- Konu Sahibi Legendwomen
canım siz hastanıza sahip çııkıyorsunuz yapmanız gerekeni yapıyorsunuz zatenO geçenki konuda konu sahibi uzunca bir süre adamın tam olarak ne dediğini söylemedi. 10 sayfa “acaba adam gerçekten taciz mi etti, yoksa konu sahibi mi adamı yanlış anladı” tartışıldı. Konu sahibi sadece “almak vermek falan bir şeyler geveledi” demişti başta.
Benim annem de hasta, asla başıboş bırakmayız elbette. 54 yaşında, 9 senedir Alzheimer hastası. Yolda vs sürekli gördüğü insanlara hakaret eder beddua okur. Biri gerçekten üzerine alınsa başımız belaya girer diye korkuyoruz. Ama dediğim gibi yalnız bırakmayız, zaten yalnız dolaşamaz da. Hasta diye de tamamen eve kapatıp hiç dışarı çıkarmayacak değiliz bu insanları.
hatta bende o konuda hastasına sahip çıksın herkes bu değil başka sorunlarda çıkabilir dediğimde bana ''nasıl bir genelleme bu istanbul gibi yerde kim kime sahip çıkabilir'' dediler biliyorsun türkiye bir istanbuldan oluşuyor sanki,hastalar serbest gezebilir sanki...

olması gereken sizin yaptığınız gibi yani aslında hastanıza sahip çıkmak hastayıda korumuş olmak demektir en başta...
birde taciz bakışlada olur ,'' ben hanımlardan alırım bana vercen mi'' den nasıl bir iyiniyet beklenir mesela ? kadın emin olmak için adama dönmüş sormuşdu yüzüne bakmış bana mı diyorsun? diye bakışını konuşmasını gördü kadının beyanı esastır ve itebilecek kadar yakınındaydı değil mi? kadının geçmişte yaşadığı psikolojik rahatsızlığını bile yüzüne vurdular kadın gitti gitmek zorunda kaldı herkes linçlediçünkü... o yaşta adam laf atsa ne olur bile dediler doğrumuydu bu ?
bak bu konu sahibine de yaşadığı rahatsızlığı hatırlatıyorlar ne alakası varsa, bunu yapanlar yüzünden konu o hale geldi aslında. bu konuda o hale gelecek belliki ne alakası var şimdi burada konu sahibine hastalığını sorarak ,amaç ne yani...