Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaigora 0.22 nasıl kullanıcam???
saçlarımda bi türlü kurtulamadığım turuncu yansımalar var saçımı 6.1 ile boyamak istiyorum fakat bu turuncu azaltıcıyı nasıl kullanmam gerekiyor bi fikrim yok. iki kutu boya kullanıyorum yardımcı olur musunuz lütfen ??? (
bir zamanlar küllümango diye bir arkadaşımız wardı o çok önermişti bu 0.22 yi ben hiç bir yerde bulamadım o fındık büyüklüğünde yeter demişti bir tüp için yanılmıyorsam yanlışta olmasın ama çok koyma demişti..ben bulamadığım için deneyemedim sen nereden buldun?? we denedin mi? ftolarla koyarsan deneyince çokkk memnun olurum :)
bi kaç yere sordum ama bulamadım internetten sipariş vermeyi düşünüyorum almadan evvel bi nasıl kullanılacağını sorayım istedim.. saçlarımı en son 5.1 ile boyamıştım ama boya iyice aktı turuncu bir renk çıktı inş 6.1 açık kalmaz.