İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konularını yorum yazmasam da takip ediyorum. Barışmakla hata yaptığını düşünmüştüm, umarım bundan sonra onu unutup yoluna bakarsın.
Bu arada hayal ürünü diyenler gördüm çok şaşkınım gençliğinizi yaşamamışsınız herhalde. Benim bu konuda şaşırdığım tek şey çocuğun kondom kullanmaması oldu. Oha yani cinsel sağlıkla ilgili hiçbir şey bilmeden mi sevişiyor? Sağlığına dikkat et Anna psikolojik ve fiziksel sağlığını tehlikeye atacak ilişkiler yaşamamaya çalış.

Olgun hali, edebi tarafı, insanlarla diyalogları etkilemişti. Bunlar gayet seçici kriterler değil mi?
olgun hal güzet vücuttu, şimdi edebi tarafı oldu.
telefonunuzu karıştırırken mi edebiydi mesela. şairane tabirle mi sizi ihanetle suçluyordu?

seçici değilsiniz belli.

olgun hal güzet vücuttu, şimdi edebi tarafı oldu.
telefonunuzu karıştırırken mi edebiydi mesela. şairane tabirle mi sizi ihanetle suçluyordu?

seçici değilsiniz belli.
Fazla klişe olacak ama bazen ilk tanıştığınız zamanki insanla sonraki insan pek aynı kişi gibi olmuyor.

Sizi çok iyi anlıyorum fakat yazarken ve konuşurken benim başıma gelir mi demekten geri kalmamalıyız diye düşünüyorum. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler. Birini kınamak yerine daha makul yorum yapılabilir. Üstelik hamilesiniz benim çocuğum yapmaz demeyin gelecek neler getirir bilemeyiz. Benim de bir kızım var ve konu sahibini sizin kadar yermedim herkesin kendi hayatı buna biz karışamayız saygı çerçevesinde yorum yapabiliriz.

Konu sahibi umarım seni gerçekten sevecek ve değer verecek birini bulursunuz.

Fazla klişe olacak ama bazen ilk tanıştığınız zamanki insanla sonraki insan pek aynı kişi gibi olmuyor.
iyi de tanıştıktan sonra sizi ona bağlayan şey ne ki? baktınız saçma sapan davranıyor ayrılırsın ve barışmazsın. tutup da adama prezervatif götürüp cinsel eğitimine araç olmanın manası ne?

Eski zamanlara ve o zamanlarda yaşanmis kıymetli aşklara sevgilere ihtiyacimiz var.
şimdi hicbiseyin kıymeti kalmadı internette foton bile olmadan bir profil ac 500 tane mesaj geliyor böyle ilişkiler de kiymetsiz oluyor maalesef çok kolay bitiyor neden hep bi başkası var yedekte.

Yok ilk değil Rabbim henüz kiz nasip etmedi her defasında Rabbim den hayırlı evlat istedim hayırlıysa ver değilse verme diye ben böyle bir evlat tasiyamam bilmiyorum büyük konuşmuyorum ama kaldiramam
sen böyle dua ettin die hemen kabul olup her sey senin istedigin sekilde mi ilerleyecek yani.. kabul olur olmaz orasi allahin bilecegi bir sey ama kesin kabul oluyor die bu kadar rahat ve buyuk konusmak cok tehlikeli..
ben bu hayatta kimseyi kinamayi birak aaa nasil yapar die icimden gecirmeyi bile biraktim ogrendim. hayat oyle guzel ogretiyor ki malesef..size de tavsiye ederim çünkü soyleyip söyleyip buyuk konusmayayim demekle olmuyor gayet de buyuk laflar ediyorsunuz. Allah affetsin.

Son düzenleme:
Bu çocukla ilişkimizin başlangıcında fazlasıyla sadiktim. Sonra baktım bu kadar sadık olmayı hak etmiyor, olaylar bu raddeye geldi.

Bu iş yürümez demiştim sana dimi?
Konuyu okuyunca da şaşırmadım. Hatta bir örnek verip,(kendi yakınımdan),mesleği gereği aşırı şüpheci olabileceğini de söylemiştim seninle özelden konuştuğumuzda ki yanılmamışım.
Sana uygun değil bu adam,hayata farklı açılardan bakıyorsunuz,sana göre çok normal olan şey,onun için cinnet sebebi.
Sal ipini gitsin.

Dersteyim kahkaha atmamak için zor tuttum
Genç adam beyniyle düşüncek yaşta deil ki kan gitmiyo tabi napsın öyle kasları olsa millet nerden çıkcanı şaşırır valla ah ah gençlki senin yaşlarındayken aynı anda 3 kişiyle görüştüğüm olurdu ama sevgili anlamında değil hiç romantik aşk kadını olmadım ben zor bağlanırım bağlanınca da ölümüne sadığım bu yaz evleniyorum 3 yıl önce one night stand olarak görüştüğüm kişiyle :) aşkın kimden geleceği belli olmaz bırak gitsin bir süre ilişkilere anlam yüklemeden yaşa duygusal olma yani eğlen gez seviş :) 31 yaşına giricem yakında artık duruldum ama yaşadıklarımı da iyi ki yaşamışım diyorum herkesin olgunlaşma süreci farklı biran önce aydınlanman dileğiyle

senin bütün konularında cinsellik geçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…