İğrenç hamam böcekleri...

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
kızlar yaa bıktım hamam böceklerinden böcek yemi aldım kare olanlardan hiç işe yaramıyo iyice besleniyolar sanki

1 ay içinde 20 ye yakın çıkmıştır ewde.ne yapmak lazım şu böceklere mutfağa girmeye korkuyorum yaa bi yerden çıkacak diye

annem asitborik alıyo eczaneden bir kutunun içinde.önce bir patatesi haşla biraz soğuduktan snra asitboriği içine dok el değmeden karıştır ez patatesi ama kesinlikle el değmesin böcekler elinin kokusunu alırmış.. buzdolabının arkasına böyle müsait olan köşe yerlere koy faydası olur diye düşünüyorum kolay gelsin yerimseniben

ayy benim evimde de var( Elma ilaci varmis o iyi geliyormus diye duydum alicam bakalim ins faydasi olur. bide banyo tuvelet mutfakta havalandirici varsa ince kadin çorabi ile gecirin dediler. bizde kapattik iç kismindan, en cok ordan geliyormuslar. bakalim her duydumuzu yapiyoruz..

onların birtanesi 40 tane doğurur önce tarım ilaçları var titan marka pompayla sıkılıyor eve
onunla evi ilçala
sonra aradan 23 gün geçtikten sonra yeniden evi ilaçla hiç kalmaz
hamam böcekleri veya o tarz böcekler ölürken yumurtalarını bırakırmış
yumurtalarda 23 gün sonra çatlar ve yavru böcekler çıkar unutma cnm teyzemin evinde vardı
eşimde hastaneyi ilaçlayan firmaya sordu adam sölemiş böyle

ayyyyyy hamam böcegi adı bile kaşınmama neden oluyorrrrrr..ıyyyyyyyyyyyy nefret ediyorum yaaaaa:)
cnm aşırı varsa bebişim52 nin dedigi gibi evi ilaçlamanı tavsiye ederim.. günde 1-2 tane görüyorum diyorsanda bence eczaneden o tabletlerden iki kutu al en çok mutfak banyo lavobo tarafından çıkarlar oralara tabletlere elini degdirmeden koy cnm...elin degerse hamam böcekleri gelmiyor o tabletlere:)

böcek yemi dedikleri o tabletler varya beşgen köşeli bişi o ii gelio kaç sene önce vardı evde o anında kesti vallaa.s

toz şeklinde tarım ilaçları oluyor onlar işine yarar ama dip köşeye koy ve sonra da elini yıka tabii

Ben de herkes gibi nefret ediyorum böcek milletinden. Çok şükür evimde yok ama her yıl muntazaman apartmanı ilaçlatıyoruz.
Evinizi istediğiniz kadar ilaçlatın, eğer diğer dairelerde veya bodrumda, kazan dairesinde falan varsa bir şekilde yeniden gelirler eve. Bu nedenle kökten temizlik gerek. Bahçe, apartmandaki tüm daireler ve ortak kullanım alanları düzenli olarak ilaçlanmalı.

aa tabii çok doğru.ben de bi an müstakil ev diye düşündüm nedense.mutlaka bu sorun diğer dairelerde de vardır anlaşın apartmanı ilaçlatın.bekarken apartmanı iki kere ilaçlatmıştık bi kaç ay arayla ve bütün haşerattan kurtulmuştuk

hemen faydası oluyomu peki canım kaç haftada yada ayda tekrarlamam gerekiyo

ölmeye başladıkları zaman anlarsın zaten orda burda ölülerini bulursun ayda bir yenile garanti olsun ama tamamen bittiklerini düşündüğünde bi daha tekrarlamana gerek yok tabi apartmanında yan komşunda felan varsa sürekli tetikte ol sen gene deyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…