dayak yedin diye terk etmedin de kızla bakışıp kur yaptı diye mi terk ettin :26:
anlamıyorum ben böyle insanları ya...
dayak yedin diye terk etmedin de kızla bakışıp kur yaptı diye mi terk ettin :26:
anlamıyorum ben böyle insanları ya...
yarin vurduğu yerden gül biter tatlım :))
aşık olunca böyle olur, sen de aşık olursan anlarsın
evet ozman terk etmedim ettiysemde en fazla 1 ay ayrı kaldım çünkü onsuz ölceğimi düşünüyordum 2.yılımızdı daha tam kör kütük aşık olduğum zamanlar gözüm ondan başka birşey görmüyordu hep bidaha yapmıycam dedi özürler diledi yeminler etti inandım geri döndüm çok dayak yedim üstüne son 1 yıldır şiddet uygulamadı tam düzeldi derken havalarında ısınmasıyla abazalığı ortaya çıktı yine...
yuuh ya.. bu zihniyetle devam edilirse daha çok mor gözlü kadın dolaşır etrafta.
aşığım... çok hemde ama bu bana asla böyle bir şey yapabileceğini göstermez!
saygının olmadığı yerde aşk falan olmaz
eminim aşıksanız size vursa affedersiniz eğer dediğiniz kadar aşıksanız tabii...
o yediğin dayakların zamanında bitirseydin keşke. gerçekten çok yazık ya... nasıl kör o gözler. desen ki ilişkiye girdim ayrılamadım yine bir yerde tamam dicem ama ...
yuuh ya.. bu zihniyetle devam edilirse daha çok mor gözlü kadın dolaşır etrafta.
aşığım... çok hemde ama bu bana asla böyle bir şey yapabileceğini göstermez!
saygının olmadığı yerde aşk falan olmaz
bitirdim ama dayanamadım geri döndüm her seferinde eminim aynı şeyleri yaşayanlar vardır aman kızlığımı bozdu onunla olmalıyım diye geri dönmedim sadece sevdiğim için katlandım.
Allah yaşatmasın tatlım, ama bigün başına gelirse, demişlerdi, dersin.
yarin vurduğu yerden gül biter tatlım :))
aşık olunca böyle olur, sen de aşık olursan anlarsın
neyse canım hayırlısıyla daha da uzamadan kurtulmuşsun. hiç sıkmamaya çalış canını
sakamıbizde asıgız yeri gelince cekilmeyecek seyleride cektik ama ben asla amann bagırsın cagırsın veya vursun bana vurdugu yerde gül biter demem en azından basıma boyle bir siddet olayı gelse boyun egsem dahi bu durumun dogru olmadıgını soylerdim ne demek yarin vurdugu yerde gülbiter kimmiş o ya ey Allahım ya
evet umrumda değil okadar çok ağladım ki onun için bugün gözyaşım akmadı belki çok zor olcak onunla büyüdüm onunla yaşadım herşeyi ama alışacağım üstümden yük kalkmış gbi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?