- Konu Sahibi BeyazPerim
-
kızlar kumral çikolata altına boyayanlar varsa resim ekleyebilirlermi?saçım açık kumral tonlarda boyamak istiyorum ama çok koyulasır diye korkuyorum
canım ikidir ben boyatıyorum kuaförde bu topikte de bahsetmiştim daha öncea.s...ilk boyamamda koyu oldu braz, bi de orialle bakıra kadar açılmıştı saçlarım, onun için bakır yansımaları vardı...2. boyamamda daha güzel oturdu ama tekrar boyama zamanım geldiboya işini halledeyim foto ekleyecem buraya...güzel, yumuşak bi renk oldu ben gayet memnunum
bende 8.1ini kullandım igoranın ve cok memnun kaldım daha acık tonlarını deneyenler var mı?turuncu olmayan sarı renklerı hangılerı kızlar??
canım merhaba bende 8.1 düşünüyorum saçımda gölge var dip boyam geldi bu boyada dipler turuncu olmuyordur umarım sen kullanmışsın dip ve uçların rengi nasıldı cevap yazarsan çok sevinirim tatlım
mrb tatlım.8.1 cok cok guzel bı renk ama esas tonun onemlı benım dıplerım kestane sanırım yada koyu kumral tam emın degılım kaydirigubbakcemile3 tabı boyandıgında dıplerde hafıf kızıllık oluyo yanı kızıl yansımalar oluyo ama ınan kotu durmuyo ben bu kızılııga acayıp takan bırı olarak soyluyorum kotu durmadıgını cunku ben acayıp dıkkatlı oldugum ıcın gorebılıyorum ama baska kımse farketmıyo bıle :roflol:
arkadaslarıma sureklı soruyorum dıplerım nasıl kızıllık var mı dıye hepsı hıc yok cok guzel duruyo dıyolar yenı tanıstıgım ınsanlar hep gercek sac rengım zannettı gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın bence canım benım yerimseniben
kızlar dün ıgoranın 6.5 kumral altınını aldım saçım şimdi kumralın açılmışı.Kullanan var mı nasıl bir renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?