- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
- Konu Sahibi Legendwomen
Durtu bozuklugu diye bir yazi yazmisiniz kendi hakkinizda , bunu okudukdan sonra diger mesaginizin onemli kalmadi bende .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah çabuk geberir böyleleri.Konuyu okumuştum ama yorum yapmadım. Ölmez onlar, hala uçkur peşinde olan adamın ölesi gelmemiştir. Belki ders olur da başkasına yapmaz
Sağolun teşekkür ederimYine söylenenleri çarpıtma timi iş başında. Geçenki konuyla bu konu arasında çok büyük bir fark var. Konu sahibi kendini savunmak için itseydi kimse bir şey demezdi çünkü fiziksel temas söz konusu. Diğerinde öyle bir şey yoktu ve adamın ne dediği bile belli değildi. Şaka gibisiniz.
Legendwomen olayın yaşandığı yerde kamera varsa mutlaka şikayetçi olun. Geçmiş olsun.
Evet bu eski konum da bu benim rahatsızlığımdı ki tedavi de görüyorum rahatsızlığımla ne alakası varDeğerli kk üyeleri, biliyorum çok konu açıyorum ama bazı şeyleri ne aileme ne arkadaşlarıma anlatabiliyorum o yüzden buraya anlatmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim. Bundan 2 3 ay önce psikayatrist ve psikologla beraber tedavi görüyordum dürtü kontrol bozukluğu sebebi yüzünden neden bu teşhis konulduğunun sebebi ise şu bazen cinsel dürtülerime engel olamıyorum 1 günlik tanıştığım adamla bir bakmışım gece aynı yataktayım ama bu her gördüğüm insanla olmuyor bunun sebebini de çözmüş değilim şimdilik seks orucuna başladım 1 yıl gibi bu süreçte sevgilim olsa bile seks yönünden kendimi mahrum bırakacağım belki mastürbasyon yapacağım ama karşı cinsten uzak duracağım benim gibi bu dertten muzdarip olup iyileşen insanlar var mı? İyileşmek istiyorum mesleğimi seviyorum ailemi seviyorum elimden kayıp gitmesini istemiyorum
E cevabı vermişsiniz zaten, yalnız bırakmayız diye. Tacize uğrayan kadında travma yaratıyor bu. Kadın oo neyse hastaymış diye yaşadığını zihninden silmiyor. Annenize geçmiş olsun.Benim annem de hasta, asla başıboş bırakmayız elbette. 54 yaşında, 9 senedir Alzheimer hastası. Yolda vs sürekli gördüğü insanlara hakaret eder beddua okur. Biri gerçekten üzerine alınsa başımız belaya girer diye korkuyoruz. Ama dediğim gibi yalnız bırakmayız, zaten yalnız dolaşamaz da. Hasta diye de tamamen eve kapatıp hiç dışarı çıkarmayacak değiliz bu insanları.
Hanımefendi ben burada iznim dışında vücuduma dokunulmasını kast ediyorum ki rahatsızlığımı anlatarak bir çözüm yolu istedim. Ki taciz gibi bir konu üzerinden asla ve asla yalan söylemem. Yaşadığım şey ağır şeyler zaten eğer anlamadıysanız konumdan çıkın zaten canım yanıyorDurtu bozuklugu diye bir yazi yazmisiniz kendi hakkinizda , bunu okudukdan sonra diger mesaginizin onemli kalmadi bende .
Pis yasli sapiklar gebersin.Geçen olan konuda linç etmeye kalktılar bu yaşlı sapık yaratıklara tepki gösterildi diye. Hasta olabilirmiş de bilmem ne. Hasta olan sapığı evde tutsunlar o zaman, zaten kadın olarak ülkede sapıklar yüzünden yürüyemez haldeyiz neredeyse, bir de başımıza sapık dedeler peydah oldu.
Tacize uğramış konu sahibi. Bildiğin travma bu.
Keşke öyle olsa en azından bir şekilde atlatırım ama bu insanlar çocuklarla da karşılaşıyorPis yasli sapiklar gebersin.
Ben iyiki görmedim o konuyu. Agzina saglik bu arada.o konuda linç edilenlerden biriyim. Tacizciye saydirdigim için şikayet edilip, ceza aldım. Tacizciyi alzaimer, demans, akıl hastası diye savunanlar goygoy yapıp evlerine dağıldı. Hayat çok tuhaf. Normal olan ne, anormal olan ne karışıyor birkaç beğeni uğruna.
Yaşlılara olan saygimi yitirdim bu kaçıncı konu. Bir carpacaksin bir de yer çarpacak böylelerine. Çişini tutamaz ama eli işte gözü oynasta pisliklerinKonuyu okumuştum ama yorum yapmadım. Ölmez onlar, hala uçkur peşinde olan adamın ölesi gelmemiştir. Belki ders olur da başkasına yapmaz
Bence kontrol ettikleri disari cikiyor olmayan bir sey disari cikmaz.yaslaninca sadece saklayamiyorlar sapikliklarini.erkeklerin pek cogunun sapik oldugunu dusunmeye basladim artik gercekten biktikKesin ilaçlarını almayı unutmuşturgecen gün psikoz hastanın karısı acili aradı kocam bana saldırıyor diye yardım istedi. Anlaşılan ilaçları değişmiş ve vücut bazen tuhaf tepki veriyor alışana kadar. Üç arkadaş zorla zaptettik , adam 90 a yakın yaşlarda. Bir ara fırsatını bulup arkadaşın cinsel bölgesine dokunup “oranı yalamak istiyorum” dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Karısı normalde bu kişinin böyle biri olmadığını haftalıkla beraber kişiliğinin tamamen değiştiğini söyledi.
Lütfen ciddiye alma. Tacize uğramanı bu şekilde "e onun da aklı yerinde değil" biçimine sokmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Birinin rızan olmadan sana dokunmasıyla, dürtülerinle hareket etmen konusunda yardım almanı aynı kefeye koymak ne derece mantıklıysa o derece ciddiye al.Psikolojik rahatsızlığımla tacizi aynı kefede koyan insanın yorumunu da okudum ya
Yani demek istiyor ki, sen o yolun yolcususun,amca da anlayıp elleyivermistir.Psikolojik rahatsızlığımla tacizi aynı kefede koyan insanın yorumunu da okudum ya