Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne diyorsunuz bu mevsim için öbür ay kuzenimin düğünü var bu hafta başlasam yara ya da kabuk olur mu ki?bıyık bölgem
kirmizili sen denedin mi gül hanımı
evet devam ediyorum bıyık la başladım.sonra memnun kalınca bütün vucuda başladım.ama öncesinde çok araştırdım.işini çok iyi yapan bir bayan.tavsiye ederim...
kanarya_34, ben "kirmizili"ya sormuştum denedin mi gül hanımı diye, siz cevap vermişsiniz evet devam ediyorum diye? anlamadım ben bu işi.
calicice ben de bütün forumu okudum karar vermeden önce, sen taksimde bi yere başlamamış mıydın? memnun değil misin?
taksimde başlamıştım bir kere kolaltına bir kere de yarım bacak yaptırdım ama sonra vakitsizlik nedeniyle devam edemedim
şimdi de cumartesi çalışan bi yer arıyorum burda bu kadar zeynep hanım diy lafı geçince merak ettim numarasını bulup bi soracam
seni de takdir ettim gözünden kaçmamış :)
sen nereye karar verdin nerde yaptırıyosun
taksimde başlamıştım bir kere kolaltına bir kere de yarım bacak yaptırdım ama sonra vakitsizlik nedeniyle devam edemedim
şimdi de cumartesi çalışan bi yer arıyorum burda bu kadar zeynep hanım diy lafı geçince merak ettim numarasını bulup bi soracam
seni de takdir ettim gözünden kaçmamış :)
sen nereye karar verdin nerde yaptırıyosun