İğrenç ailem ve rezil problemlerim

Aynı abiden bende de var maalesef bende nefret ediyorum aile soyumdan sizi çok iyi anlıyorum ama bizde daha ne yapıcağımızı bulamadık neyseki hapiste de Biraz rahatladık, çok üzgünüm çok zor bir durum

Esiniz neden calismiyor, esin calismasi lazim kazandigi ile bebek icin eve yardimci tutulmali. Siz evden calisiyorsunuz sanirim.
Evet evden çalışıyorum, eşim gece bakıyor oğlumuza. Ben uyuduğum için gece kalacak bir bakıcıya güvenemem bu kadar küçükken. Annemle de gündüz bakıyoruz

Ailenden vazgec ne o baba olur nede abi olur hic biri olmaz her yerden engelleyin! Annen bosanmis babanla ne diye hala görüsüyor hayirdir? Baban baska kadinla evliymis o kadin baksin hayirdir yurtdisi falan.. görüsmeyin basiniza bela almayin. Birakin gebersinler vicdansizlar

Anneme çok net şekilde söyledim onlar hayatında oldukça bana da bulaşıyor ya onlar ya ben diye. Şimdi annem o itin kullandığı evi boşaltmak istiyor. Onu hayatında evinde istemiyor. Tersi durumda annem de çıkar hayatımızdan. Çünkü cidden ben çocuğumu kurban edemeyeceğim kendimi ettiğim gibi.

İki yudum hayrı dokundu diye babana borçlu hissetme kendini. Dünyaya bir çocuk getiren herkes bi zahmet o kadar sorumlu olmalı zaten. Y..hastası, koca delisi olmak bunların içinde eriyip pörsüyüp gitmekten iyidir. Eski kocan denen gereksize kuru kuruya hak vermesinler, alıp beslesinler, senin yerin hala dolmadı diye biliyorum.

Eşim bebiş için çalışmıyor şu an. Böyle planlamıştık zaten. Üç kişi bakıyoruz, ben çalışıyorum zar zor da olsa, az da olabilse. Nöbetleşe bakıyoruz dediğiniz gibi
kanunen doğum izni 4 ay nasıl çalışıyorsunuz anlamadım

eğilemiyorum daha bile dediğiniz sezeryan ameliyatı mı? ne zor geçmiş sizinki
en fazla 20 günde toparlanıyor genelde.. çok geçmiş olsun

bırakın artık şu pis abiyi de babanızı da birtek anneniz olsun
bu arada enişte ne sabırlı adammış.. eşiniz yani başkası olsa bu zamana kadar isyan ederdi
görüşmeyin şunlarla yoksa eşiniz de uzaklaşıp soğuyacak sizden

annenizin ne istediğini net şekilde anlayın. sonra suçlu olmayın.

Kendi işimi yapıyorum. Neden çalışmamla ilgili bu kadar problem oldu burada anlamadım?

Ha bir de 15-20 gün eğilemiyordum diye belirtmiştim zaten mesajımda. Genel olarak da zordu ameliyatım, ağrım çok fazla oldu maalesef

Üzülseniz de böyle bir aileden uzak durmanız lazım. Onlarla görüşmek size fayda değil zarar getirir. Bir de çocuğunuz var ve onu böyle bir aile ile mi büyütmek istersiniz? Psikolojik olarak o da zarar görebilir ileride. Buna hakkınız yok diye düşünüyorum. Eşinizi de ailenizden uzak tutun. Kendi ailesi değil elbet bir gün bir yerde o da bıkacaktır ve sizden soğumasına sebep olabilir. Öncelikli olan sizin ve çocuğunuzun sağlıklı bir psikolojide olması.
Duygularınızla hareket ederseniz kaybedersiniz.
Annenizin de davranışlarına bakarak yanınıza çekmeye çalışabilirsiniz ama ona karşı da her zaman bir koruma gardınız olsun. Çünkü o psikoloji ile sizi de üzebilir.
Umarım babanız ve abinizden uzak kalırsınız.

Allah yardımcınız olsun. Bence abinizi hastaneye yatırın. Hiç iyi görünmüyor buradan, sizin halinizi düşünemedim, üstelik lohusayken. Off, sizi bu kadar yıpratmışlar bu süreçte, nasıl hesabını verecekler acaba?

Esas ailen çocuğun ve eşin lütfen çıkar hayatından onları.. anne de seçim yapmalı artık

Herkesin muhakkak bir derdi olur doğduğumuz ev bizim kaderimiz ailemiz kaderimiz fakat ayrıntı şurada ki o da kaderlerimiz tercihlerimize göre gidiyor şuan karar vermek zor ama o aileden vazgeçmelisin kocan için olmasada çocuğun için çocuk ileride bu ne ya ben nereye doğmuşum diyecek o küfürleri o da işitecek sana yapılan zulmü o da görecek ve onada yapılacak yazık günah hayatına silmelisin aileni senin üzerinden geçinmesinler üstüne birde hakaretlere maruz kalıyorsunuz. Ben acayip şaşkınım şuan ve bebek için üzgünüm ya küçücük canına zarar vermeye kalksalardı hiçbirinde akıl melekesi yok seni düşünmüyorlar. Kendi yoluna hayatına bakmalısın kalbini bir kenara koy onlara acıma acınacak hale düşersin allah korusun. Mantığınla hareket etmelisin.Senin hiç mi değerin yok kendinize olan saygınızı sorgulamalısınız ben neden bu hayatı zehir ediyorum kendime diye bir sormalısınız muhakkak hayatınızdan çıkarmalısınız.Sizi anlıyorum acıyorsunuz evet ama sizin geride düşünmeniz gereken bir eşiniz ve bebeğiniz var. Allah bunun hesabını sizden sorar onların hakkını gözetmelisiniz. Ana- Baba - Abi bunlar zaten size yük ve sizin hayatınızı tehlikeye atabilecek potansiyele sahip insanlar maalesef onları hayatınıza dahil etmemelisiniz diye düşünüyorum rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…