• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç bir haldeyim

Hematit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
73
0
36
Eskişehir
Ağzımda tam 10 tane uçuk çıktı konuşamıyorum haraket ettiremiyorum su bile zor içiyorum yaa napıcam bunlar geçene kadar bilmiyorum kızlar ve ben bir öğretmenim yarın okula gittiğimde ne kadar iğrenç bir görüntü off napıcam ben:(

en azından nasıl gizleyebilirim ne yapabilirim

benim kuzenindede çok çıkardı o çıkacağını anladığı zaman çay tabağında aspirini eritip sürerdi hemen .faydası olurdu ama şimdi çıkmış artık hemde fazla çıkmış saklayamazsın diye düşünüyorum iyi bi ilaç var onu alıp kullanabilirsin krem şeklinde isim veriliyomu bilmiyorum Z harfiyle başlıyo eczacı size yardımcı olur onun faydası olur biraz kurutur çok çok geçmiş olsun

benim kuzenindede çok çıkardı o çıkacağını anladığı zaman çay tabağında aspirini eritip sürerdi hemen .faydası olurdu ama şimdi çıkmış artık hemde fazla çıkmış saklayamazsın diye düşünüyorum iyi bi ilaç var onu alıp kullanabilirsin krem şeklinde isim veriliyomu bilmiyorum Z harfiyle başlıyo eczacı size yardımcı olur onun faydası olur biraz kurutur çok çok geçmiş olsun

Saol canım ben de çıkacağını hissettiğim an yöntemler denedim ama işe yaramadı işte :( 2 tane çıkar 3 tane çıkar ya 10 tane çıkar mı ama boş yer kalmadı ağzımda :((

doktora görünmelisin çünkü bu ciddi bir problem. görünüm açısını hesaba katmıyorum, uçuk sanıldığı kadar önemsiz birşey değildir. hafife alınmaması lazım.. çünkü onlar beyine kadar ilerleyebiliyor ve "birden" 10 tane çıkması aklımda soru işareti bıraktı.

merhaba arkadaşım,
uçuk benim de başımın elasıydı bir zamanlar,z ile başlayan o malum ilacı kullanırdım geçerdi ama sıkça tekrarlamasını istemiyorsan bağışıklık sistemini kuvvetlendirmen gerekli,doktorum bana böyle söylemişti.uçuk genelde bağışıklı sistemi zayıfladığında çıkar.bunun için i ile başlayan bitkisel bir ilaç vermişti doktorum bitene kadar kullandım her türlü de faydasını gördüm.Sende bir doktor kontrolünde bağışıklık sistemini kuvvetlendirici bir ilaç kullanabilirsin.
Not:Kesinlikle doktor tavsiyesi olmadan herhangi bir ilaç kullanmayın!

Back