İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduğum bölüm, işim gereği kalemim kuvvetlidir, okutur da kendini.
Okuyamıyorsaniz problem sizde.
Kalemin guclu falan degil once orada bir anlasalim ikincisi hayatina daha da gec olmadan bir duzen getirsen senin icin iyi olacak. Surekli bir iliski icindesin. Azicik dinlensen mi?

Kim kime ihanet etmiş anlamadım. Kondom ne alaka?Bence boşver bu adamı kondom kullanmayı bile bilmio

Kalemin guclu falan degil once orada bir anlasalim ikincisi hayatina daha da gec olmadan bir duzen getirsen senin icin iyi olacak. Surekli bir iliski icindesin. Azicik dinlensen mi?
Hıım tamam canım güçlü değil. Bilmem nerelerde eğitim görmüş hocalarım falan zaten beni pohpohlamak için söylüyorlar hep

Marketten bir kutu kondom alip gotursen hadi neyse de arkadasindan bir tane alip goturmen cok itici olmus ya...
Daha onceki konularin hadi iyiydi filan ama bu konu da kirlenmis cok bir seyler..
Ha ortada bir ihanet soz konusu ise karsi tarafa ait..
Geri doneceginizi biliyordunuz niye baskasiyla oldunuz ki gereksiz bir suru sey...
Artik gorusmeyin cevap bile vermeyin..

Biliyor musun her yerden engelledim falan ya kafam nasıl rahat.
Her an anlamsız saçmalıklarına maruz kalabilme ihtimalim yok.
Gerçekten ne yaptığı belli olmayan bir çocuktu.

Sözde biz ayriyken kimseyle konuşmamış bile. Yahu öyle yapacak adam, hayatında ben varken tanımadığı hatunları seri olarak takip edip eski paylaşımlarını beğenir mi? Adım kadar eminim ki konuşuyordu da. Bi de git sor istediğine diyor

Seni kıskandirma amacli miydi yani?
Engellemesen bile olurmus umursamadigini gormus olurdu ama nasil huzurlu hissedeceksen oyle yap.
Zaten cok cirkinlesmis gercekten en dogrusu olmus.

M Meredith Grey , daha önceki konularında yazdığıma ve bir çok insanın yazdığına benzer bir yorum yapacağım; tamam gençsin, enerji patlaması yaşıyorsun, flört etmeyi, sevişmeyi seviyorsun ama sanki kendi bedenine, ruhuna garezin varmışçasına bir enerji yayıyor yazdıkların. Makine değilsin, ne bu sürekli bir devinim hali? Günlük hayatın da burada yansıttığın tempoyu taşıyorsa, bu hayat seni gerçekten yıpratır. Bebe bebe diye küçümsediğin eloğlu için bile bu açtığın kaçıncı konu, demek ki kafanı ne kadar meşgul ediyor. Derin bir ilişki mi istiyorsun, yoksa azıcık gönlünü hoş edecek, gerisini çok da düşünmek istemediğin türde şeyler mi yaşamak istiyorsun? Şu yaşadıkların ikisinin ortası, çok arafta şeyler. Bana ne istediğini bilmeyen bir ergenin maceraları gibi geliyor. Tamam, o yaşta hangimiz biliyorduk ne istediğimizi de diyebiliriz; ama arada durup, sakinleşip, bunu düşünmek gerekiyor. Sen soluk almadan flörtleşiyorsun. Ya da yazdıklarını abartıyorsun. Umarım abartıyorsundur, çünkü diğer türlüsü ruhuna da bedenine de zarar.

Neden birinden ayrılınca, hemen başka biriyle beraber oluyorsunuz ki? Bence bu konularda tabusu olmayan biri için bile uygunsuz bir davranış bu. İnsan biriyle ayrılıp barışırken Araya başka bir ilişki sıkıştırmamalı. Ya da hiçbirine ilişki olarak bakmayıp, one night stand olarak bakmalı. İlişkinin ciddiyeti hakkında Bir beklentisi olmamalı.

Ne bir erkek, ne bir kadın için uygun değil bu hareketler. İlişki içindeyken aldatmak kadar, ayrılık sırasında da başka birileriyle beraber olmak da ayrılık sebebi bence.

Banada doğru gelmiyor yaşadığın hayat
Tabiki senin tercihin senin hayatın
Nasıl istiyorsan öyle yaşa
Ama bi 20 yıl kadar sonra bana kalırsa doğru bulmayacaksın sende bu tercihleri bu hayatı bebeğim

Nereden bilebilirdim ki barisacagimizi?

Ya kusura bakma ben de sevgilimle yaşayan biriyim 2 yıldır daha öncesinde de birlikteliğim olmuştu evlilikten döndüğüm kişiyle kimseyi bu konularda yargılamam senin mizacının genişliği konya ovaları kadar olmuş artık sevmeden sevişmek sevgilinede birliktelik yaşadıklarına da hiç bir şey hissetmediğini gösteriyor gerçekten sevsen yapamazdın o yüzden ilk defa bir erkeği haklı buluyorum

Ayrılmıştık ki bu ayrılık onun engelleyerek hiç bir şey söylemeden ortadan kaybolmasıyla oldu.
Nereden bilebilirdim yeniden barisacagimizi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…