yorum