- Konu Sahibi BeyazPerim
-
cnm süper bi bpya ama ben son senlerde malesef bulamadım bu markayı...
hiç ama hiç akmıyor süper canlı duruyorççben siyah ve kahvesini kulandım çok memnundum şimdi bulabilsem yine alırdım kesin:)
tatlım benimkisi 5.0 dı rengini zaten gördün siyah gibi oldu katologtaki renklerden çok çok daha koyu oluyorlivim koyu kahvesi çok hoş gözküyo seninkide oydu sanırıım dimi
cnm süper bi bpya ama ben son senlerde malesef bulamadım bu markayı...
hiç ama hiç akmıyor süper canlı duruyorççben siyah ve kahvesini kulandım çok memnundum şimdi bulabilsem yine alırdım kesin:)
tatlım benimkisi 5.0 dı rengini zaten gördün siyah gibi oldu katologtaki renklerden çok çok daha koyu oluyor
kesinlikle öyle cnm market boyaları gibi degil hem beyazları kapatıyor hemde rengi inanılmaz canlı duruyor
arkadaşında dedigi gibi kuafor malz satan yerlerde bulabilirsin
7.77 mukemmellllllllllll
cnm 7.77 yi arkadaşım boyuo inanılmaz yakışıo ona ve renk o kadar güzelki bakır olmasına rağmen hiç akmıo ve çok canlı duruo ben bakırı çok seviyorum ama kendimde değilolumunekankayizsmile
ayyy gamzecım cdden mı ya bu boyayı nerden bulcamkı bennn tam ıstedıgım renk
Livim kordonun incisi..
6-0 koyu kumralını kullandım bir aralar.memnundum..tavsiye ederim..
gerçekten çok güzel bi boya ya bakır ve 1ay akmıo bide tonları var açık kumral bakır koyu kumral bakır falan diye. cnm ankarada sıhhıyede ilkiz sokakta kuaför malzemesi satan 5 -6 dükkan var istte de eminönünde zazahanda varmış bazen kozmetiklerdede oluo ama çok zor bulursun cnm
cnm evde yoktum ancak gırebıldım nete ya bende burda ogrendım nerden alcagımı schwarzkopf un bayısını buldum ordan alcam bakalım.bıu arada lorealın kullu kumralını denedım ondanda cok memnun kaldım cok guzel bı renk oldu ben koyulastırmaya calısıorum tabı yıne aktı ama akıncada cok guzel oldu tam kullu acık kumral oldu sarıya kacan.çiğ çiğ olmadı yanı.sende acık tonları denıyosun ya o yuzden bılgın olsun dedım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?