- Konu Sahibi BeyazPerim
ben ikidir saçlarımı kuaförde boyatıyorum, siyahtan döneceğim için mecbur kalmıştım..
Igora nın kumral çikolata altın tonunu kullanıyorum. ilk boyamamda alttaki renk bakır olduğu için ( orealden ötürü ) bakır yansımalı kumral güzel bi renk oldu...böyle Naz Elmasın saçlarına da benziyodu ama ben bakırlık sevmediğim ve kendime yakıştırmadığım için 2. boyamamda kuaförüme bakırlığı almasını rica ettim...
yine aynı renkle mi boyadı emin değilim ama saçlarım şu an altın sarısı yansımalı açık bi kumral oldu çok memnunum çok doğal görünüyor herşeyden önce...
bundan sonra Igora dan ve aynı tonlardan devam ederim diye düşünüyormboshayallersmile
resimdeki halin en son mu?yani kuaför kumral çikolata kahveye boyayınca mı yoksa bakırlığı aldığı son işlemde mi daha koyu oldu?
ışıktan belki ama koyu görünüyor..ben de dediğin rengi istiyordum ama böyle koyu hayal etmiyorumdum ya da ışıktan mı?böyle açık tatlı bir kahve olsun..boya kutularındaki gibi değil;bildiğimiz marketteki,bakkaldaki sütlü çikolata istiyorum ben:sinifsinif:
palette falan sağolsu bitter yapıp yolluyor!