Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

sağolsun bu markanın rengi hiç akmaz....
kendiliğinden açılsın diye beklersek daha çok bekleriz....

Merhabalar bu boyayı eminönünde nerelerde bulabiliyoruz? Yani kuaför malzemeleri nerede satılıyor?Bilen tarif edebilirmi?Yada tarifi mümkünmü?:)ohaoldumsmile

kızlar kumral çikolata altına boyayanlar varsa resim ekleyebilirlermi?saçım açık kumral tonlarda boyamak istiyorum ama çok koyulasır diye korkuyorum

kızlar kumral çikolata altına boyayanlar varsa resim ekleyebilirlermi?saçım açık kumral tonlarda boyamak istiyorum ama çok koyulasır diye korkuyorum

canım ikidir ben boyatıyorum kuaförde bu topikte de bahsetmiştim daha öncea.s...ilk boyamamda koyu oldu braz, bi de orialle bakıra kadar açılmıştı saçlarım, onun için bakır yansımaları vardı...2. boyamamda daha güzel oturdu ama tekrar boyama zamanım geldi:1: boya işini halledeyim foto ekleyecem buraya...güzel, yumuşak bi renk oldu ben gayet memnunum

canım ikidir ben boyatıyorum kuaförde bu topikte de bahsetmiştim daha öncea.s...ilk boyamamda koyu oldu braz, bi de orialle bakıra kadar açılmıştı saçlarım, onun için bakır yansımaları vardı...2. boyamamda daha güzel oturdu ama tekrar boyama zamanım geldi:1: boya işini halledeyim foto ekleyecem buraya...güzel, yumuşak bi renk oldu ben gayet memnunum

canım tesekkür ederim.ben katologda gördüğüm kadarıyla pelin karahanın sac rengine benzettim dahamı koyusu yoksa?böyle bişey mi acaba

Eklentiler

• $000043986.webp
    $000043986.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 174
bende 8.1ini kullandım igoranın ve cok memnun kaldım daha acık tonlarını deneyenler var mı?turuncu olmayan sarı renklerı hangılerı kızlar??

bende 8.1ini kullandım igoranın ve cok memnun kaldım daha acık tonlarını deneyenler var mı?turuncu olmayan sarı renklerı hangılerı kızlar??

canım merhaba bende 8.1 düşünüyorum saçımda gölge var dip boyam geldi bu boyada dipler turuncu olmuyordur umarım sen kullanmışsın dip ve uçların rengi nasıldı cevap yazarsan çok sevinirim tatlım

canım merhaba bende 8.1 düşünüyorum saçımda gölge var dip boyam geldi bu boyada dipler turuncu olmuyordur umarım sen kullanmışsın dip ve uçların rengi nasıldı cevap yazarsan çok sevinirim tatlım

mrb tatlım.8.1 cok cok guzel bı renk ama esas tonun onemlı benım dıplerım kestane sanırım yada koyu kumral tam emın degılım kaydirigubbakcemile3 tabı boyandıgında dıplerde hafıf kızıllık oluyo yanı kızıl yansımalar oluyo ama ınan kotu durmuyo ben bu kızılııga acayıp takan bırı olarak soyluyorum kotu durmadıgını cunku ben acayıp dıkkatlı oldugum ıcın gorebılıyorum ama baska kımse farketmıyo bıle :roflol:
arkadaslarıma sureklı soruyorum dıplerım nasıl kızıllık var mı dıye hepsı hıc yok cok guzel duruyo dıyolar yenı tanıstıgım ınsanlar hep gercek sac rengım zannettı gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın bence canım benım yerimseniben

mrb tatlım.8.1 cok cok guzel bı renk ama esas tonun onemlı benım dıplerım kestane sanırım yada koyu kumral tam emın degılım kaydirigubbakcemile3 tabı boyandıgında dıplerde hafıf kızıllık oluyo yanı kızıl yansımalar oluyo ama ınan kotu durmuyo ben bu kızılııga acayıp takan bırı olarak soyluyorum kotu durmadıgını cunku ben acayıp dıkkatlı oldugum ıcın gorebılıyorum ama baska kımse farketmıyo bıle :roflol:
arkadaslarıma sureklı soruyorum dıplerım nasıl kızıllık var mı dıye hepsı hıc yok cok guzel duruyo dıyolar yenı tanıstıgım ınsanlar hep gercek sac rengım zannettı gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın bence canım benım yerimseniben

teşekkürler tatlım inan çok yardımcı oldun bende o kızıllığa takıntılı olanlardanım .bu boyayı bulur bulmaz deneyeceğim tekrar teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

ben şahsen saçımın fönlü ve değişik ışıklardaki halini koymak istediğim için beklemedeyim şu an:roflol: en kısa zamanda ekleyeceğim söz
yalnız saçlarım aktıkça doreleşiyo benim yaaa...muhtemelen orealle bakıra kadar açabldikleri için, alttan yansıma yapıyo:olmaz: bi dahaki boyamada kuaförüme danışayım belki daha açık ve küllü bi renkle üzerinden geçilirse hallolur bi umut işte..
kuafördeki katalog da burdakinin aynısı zatenboshayallersmile ben bi daha renkleri inceleyim de dersimi çalışıp gideyim

benımkıde senın gbı aktıkca dorelesıyo cnmm ya hıc sevmıyorum o bakırlıgı..8.2yle boyarsam 8.1den daha ıı olurmus sanırım bu defa 8.2 denıcem

Son düzenleme:
kızlar dün ıgoranın 6.5 kumral altınını aldım saçım şimdi kumralın açılmışı.Kullanan var mı nasıl bir renk

kızlar dün ıgoranın 6.5 kumral altınını aldım saçım şimdi kumralın açılmışı.Kullanan var mı nasıl bir renk

canım boyayınca resim ekle olurmu bende kumral tonlar istiyorum kumral çikolata altın ve altın kumral arasında gidip geliyorum çok merak ediyorum umarım güzel olur

kızlar igoranın 2li renkleri piyasadan kalkmıs ne yazıkkı..burdakı eskı katalog sanırım yanı 8.2 7.2 falan yok bende mecburen 8.1 aldım

Back
X