• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama igora 0.22 nasıl kullanıcam???

allisfull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
71
0
36
İstanbul
selam kızlar;

saçlarımda bi türlü kurtulamadığım turuncu yansımalar var saçımı 6.1 ile boyamak istiyorum fakat bu turuncu azaltıcıyı nasıl kullanmam gerekiyor bi fikrim yok. iki kutu boya kullanıyorum yardımcı olur musunuz lütfen ??? :((

bir zamanlar küllümango diye bir arkadaşımız wardı o çok önermişti bu 0.22 yi ben hiç bir yerde bulamadım o fındık büyüklüğünde yeter demişti bir tüp için yanılmıyorsam yanlışta olmasın ama çok koyma demişti..ben bulamadığım için deneyemedim sen nereden buldun?? we denedin mi? ftolarla koyarsan deneyince çokkk memnun olurum :) :69:

canım az koyacaksın fındık tanesi kadar koy iyice karıştır fazla koyma yeşillenir yoksa biz yapmıştık

bi kaç yere sordum ama bulamadım internetten sipariş vermeyi düşünüyorum almadan evvel bi nasıl kullanılacağını sorayım istedim.. saçlarımı en son 5.1 ile boyamıştım ama boya iyice aktı turuncu bir renk çıktı inş 6.1 açık kalmaz.

Back