İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Teşekkür ederim meldanur. İğneyi kutudan çıkardıktan sonra bana verdi ve devamlı bende kaldı. ben yine de test yaptırmayı düşünüyorum, hiç belli olmaz. İlk iki seans çok küçük bölgelere yaptırdım. Daha sonra komple yüze yaptırdım. Normalde ilk seanslar sadece 5 er dakika olması gerekiyormuş. Yüzümdeki lekelerden kurtulayım daha dikkatli olacağım.

kutuda açılmamış paketmiydi iğnen yoksa kutudan açık olarakmı verdi sana açık iğneyse nerden bileceksin başkasına kullanılmadığını tekrar geçmiş olsun diyorum inşallah bir şey çıkmaz.

Kutudan çıkardı ama yanında başka iğneler de vardı. Tekli paket halinde değildi. umarım başkalarına kullanılmamıştır

Kutudan çıkardı ama yanında başka iğneler de vardı. Tekli paket halinde değildi. umarım başkalarına kullanılmamıştır

anladığım kadarıyla pek steril değil kullanılan iğne bana iğnem gözümün önünde açılmıştı kutudan çıkarıldı birleşik bir çok paket vardı gözümün önünde açtı ve ambalajından gözümün önünde çıkardı yapışkanlı bir ambalajı vardı iğnenin tamamen sterildi.

Evet, bugün görüştüğüm uzman da bana gözümün önünde paketten açıp verdi iğneyi. Dediğin gibi yapışkanlı bir ambalajı vardı. İlerde inşallah kurtulursam lekelerimden, o iğneyle başka bir yerde devam edeceğim.

dikkat et bundan sonra hiç bir şey bizim düşündüğümüz gibi olmayabilir çok iyi araştırmak lazım deneme seansı çok önemli kulaktan dolma değil gözünle gördüğün denediğin ve bilinen olmalı inşallah bulursun iyi bir uzmanda canım bir daha böyle şeyler yaşamazsın kötü tecrübeler kalıcı ve üzücü sonuçlar yaşatıyor insana iyi bir yer bulmanı ümit ederim.

merhaba arkadaslar
konuyu gorunce ben de paylasayım dedım
ben bundan altı sene evvel ıgnelı epılasyon yaptırdım

alt bacak
koltuk altı ve bıkını bolgesı
kısmen genıtal ve yuz, ellerımın uzerı bıleklerımın ustune kadar

bacaklarım batık ızlerınden gorunmuyordu, hıc bısey kalmadı ama bıraz uzun suruyor tabı

koltuk altı ılk seansta tuylerımın %80ı gıtmıstı ınanamıstım
bıkını bolgesı tek seansta tamamen bıttı dıyebılırım
genıtal bolgede tek seans yetmıyor tabı
ama yıllardır tuy cıkmayan bolgeler ıcın gercekten cok mutluyum
tuyler ne kadar kalın ve guclu ıse o kadar cabuk bıtıyor epılasyonda
vaktım ve param oldugunda epılasyonumu mutlaka bıtırıcem ama bıyıklar ıcın ıgnelıye cesaret edemıyorum cunku ızler kolay gıtmıyor dudakların ustunde. ama yanaklara favorılere falan yapılabılır bır ya da ıkı gunde dokuluyor kabuklar

yaptıracak arkadaslara tavsıyem cok duzgun yapan bırını bulmalarıdır cunku ıgnelı epılasyon yuzunden somurulen bır kac arkadasım oldu alt bacak ıcın uc yıl ınatla aynı yere gıden bır arkadasım bıle var
bır de epğlasyondan sonra sureklı ılaclı pudra sursunler hıc ıhmal etmeden bu cok onemlı, yoksa yara olusabılır
hepınızı opuyorum sız de dılerım en kısa zamanda tuy sorununuzdan kurtulur ve benım gıbı bır zamanlar orda tuy cıktıgını bıle hatırlamazsınız

Evet bundan sonra daha dikkatli olacağım. Çok teşekkür ederim canım.

arkadaslar bır de anestezı konusuna cok dıkkat edın ozellıkle genıtal bolgede anestezı yapılırken ınsan felc bıle olabılırmıs aman dıkkatt
ıgnelerın numarasını yazmıs bırısı onu bılmıyordum ama altın ıgne gumus ıgne gıbı bısey vardı, benım gıttıgım bayan altın ıgne kullanıyordu. ve ıgneler elbette ki daıma sızde kalmalı, herkesın bır ıgnesı olur ve her gıttıgınde yanında goturur

ilk seansta %80 gitmiş baya iyiymiş ancak ben ince tüylerde daha çabuk sonuç alınıyor diye biliyordum cnm:44:

ilk seansta %80 gitmiş baya iyiymiş ancak ben ince tüylerde daha çabuk sonuç alınıyor diye biliyordum cnm:44:

tuy ne kadar kalın sıyah ve kuvvetlıyse o kadar cabuk sonuc alınıyor
ama hıc alınmamıs tuyler ıcın ınce olanlarda da cabul sonuc alınır
bacaklar falan daha uzun suruyor

tuy ne kadar kalın sıyah ve kuvvetlıyse o kadar cabuk sonuc alınıyor
ama hıc alınmamıs tuyler ıcın ınce olanlarda da cabul sonuc alınır
bacaklar falan daha uzun suruyor

sağol cnm bilmiyordum..peki iz leke gibi bir sorunla karşılaştın mı yüzüne yaptrmak istememişsin ondan soruyorum ?

birde nerde yaptırdığını sormak istiyorum ama reklama giriyor sanırım gerçi isim veren veriyor burda ama kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum henüz özelden msj da atamıyorum nyse atabildiğim zaman tekrar sorarım ben bu arada profiline baktım meslektaşmışız

yüz için favorı kısmına yaptırdım, kaslarına ve bıyıklarına yaptıran arkadaslar vardı bıyıkta iz kalıyor bir sure hic tavsıye etmem. ayrıca cok can yakıyormus. benım ıkı tane tuy de cenemde vardı onları almıstık acıyor ama ıkı tane oldugu ıcın dayanmıstım.

ben bır bayana yaptırdım zaten onceden de tanıyordum, epılasyonu turkıyeye ılk getıren kısılerden ogrenmıs avrupa yakasında cok eskı bır merkez var ıgnelı epılasyonda
ama sımdı orda calısmıyor
ben yaptırdıgımda baska bır yerdeydı şimdi üsküdar merkezde, ısteyen olursa telefonunu verebılırım
ben cok memnun kaldım tavsıye ettıgım arkadaslarım da cok memnun kaldılar su an ne kadar bılmıyorum ama fıyatı da en son saatı kırkbes lıraydı, arttıysa bıle ona yakın bıseydır

bıyık dısında ız kalmıyor bu arada hemen dokuluyor

anladım .bende favori kısmına yapmayı düşünüyorum saçımla kapatırım en azından kızarıklıklarını ama bıyıkta yüzün direk ortası :) inşallah yüz ile başlayıp diğer bölgelerime de yaptıracam iyi bir yer bulunca :97:

"Sorun şu ki, artık süzgeçler, kontroller yok.Herkes herşeyi bildiğini sanıyor ve herkes kendinde yargılama hakkı buluyor.Yasalar bu konuda yetersiz olduğundan, internetin ürettiği karmaşık bilgiler bir çığ gibi büyüyor; bu nedenle bilginin en tehlikeli hali olan o yarı bilme durumundaki yarı-cahiller de hızla artıyor.Bu gerçek ve dürüst bilgi boşluğunda, insanın sağduyusu da kaybolmaya başlıyor ve her şarlatan kendinde insanlarla oynama hakkı buluyor..."

Okuduğum bir kitaptan alıntı yaptım.Senin durumuna karşılık yazayım dedim.Yanlış anlaşılmasın kimseye ithafen yazmadım burda elbette doğru bilgi verenler de var ama malesef bir o kadar da bilgi kirliliği var.sadece burda değil tüm sitelerde var hemen hemen...

Son düzenleme:

ıns sevgılı derın119, epilasyon cok buyuk rahatlık gercekten de
favorıler ıcın dert etme hıc sorun olmuyor iz falan, mınık mınık pul pul dokuluyor hemen

Bana yapan uzman sakın pudra sürme dedi. Ben de sürmüyorum o yüzden.

Benim yaptırdığım yer dakikası 1.5 TL'ye yapıyor. Bana biraz çok geliyor ama piyasa nasıl bilmiyorum. Eski yaptırdığım yerde dakikası 1 TL'ydi. Ama oradan memnun kalmadığım için oranın fiyatıyla kıyaslamıyorum. Dakikası 1.5 TL çok mu kızlar?

Şu an bıyık bölgesine başlamak için çok kötü bir zamanmış. Güneş alan bölgeler (yüz, kol) için en iyi başlama zamanı Eylül-Ekim gibiymiş. Ben bıyık bölgesine Ekim-Kasım gibi başlayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…