iğrenç ama bir o kadar komik espriler yapalım hadi:)

bi fıkrada ben anlatayım...:)
.. Kadın adama derki ''bey aşama eve et getir'' adamda tamam der.. eti alır eve giderken kaynanasına rastlar
''nereye damat?'' eve et götürüyorum.. kaynana derki hadi senle bir oyun oynayalım ben kazanırsam etin yarısını bana verceksin sen kazanırsan ben sana bir et parası daha.. adam tamam der..
..kaynana sorar bil bakalım damat benim kuşum nerde?:))

adam tabi tabiki önde der:)

kadın arkasını döner eğilir bilemedin arkada der alır etin yarısını

tekrar sor der adam:) sorar kadın..adam arkada der:)

bu sefer açar önünü bilemedin ver eti der.. adam eve gider ne et ne bişe.. karısı sorar bey et nerde??
..adam kızar cevap verir: ''annenin kuşu yerinde durmuyorki eti getireyim sana'':))

-Osmanlılar Viyana'yı neden 4. kez kuşatamadılar? cevap: Çünkü atacak kuş kalmadı.

-Kedinin biri köpeği tırmalamış, köpek ne demiş? Cevap: Hiçbir şey tabi ki, köpekler konuşamaz ki. :KK1:

bi tane daha gelio sıkı durun :KK53: Bir aile 3 ay boyunca her gün patates yemişler; bir gün kapı çalmış kim gelmiş?

cevap GINA
:KK1::KK1::KK1::KK1:

peki:) BM DELEGELERİ

Çek Cumhuriyeti................Tutsiki Yançek

Rusya....................Alexandir Siksallandır

Belarus..........................Ivan Divandelen

Almanya.............................Hasgöte Eller

Portekiz.......................Domalana Kortez

Yunanistan....................Dimitris Pipisipis

İtalya............................Sikenbeni Bellimi

Japonya...............Oramakoma Buramako

Japonya (yedek).................Osiki Sokama

Suudi Arabistan...........Elamdan Mahrum

Fransa...............................Madam Bolam

Çin....................................Çoksoktun çek

BAE.............................Elhabibi Göttabibi

Türkiye...........................Refik Koralttan

Türkiye (yedek).................Fenasi Kerim

bu süperdi :))))

Adamın biri dama çıkmış, intihar edecekmiş.Aşağıya baktığında yoldan birinin geçtiğini görünce
intihar etmemiş.Yoldan kim geçmiş?

Cevap: Vaz geçmiş

Ben de şimdi biyerde tesadüfen okudum hemen bura aklıma geldi.

Bu Şiiri Alman Şair Goethe Yazmıştır.
-Niye Hocam? Kağıt Bulamamış mı? :KK53:

çok güldüm yaa telefon dedinde bi gün gerçekte yaşadım ev teli çaldı açtım alo iyi günler biz iskiden aruıyoruz sularınız varmı acaba dedi be de alel acele gidip baktım var dedim o zaman bi bardakl veririmisi deyip suratıma kapatılar gülmekten yarıldımm

hahahaahaah öldüm ya iyi fikirmiş ama ha :KK1::KK1:

bu süperdi :))))

Adamın biri dama çıkmış, intihar edecekmiş.Aşağıya baktığında yoldan birinin geçtiğini görünce
intihar etmemiş.Yoldan kim geçmiş?

Cevap: Vaz geçmiş

bak bunuda ben uydurdum:)
TÜRKİYE-YUNANİSTAN Gerginliği! savaş kapıda!!
2 ülkenin B.M. delegeleri Refik KORALTTAN ve Dimitris PİPİSİPİS birbirine girdi!
..Bu vahim olayın sebebi Türk delegemiz sn. KORALLTAN Yunan delegenin soyadıyla dalga geçmesiyle başladı..

bak bunuda ben uydurdum:)
TÜRKİYE-YUNANİSTAN Gerginliği! savaş kapıda!!
2 ülkenin B.M. delegeleri Refik KORALTTAN ve Dimitris PİPİSİPİS birbirine girdi!
..Bu vahim olayın sebebi Türk delegemiz sn. KORALLTAN Yunan delegenin soyadıyla dalga geçmesiyle başladı..

beim bi eltim var kızlar biraz degil bayagı kilolular ana ogul tatile beraber gidiyoduk aynı arabada ikiside aşırı kilolu oglu daha 11 yaşında anneesine dediki anne sende çok kilolusun eltimde dediki çişlide durmuş bokluya gülüyo kendine bak ben öldüm o andaa :KK52::KK52:

beim bi eltim var kızlar biraz degil bayagı kilolular ana ogul tatile beraber gidiyoduk aynı arabada ikiside aşırı kilolu oglu daha 11 yaşında anneesine dediki anne sende çok kilolusun eltimde dediki çişlide durmuş bokluya gülüyo kendine bak ben öldüm o andaa :KK52::KK52:

çişli ve boklu ahahahahahaha tanımlamalara bittim:)))

Araştırmacı gazeteci MÜGE ANLI, SEZEN AKSUN'nun ''Adı Bende Saklı'' Şarkısındaki ''ADI'' buldu...

okul günlerim geldi aklıma, karşımda oturan arkadaşım iğrenç espriler dolu msjlar atıp ben okuyana kadar gözümün içine bakardı:KK1: ondan hatırladıklarım;
ben kahve içtim nurgül yeşil çay
gözün aydın gözlerin manisa
arap cd sine ne denir, el-cd

okul günlerim geldi aklıma, karşımda oturan arkadaşım iğrenç espriler dolu msjlar atıp ben okuyana kadar gözümün içine bakardı:KK1: ondan hatırladıklarım;
ben kahve içtim nurgül yeşil çay
gözün aydın gözlerin manisa
arap cd sine ne denir, el-cd

arap cdsi olayını öğrenmem felaketti benim anlatayım:)
..Erkek arkadasım bilgisayar işi yapar bende onunla birlikte çalışıyorum karşılıklı masalardayız..
Birgün ciddi ciddi pcde bişeler bakıyor yüzü pcye dönük ''hayatım arap cdlerine ne denir biliyormusun?'' ama gayet ciddi
''ne biliyim dedim'' ve beklenen cevap geldi.. ''EL-CD'':))
..''uuufff yaaa'' yapınca ''sus kız! sevgiliye ufff mufff pufff vb şeyler yapılmaz'' diyince hepten kopmuştum:)))

X