İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

aysepilasyon peki yuzunde iğneli epilasyon yatırdıktan sonra iğnenın girdiği yerlerde deride gözeneklerin açılması iğnenın girdiği yerlerin bellı olması doğal mı. ben yaptırmayı düşünuyordum bı akrabam 1 sene once yaptırmış yuzunde delik delik gözenekli duruyo. gözenekler iğnenın ucu buyuklugunde

ben çene ve bıyık bölgesine yaptırıyorum ve kesinlikle hiçbi iz kalmıyo.. 2 çeşit iğne var zaten, ben çene için başlayp kalın iğneden almıştım ama bıyık bölgesine geçince o bölgeceki gözenekler çok sıkı olduğu için ince olan iğneyi aldım.. ve dediğim gibi gözeneklerim çok sıkıydı halada sıkı :)) sadece yeni alındığı zaman 4 gün falan kızarıklık kalıyo o da benim cildimin hassas olmasından kaynaklanıyo

Değerli kujum soruna çok net olarak vereceğim cevap akrabana yanlış uygulama yapılmış olduğudur. ığneli epilasyon kesinlikle uzman kişiler tarafından yapılmalı zira kullanılan iğne, akım şiddetinin ayarlanması ve en önemlisi de iğnenin köke doğru olarak yönlendirilmesi iğneli epilasyon yönteminin püf noktalarıdır. iğne cilde uygulanırken doğru açı verilmez ve köke ulaşmadan ya da kökten daha derinde ya da kökün sağında solunda akım uygulaması yapılırsa bu kökü tahrip edemez işte bu söylediklerimi ancak bir uzman sağlıyabilir. sağlıcakla kalın.

sevgili angelnr iğne konusundaki soruna cevap vermeye çalışıcağım ama benden bir kimyager uzmanlığı beklenmenden çekiniyorum :) Şaka bir yana ığnenin altın, gümüş ya da çelik olmasındansa iğne kalitesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ben 23 yıl önce bu mesleği bana armağan eden çok kıymetli ablacığım münevver hanımdan iğne konusunda edindiğim tecrübeyi bugüne kadar değiştirmedim ve 23 yıldır istanbulda ki bir firma aracılığı ile italyadan getirttiğim gümüş iğneleri kullanıyorum. Bu arada mesleğim gereği birçok defa salonuma gelen güzellik malzemesi pazarlayan kişilerin hiçbirisinde kullandığım iğnelerin değil aynısını benzerini dahi görmedim. Gördüğüm iğnelerin sadece esnekliklerine bakmak suretiyle dahi kullandığım iğnelerin kalitesine ulaşmalarının mümkün olmadığını tespit etmem sebebiyle de 23 yıldır iğnemden vazgeçmedim. Şunu da bilgi olarak belirtmekte fayda görüyorum ben hizmet sunan bir uzman olarak malzeme satma yani iğneden kar elde etmeyi hiçbir zaman düşünmedim ama malesef bu konuda ayrı bir sektör oldu. Kullandığım iğneler netice alıp memnuniyet yaratmada ki etkisiyle zaten yeterince katkı sağlıyor diye düşünüyorum. Bu vesileyle iğne konusunda ki düşüncelerimi üyelerle paylaşmak istedim. saygı ve sevgiler.

merhaba ayşe ,
peki bizim bu iğneleri alabileceğimiz bir yer var mı? ben netten balletin iğnelerini aldım çünkü epilasyoncum 2,30 olan çelik iğneyi 8 e satıyor ve ondan almaktansa kendim 2,70 fiyatında izoleli iğneyi aldım.
senin söylediğin iğneyi alabileceğimiz bir yer var mı?
bi de benim iğneli epilasyon yaptırdığım yerdeki bayan amerikada eğitim görmüş, dakikasını 1 tle çalışıyor sence bu çok mu?

Değerli broken öncelikle müsadenle bir düzeltme yapmak isterim. Kendi hatamdan dolayı ismim ayşe olarak algılanabiliyor ama doğrusu aysel.
Malesef kullandığım iğneleri Türkiyede bulmak mümkün değil. Fiyat konusuna gelince bugün için eğer bir kişi dakikası 1 tl den aşağı çalışırsa o kişinin uzmanlığından şüphe ederim. Ben de şu an için aynı fiyatla çalışıyorum ancak izmir de yeni faaliyete başlamış olmam sebebiyle birazda tanıtım fiyatı uyguluyorum ve eşidim uzmanlarda bunun 2 tl civarında olduğunu biliyorumki aslında gerçek değerde bu. Birde belki de haksızlık yapacağımı bile bile de olsa Amerika da eğitim konusuna şüpheyle baktığımı belirtmek istiyorum. Bu bana biraz insanları etkilemeye çalışmak gibi geliyor zira sadece iğneli epilasyon da değil tüm mesleklerde bunu söyleyenler var ben bunun tersini kendi kızımın göz muayenesinde yaşadım amerika da eğitim aldım diyen bir doktor bizi öyle yanlış yönlerdiki anlatsam sayfalar dolusu yazmam gerekecek. Neyse sadece bundan etkilenmemeni tavsiye edeceğim yaptığı iş netice verirse mesele yok. Ama örneğin 10 parmak mı çalışıyor bak bakalım. sağlıklı günler diliyorum.

çok teşekkür ederim aysel, bayan 10 senedir bu işi yapıyor ve çok da iyi olmasada burda bulabileceğim en iyi epilasyoncu sanırım. bir de ben bazen toplu ödeme yapıyorum , mesela 600 tl veriyorum bitine kadar dakikası 80 kuruştan çalışıyor bayan. burda başka yerlere de sordum ama bundan ekonomik bir fiyat göremedim. bir de 6 aydır gidiyorum, bıyık bölgesine de yaptırıyorum, bitti gibi. yani bulabildiğim en iyi yer burası o yüzden 1 tlnin altında çalışması da pek kafamı karıştırmıyor. umarım iyi sonuç verir:1hug:

Teşekkürler Aysel, iğne konusundaki bilgilendirmen için. Ben de altın iğne şart değil die biliyorum ama ufak bi iz sorunu yaşayınca tereddüt ettim işte.

merhaba arkadaşlar,bi süredir forumu takip edemedim,malum tatil halleri...en son sanırım 3 hafta kadar önce epilasyon seansıma gitmiştim ve şu 3 haftayı inanılmaz rahat geçirdim,tüy yok olanlar zaten sarı, güneşlendim denize havuza girdim ve bugün yine delura'daydım ve artık incecik hale gelmiş tüylerin tamamını temizlemek ancak 50 dakika sürdü toplamasıyla beraber,akımı da tek veriyoruz artık ve doğru dürüst kızarıklık kabarıklık dahi olmadı sanırım en fazla 1 ya da 2 seans daha sürer tamamen bitmesi,ve halen söylüyorum,iz yok-leke yok.bazı arkadaşlar bana sürekli makinenin ismine dair mesaj atıyorlar, ben hiçbir epilasyoncuda kötü bir makine olduğunu sanmıyorum çünkü epilasyon makinelerinin aşağı yukarı özellikleri aynı baktığım kadarıyla ve hepsi de oldukça pahalı...kimsenin o meblağlara kötü bir makine alacağını düşünmüyorum...sanırım makine değil,işi uzmanın yapması ve makineyi doğru kullanması,işi uzatıp daha ne kadar çok para alabilirimden çok nasıl çabuk bitirip bu referansla ne kadar daha müşteri kazanırım düşüncesi önemli...tüylerimizden kurtulucaz diye yara bere dolu lekeli ciltlere sahip olmayalım...ben ilk kez bu tatilimde kıl-tüy düşünmedim biliyordum ki çıkanlar da zaten görünmüyor...devam ettikçe sizlerle paylaşıma devam edicem vakit buldukça tabi...

Sevgili arkadaş,
Lütfen lazer epilasyonu iyi araştır.Hiç bir ışık sistemi sarı kızıl beyaz veya gri kılları ortadan kaldıramaz.

Arkadaşlar merak ettiğim bir konuda deneyimlerinizi sormak istiyorum.ığneli uygulaması yaptırıorum ama duyduklarım gerçekten kendi gittiğim uzmanlarla ilgili şüpheye düşmeme neden oldu Tek seansla tüylerin çoğundan kurtulma ve sadece o an cildin yüzeyinde olmadığı için ya da oluşma evresinde olduğu için uygulama yapılamayan tüyler dışında, diğer tüm tüyleri tek uygulamadan sonra biten oldu mu aranızda ?? Yani bir kılın tek seferlik akımla bir daha çıkmaması ??

Değerli arkadaşlar bu konuda iddia benim olduğu için sadece bir kez yazacağım zira konu o kadar uzadı o kadar farklı yönlere çekildi ki..
Cevap almak istediğiniz gibi soruyu sormak laf cambazlığıdır ve malesef hiçbir anlam taşımadığı halde burada bu yapılıyor.
İddiam iğneli epilasyonda tek seansda kesin netice alınacağı değil elbette. Müsadenizle doğru soruyu ben sormak isterim. DOĞRU BİR UYGULAMA İLE YANİ KIL KÖKÜNE UYGUN SEVİYEDE AKIM VEREREK BİR DEFADA KIL KÖKÜ TAHRİP EDİLEBİLİRMİ ve TAHRİP EDİLEN KIL KÖKÜNDEN YENİ KIL OLUŞUMU MÜMKÜNMÜDÜR? Benim iddiam bunun kesinlikle mümkün olduğu. Ancak kesin netice için elbette tek seans yetmez çünki kıllar farklı büyüme dönemlerine sahiptirler ve müteakip seanslar da ilk seferde müdahale edilmeyen çok ince durumdakiler ya da sonradan oluşan ama yüzdesel olarak çok daha az olanlara müdahale etme zorunluluğu vardır. Aksi taktirde yani bir defada doğru akımı doğru bölgeye uygulayarak kıl kökleri tahrip edilemese ya da tahrip edilmesine rağmen aynı kök oluşuma olanak sağlasa müteakip seanslarda müdahale edilecek kıl yoğunluğunun aynı olması gerekirdi bu kadar basit.
saygılarımla.

Biz her tüy geri çıkar demiyoruz ki... Bazıları 1 seferde tahrip olabilir elbet kökü çok zayıfsa ama her tüy tek seansta akımı alır ve biter olayı tartışma konusu zaten..

ben 2 sene kadar iğneli epilasyon yaptırdım. çok kalın kıllar için tek tahribat yetmiyor ama incelerimin çogu tek seferde gitti. yani tek seferde kaybolması çok ta mümkün değil bence kılların yapısına bağlı ama çekilen çilenin sonu mutlu son iğneliyi tavsiye ederim. turbanlı bir bayanım ama arkadaşlar arasında v yaka bluz bile giyemiyordum ama şimdi çok rahatım biraz tekrarladı ama olsun tekrar gidicem. önemli olan sonucun güzel olması süresini takmayın kafanıza a.s

benim sorun baya derin :) lazer epilasyon yaptırdım alexandra yöntemiyle 2008 ekim ayında başlayıp 2009 haziran ayına kadar devam etti..yazın yapılması sakıncalı olduğu için ara verdim.. tam 8 ay gittim ama pek memnun kalmadım ..alt bacağımda %60 azalma var üst bacağımda %20 .. yüzüm daha beter oldu.. :/

leke kalmasından çok korktuğum için kaliteli bi yerde yaptırmak istedim ve bayada pahalıya patladı bu bana.. alt bacak seans başına 250, üst bacak 250, yüze 90 ytl ödüyodum..1 aylık 590 ytl :/ 15 günde bir gidip geldim... hiç leke yok ,ama kıllara etkiside pek olduğu söylenemez..

daha sonra başından savmak için heralde doktora yönlendirdi hormon testi vs için.. gittim ultrasonla falan baktılar polikistikover çıktı küçük küçük... diana 35 ve aldactone kullandım bi süre.. şimdi bıraktım..

iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum :/ onda ne derece sonuç alırım bilmiyorum , başka bi yerle görüştüm,yüz için etki etmesi ,diğer bölgelere göre zor oluyomuş dedi kadın... ama %100 kesin çözüm iğneli epilasyon dedi.. iğne izleri kalmasından çok korkuyorum.. sizde kaldı mı küçük küçük :/ ağrısına dayanırım o sorun olmaz..benim korktuğum kıllardan kurtulcam diye yüzümün lekeli nokta nokta olması.. :/

Canım merhaba, ben uzman değilm ama deneyimlerimi paylaşayım. Ben de lazere gittim belim ve göbeğim için, çoğunluğu ince benim tüylerimin ama ben rahatsız oluyorum yine de. Sen yine pes etmemişsin ben 3-4 seansta azalma olmadığını görünce lazeri bıraktım. Şimdi yüzüm için iğneliye gidiyorum kış başı da kollarım,bel ve göbek için yine iğneliye devam edeceğim. Kısacası ince-kalın ne varsa temizlemek istiyorum bu sene artık :) Bence de kesin çözüm iğneli, acıyor filan ama en azından garanti. ız konusuna gelince iyi araştırıp, birilerinin memnun kaldığı bir uzmanı seçmen önemli... Benim kollarda çok hafif bazı bölgelerde minik izler kaldı ama azalıyor her geçen gün, kol bir de izi zor geçen bir bölgeymiş ama yüzümde filan iz yok hiç. Bu arada ben de sana bi şey soracağım, bu polikistikoverlerin tedavisi bittiği için mi ilacı bıraktın bir de senin tüylerin kalın mıydı ince miydi de böyle bi şeyden şüphelendiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…