İğrenç bir olay

Kesin ilaçlarını almayı unutmuştur gecen gün psikoz hastanın karısı acili aradı kocam bana saldırıyor diye yardım istedi. Anlaşılan ilaçları değişmiş ve vücut bazen tuhaf tepki veriyor alışana kadar. Üç arkadaş zorla zaptettik , adam 90 a yakın yaşlarda. Bir ara fırsatını bulup arkadaşın cinsel bölgesine dokunup “oranı yalamak istiyorum” dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Karısı normalde bu kişinin böyle biri olmadığını haftalıkla beraber kişiliğinin tamamen değiştiğini söyledi.

Polise git. Mobese vardır. Beter olsun şeref.sz.

Ben anlamıyorum işte bunu. Sırf yaşlı ve hasta olabilitesi var diye tacizi normalleştiren zihniyeti aklım almıyor. Şiddet yanlısı değilim ancak sokak ortasında sağımı solumu elleyen ya da geçen konudaki gibi abuk subuk cümleler kuran adama avazım çıktığı kadar bağırır, rezil ederim. Yapmışlığım da var. Şimdi konu sahibi bu pisliğe kallavi bi tokadı bassa, vay efendim yaşlı da hasta da ne vuruyorsun diyen iki yüzlüdür gözümde.

Yaşlı adamların çocuklarıma sevgi göstermesi çok rahatsız ediyor beni. Nedense hep art niyet arıyorum.
Bir gün yaşlı bir adam, cami kenarında yatan bir köpeğin makatını bastonuyla kurcaliyordu, güpegündüz hem de.
Dün de iki amcanın öpüşme videosu vardı ekşide.
Sayelerinde yalnızca dedelerden değil komple seksten soğudum malesef

Yaşlılarda bu tarz sapikliklar gençlere göre daha fazla malesef. Biz çocukken annem yaşlı amcalar çağırırsa gitmeyin yanlarina derdi. Anlamazdim o zaman. Bende akşam durakta otobüs beklerken yaşlı bir adam burun hizama kadar gelip sapıkça şeyler söylemişti. İliklerime kadar korkmustum

Kesinlikle.

Keşke imkan varsa şikayetçi olsaydın, biz sessiz kaldıkça cesaretlenirler daha ağırını yapar böyleleri. Maalesef tacizci psikolojisi bu şekilde. Yaşlıysa da yaşlılığını bilsin benim gözümde yaşı sadece daha yüz kızartıcı hale getiriyo durumu

Gecenlerde boyle bir konu okumustum demissiniz , yasli bir amcanin konusu ..

Pis sapik. Nasıl bir ülke olduk ya

O geçenki konuda konu sahibi uzunca bir süre adamın tam olarak ne dediğini söylemedi. 10 sayfa “acaba adam gerçekten taciz mi etti, yoksa konu sahibi mi adamı yanlış anladı” tartışıldı. Konu sahibi sadece “almak vermek falan bir şeyler geveledi” demişti başta.

Benim annem de hasta, asla başıboş bırakmayız elbette. 54 yaşında, 9 senedir Alzheimer hastası. Yolda vs sürekli gördüğü insanlara hakaret eder beddua okur. Biri gerçekten üzerine alınsa başımız belaya girer diye korkuyoruz. Ama dediğim gibi yalnız bırakmayız, zaten yalnız dolaşamaz da. Hasta diye de tamamen eve kapatıp hiç dışarı çıkarmayacak değiliz bu insanları.

bir takım "en farklı yorumu ben yapacağım"cilar olayların seyrine yön veriyor aslında. Onlar tacizci hasta olabilir, aklı gitmiş olabilir, yazık adama ya bir şey olsaydı deyince, sonraki birçok yorum da bu yönde oluyor. peşinden gelenler onları haklı cikartmak adına, hayali şeyler yazıp çiziyorlar.

Tacizciye iki çift laf edenler cani olmakla suçlanıyor falan. Hepsi fazladan birkaç beğeni için, madalya falan vermiyorlar Allah'tan.

Önceki konu sahibi bizi deli etti defalarca soruldu adam.ne dedi diye bir şey demedi ertesi sabah geldi saçma sapan bir şey dedi sonra ûyelik iptali etti

O amca yada dedeye ne hikayeler yazıldı ne hikâyeler

İyi biliyorum o tipleri defalarca linç yedim. Hatta bir kaçında manipülatörsünüz dedim yüzlerine karşı, öyle yazınca sesleri kesiliyor

Siz öyle düşünün ben böyle, bana rast gelirse ben basarım tokadı siz kucaklayın deyip geçeceksin. Ama durmuyorlar kolay kolay. Birisiyle davranış bozukluğu olan çocuk konusunda kapıştık, o koşulsuz severmiş asla ceza vermezmiş yeni çağ ceza çağı değilmiş. Ben falakaya yatırmaktan bahsettim sanki ama onlar haklı sen canisin lütfen inkar etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…