iğrenç vücudum ve evlilik

Catlaklar için yapcak hiç bsey yok ne yazık ki neler denedm neler okudum onları oyle kabul etceksn. Spor yap calışmıyosaan dugune kadar sabah akşam koşu yuruyuş ne bulursan hatta spor salonuna gidersen goguslerinde dikleşir sıkılaşır saçınında kapalı oldgundan surekli dokuldgunu dusunuyorum onun içinde maskeler uygulayablrsn dert etme olur gder

Yahu evlenince birbirinin öyle hallerini görüyorsun ki aşık olunan tip değil vücut da değil adam seni seviyorsa afedersin memen olmasa da sever cok kafana takma bence

burda daha 1 aylık evli bayanın konusunu okudum eşi çok zayıf diye kadından boşanmak istiyordu.Vücudunu görünce beğenmemiş haspam...Var yani böyle pislik adamlar doğruya doğru

ooffff pelin-
Al sana özgünen dopingi konusahibi:))
Bozdur bozdur oku

Marketlerde özel bölgeler için bryaxlatici krem tarzı şeyler satılıyor. Göğüslerini göreceğiniz hoş geceliklerle kamufle edersiniz.Çatlaklar için yapacak bisey yok.Bacaklarınız için lazer tedavisi iyi sonuç veriyor.Sporu tsiddetle tavsiye ederim.

Çatlak kimde yokkı
Plates yapın sıkilasirsiniz
Takmayın genelde herkesin saçı bakimsiz kotudur.

Ne sanıyorsunuz ki nisanlinizin da sabah ağzı kokacak . Onunda saçları dağınık olacak . İnsanlık hali . Hiçbirimiz dizilerdeki kızlar gibi uyanmiyoruz ya da gezmiyoruz.

Bende bacaklarimdaki batik izleri yuzunden evlenmekten korkuyorumm ve benim bacaklarimdada catlaklar var

yorum yapmadan once konu tarihine bakmadan yazmayacam daha.

Kız ne oldu acaba evlendi mi ?
Kocası onu beğendi mi ?

Ben ortaokulda kiloluydum.
Liseye geçerken birden kilo verdim.
14 yaşımdan beri yani yaklaşık 12 yıldır zayıfım.
50 kiloyum hamile halimle bile dikkat ediyorum yeterince yemeye.

Benimde bacaklarımda çatlaklar var sadece.
Ama eşim çatlakları farketmedi bile şu ana kadar. Takmaz çünkü çatlak olmasını.

Evet kilo sevmez,fiziğe dikkat eder,onca yıldır fiziğimi çok beğendimi söyler ama bacağımda oluşan çatlaklar benim gözüme batıyor sadece.

Göğüslerin büyük olması,kalça bel inceliği ve yüz güzelliği etkiliyor erkekleri ama kalçası,göğüsleri sıkı değil demiyorlar büyüklüğü etkiliyor biraz.

Bende takıntı yapmıştım ama eşim farketmedi bile üstüne de epey beğendi :))

Sorun etme kendine

Aaa konum hortlamis o halde hemen aciklama yapayim. Buradaki yorunlar gaza gelmemde cok etkili oldu herkese tesekkurler! Pilatese baslamistim ve 34 36 bedene indim super bi spor herkese tavsiye ederim. Catlaklarin gorunumu azaldi vucudum toparlandi. Ama hala yumusak saclarim icin bal badem yagi yumurta maskesi yaptim duzenli olarak. Evlenene kadar her hafta sarimsak surdum birde.Dokulme durdu, gurlesti. Her banyoda kese yaparak batiklari azalttim. Vs vs vs.. yani elimden geleni yaptim daha guzel olmak icin ve ise yaradi

Ama sunu soylemeliyim. Sirf esim icin yapilacak seyler degilmis cunku farkettim ki esim bunlari yapmasam da beni cok begenecekmis.

Sozluler, nisanlilar, ozguvensiz yoldaslarim beni dinleyin! 200 metreden farkedilecek cok anormal bir hal yoksa adamlar bizim kusur gorduklerimize bile hayran oluyor takmayin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…