İğrenç bir aldatma hikayesi

Boşanmadan önce flört ettik deseniz daha inandırıcı olurdu en azından amacı var derdik.
Nasil biri olduğuna emin olduğunuz biri ile flört edip evlenmek de saçma geliyor ne bileyim.

zamanla içinizdeki acı geçecek böyle pislikden iyiki kurtuldum diyeceksiniz gerçekten , ben yapım gereği tezcanlıyımdır bende aynı yaşadığım olayda eşini aradığımda kadının bana inanmadı beni şikayet etmekle tehdit etti polise , kendi tecrübe ve okuduklarımdanda hep anladım bu hayatda herkes herşeyi yapar malesef insanlar bukadar bencil vijdansız merhametsiz ama banada kalsa iişindende edin o şerefsizi sizede evladınızla mutlu huzurlu hayat dilerim

Boşanmadan önce flört ettik deseniz daha inandırıcı olurdu en azından amacı var derdik.
Nasil biri olduğuna emin olduğunuz biri ile flört edip evlenmek de saçma geliyor ne bileyim.
Neden yalan atıyım ki adam boşandıktan sonra flört ettik bu kadar basit amaçlı kendi amacı sonuç olarak o zaman böyle şeyler yapacağını nerden bilebilirdim konu sahibi aldatılcahını nerden bilebilirdi veyahutta başımıza gelcek olanı nerden bilebiliriz bunlar ön görü olur sadece demekki bende ön görememişim işallah sizin başınıza böyle bişey gelmez görüyorum ki burda herkez mahalle kavgası gibi konuları uzattıkça uzatıyor destekten çok köstek olunuyor sizin mesajınızın arıcinde söylemek isterim ki lütfen yorum yapmayın konuyla alakalı çünkü yardımcı olmuyorsunuz malesef konuyu silemiyorum ama başvuru yaptım teşekkürler

Hakkınız da hayırlısı ama umarım tez zaman da en az hasarla boşanırsin. Bir daha da bu leş adamlardan uzak durursun

Su yaziyla, imlayla, holding grubunun uluslararasi genel müdürlüğünü yapiyosun oyle mi? Ufak sallasak?

Hakkınız da hayırlısı ama umarım tez zaman da en az hasarla boşanırsin. Bir daha da bu leş adamlardan uzak durursun
Çok teşekkür ediyorum bugün buraya yazdıktan sonra kaybetcek hiç birşeyim olmadığını aksine kazancak çok fazla şeyim olduğunu anladım bunuda söyleme sebebim en iyimser cevabı siz verdiğiniz için avukatımla gerekli işlemleri bugün akşam üzeri hallettik bir ay içerisinde yeni hayatımın beni beklediğine inanıyorum sevgiler

Su yaziyla, imlayla, holding grubunun uluslararasi genel müdürlüğünü yapiyosun oyle mi? Ufak sallasak?
Ah lütfen özelden yaz ve sana özel olarak sertifikalarımı uluslar arası katıldığım ve kazandığım ihaleler ile ilgili ufak belgeler atıyım belki o zaman insanları yermekten vazgeçersin ve kendi hayatına adapte olup başkalarına iyilik yapmak İÇİN kendi egonu kasıp gerim gerim gerilip laf söyleme çabalarını bir kenarıya bırakırsın basım fikir

Ha bi de niye butun ICIN ler kabak gibi kusura bakma ben tahminin otesinde yerlerde calistim hdhdggd, marsin koloni sorumlusuydum bi donem, o yuzden az bucuk anlarim kimin ne oldugunu

AA lütfen ben bu kadar işin içinde sizin için özel olarak noktalama işaretleri de kullanırım ne olucak canım maksat hem cinslerim keyiflensin laf söyücek yer bulsunlar kendilerine
Noktalama işareti zaten yazı dilinde otomatik olarak kullanılır, özel olarak kullanmak ne alaka?
İfade etmeye yarar, bizim de okuduğumuzu anlamamıza yarar. Konuşmak için konuşmayın.

AA lütfen ben bu kadar işin içinde sizin için özel olarak noktalama işaretleri de kullanırım ne olucak canım maksat hem cinslerim keyiflensin laf söyücek yer bulsunlar kendilerine
Noktalama işareti bile değil, düzgün kelime yazmayı bilmiyorsunuz,gözlerim kanadı. En fazla lise terk diyorum

Ha bi de niye butun ICIN ler kabak gibi kusura bakma ben tahminin otesinde yerlerde calistim hdhdggd, marsin koloni sorumlusuydum bi donem, o yuzden az bucuk anlarim kimin ne oldugunu
Yani hanfendi gece gece hiç güleceğim yoktu gerçekten tabikide siz kesinlikle 6. Gözü açık bir keşişsiniz çok afedersiniz sizden af diliyorum nasıl böyle bir hataya düşerim de noktalama işaretlerime dikkat edip İÇİN’leri büyük yazarım sizinle burda bu saçma konu yüzünden tartışcağımı düşünüyorsanız üzgünüm size o primi verip kendi statümü aşağılara çekemicem gerçekleri görmek istiyorsanız sizde belgelerinizi atın özelden bende atıyım bu konuda kapansın gitsin.Zaten konu nerden nereye gelmiş buraya kendinizi ön plana çıkarmak İÇİN geldiyseniz her kuşun eti yenmez biliyorsunuzdur ki insanlar burda dertleşiyor sizin gibi telefon elinde bütün gün diğer insanlara laf söylemekle meşgul değil malesef herkesin işi gücü var sizin gibi marsın koloni projesinde çalışmamışlar şayet sizinkide nasıl çalışmaysa giden kişilerin vefat etmesini planlıyorlardı ama suya düştü galiba

çok üzüldüm gerçekten öyle biri için değmez güçlü kalın çocuğunuz için

Bu her sıkışanın ben sizin gibi işsiz güçsüz değilim sürekli burda takılmıyorum deme modası 2019’da kaldı kk da yemiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…