Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

resimdeki halin en son mu?yani kuaför kumral çikolata kahveye boyayınca mı yoksa bakırlığı aldığı son işlemde mi daha koyu oldu?
ışıktan belki ama koyu görünüyor..ben de dediğin rengi istiyordum ama böyle koyu hayal etmiyorumdum ya da ışıktan mı?böyle açık tatlı bir kahve olsun..boya kutularındaki gibi değil;bildiğimiz marketteki,bakkaldaki sütlü çikolata istiyorum ben:sinifsinif:
palette falan sağolsu bitter yapıp yolluyor!

canım o ilk boyandığı zamana ait bi foto, o zaman koyuydu oldukça...ama şimdiki hali daha açık ve daha doğal duruyo...rengin düzgün çıktığı bi foto çekeyeim buraya eklerim sen de fikir sahibi olursun belki yardımım dokunura.s

valla ne iyi olur:)))resim ben de koyabilir miyim ki?gerçekten de çok işe yarıyor bu tür paylaşımlar.bugün boyayı almayı düşünüyordum;yarın da boyarım..ben de 1 ay önce açtırdım ama dediğim gibi turuncu olunca tamam dedim korkma.şimdi turuncular baya çıktı..koyu çıkmamak için bu açık kumral çikolata altına boyasam tutmaz mı dersin?
koyacağın resim ilk boyamanın akmış hali mi?
naz elmasın tahmin ettiğim tonu olduysa pek hoş ama bana da yakışır mı ben de bilmiyorum;görmeden hayal edemedim..

mylilapause,kuaför malzemeleri satılan yerlerde oluyor.istersen bir kuaföre sor nereden alabilirim diye..1.sayfaya tıkla;renk kataloğunu paylaşmış bir arkadaş.karamelyazmıyor ama başka isimle istediğin tonu bulabilirsin sanırım.

dasilvadido,ben resmimi çektim;birazdan koymaya çalışacağım..
açık kumral çikolata kahve sarıya yakın bir açıklığı varmış sanırım..annem dışarda bir kuaförde baktı ve çok açık olmaz dedi..sanırım kumral çikolata altın alacağım..koyu çıkar diye korkuyorum(palette sağolsun açtırmama sebep oldu..kutudaki kızların saçına bakıp almamalı.kutudaki kızın gölgede kalmış tonuna bakıp alın!bronz kahve,sıcak çikolata gölgede kalmış yerleri gibi oldu saçlarım ve açtırmak zorunda kaldım((

teşekkürler canım ama renkler koyu çıkmış anlaşılmıyor pek.

cnm aslında çok pahalı değil tüpü 8.5 tl ydi bence kalitesine göre gayet iyi

bebem benim saçlara 2 tüp bile az gelmişti ohaoldumsmile

bizim komşu hemen hemen bütün renklerini denedi katologla renkleri hemen hemen aynı
kumral ve kahveleri koleston gibi çok
koyu değil
rengide çabuk solmuyor

cnm aslında çok pahalı değil tüpü 8.5 tl ydi bence kalitesine göre gayet iyi

bebem benim saçlara 2 tüp bile az gelmişti ohaoldumsmile

livim sen kaliteli diyosan öyledir ..senin fikirlerin önemli benim için.canım karamel tonlarını nasıl elde edebilirim öyle bi renk yok çünkü?

bebem banada kuaförüm önermişti
canım inan o renkleri hiç bilmıyorum kızlar yardımcı olurlar sana tatlım opuyorumnanaktan

peki livim saol meleğim..bi de bu markayı denicem bakalım nasıl .. kızlar balköpüğü karamel tonlarını nasıl elde edebilirim yardımı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…