İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

seliak bilmiyorum belkide benim sansizligim kil yapisinada bagli birsey herkeste ayni etki gösterecek diye birsey yok bazi arkadaslarda cok cabuk bitmis ben 2 senedir düzenli olarak gidiyorum azalma oldu bayada inceldi ama hala bitmedi baska kisilerde sadece bir kac seans sonra bitmis hrkfdn arkadasimiz epilasyonucuymus onun yorumlarini oku istersen en fazla bir sene icinde bitmeli diyor ya benim epilasyoncum düsük akim veriyor uzadikca uzasin diye yada bende bir sorun var diger arkadaslarda tecrübelerini paylasirsa sevinrim

ayrica eger bilgisi olan varsa cevaplasin lütfen düsük akim verilse bile kil köküyle cikyorsa yinede etki etmeli degil mi??? yoksa yüksek akimla daha cabuk sonuc mu aliniyor ??

valla 2 yıldır bıyığa giden bir arkadaşım var. kız burnundan soluyor. galiba kılın yapısı ile ilgili. ben bırakmayı düşünüyorum. bir de benim için çok sıkıntı oluyor. yaptırdığım zaman sivilceler çıkıyor kırmızı kırmızı. tenim de aşrı hassas olduğu için yara çıkartıyor. 2 hafta falan alıyor geçmesi. şimdi tekrar sir ağdaya geçmek istiyorym. cımbız çoğaltır da . sizlere soruyorum ben de. çevrenizde yaptırıp yarım bırakan var mı? sir ağda yapsam nasıl olur?

NEE 1 SAAT DOLUNCA İĞNEYİ ATCAZ MI.lazerden daha pahalıya gelir o zaman.dk.sı 1ytl her kıla tek tek acısı kabuk baglaması daha uzun surmesi de cabası.altın iğne mi alacaz 60 dk doldukça

acısız iğneli nasıl oluo.yani türü mü farklı
flash termoliz acıtmayıp klasik mi acıtıo.ADANA da acısız iğneli bilen var mı onerebileceiniz iz bırakmayacak biri:sinifsinif:

3tip iğneli var sizinki hangisi acaba 1.yavaş yavaş akım veren daha az acı daha uzun süren 2daha hızlı yoüun acılı 3.karma iksinin arasında acı sure iz.CADIARZU

bence ii nietli bi yaklasımçcunku zaten dk hesabı yAni ne kadar cok yapsa o kadar kazanacaktı.

--------------------------------------------------------------------------------

bence ii nietli bi yaklasımçcunku zaten dk hesabı yAni ne kadar cok yapsa o kadar kazanacaktı.

tşkr ederimm sanırım haklısın kıl yapıısyla alakalı..peki sen yaz aylarında yaptırıomuydun epilasyoncum 3. günden sonra koruyucuyla güneşlenebilrsin diyor ama yinede lekelenme olur die korkuorum..:bbo:

kızlar yuzum lazer epilasyondan sonra çok daha fazla tuylendı sıyahlaştı kalınlaştı ve koyulaştı ankarada gidip memmun kaldıgınız yerin adresinı gönderirsenız çok mutlu olurum

evet canm, ben çok memnun kaldım hatta geçenlerde ağda yapmak zoruda kaldım, inanınki acısı bile çok az hissediliyodu, çok incelmiş kıllar.nerden anladığımı soracak olursanız, genital bölgede üst tarafları yapıyolar maalesef altı yapmıyolar.alt taraf o kadar sert ve güçlüydü ki, ama üst incecik acısını bile anlamadım.iğneli için eb uygun zamanın eylül ekim olduğunu söylüyolar, bende ocak aynının son haftası başladım ama şimdi bile çok rahatım yok denecek kadar azlttı, gözeneklerde şöyle oluyo hani tavuk derileri vardır sivilce gibi durur, yoğun elektrik akımı verilmesi nedeniyle sivlce gibi oluyolar ama epilasyon bittince birkaç ay içinde kendini topluyomuş mesela ben son 2 aydır gidemedim kolyuk altına, gözeneklerim hiç kalmadı pürüzsüz şuan.genital bölge daha hassas oluğu için oradaki gözneklerin kapanması daha uzun sürüyo sanırm.şiddettle tavsiye ederim kesinlikle ihmal etme, ayrıca abarttıkları kadarda dayanılmayacak bi acı değil, acıyı sana göre ayarlıyolar çünkü

sprey ve iğne adı verr msnz.ssk yazıo mu acaba.emla veya anestol ağrıyı ne kadar azaltır.hangi iğneli cihaz daha ii:yavaş akım.hızlı akım.karma akım?:gitme:

iğneliye başlamak istiorum nelere gtmelym guvenlr olduunu nası anliicaaammkafamçokkarıştı

Arkadasim yillar once yaptirdi. Kil yapisi s1k,sert ve kalindi. Her agda yaptiktan sonra,bacakta tavuk derisi denen goruntu olusuyordu. Bir yil gibi sure icinde,sistemli igne epilasyonundan sonra bacaklari "kaymak" gibi oldu. Ne iz ne de baska bir seyi kaldi. Koltuk altina da yaptirmaya baslamisti,fakat sonradan fazla onemsemedi ve gitmeyi birakti. Igneli epilasyondan cok memnun kaldi. Darisi basimiza yerimseniben!!! Sabir ve zaman isteyen bir islem.

yardımcı olur msnz

benm kredi kartım yok kapıdan odeme alırar mı geldiinde.guvenlr mdr acaba.yol gosterr msnz kazık yemeyelim biz de alallım.nolluurr:gitme:

kızlar merhaba bende yaklaşık 8 aydır göğüs bölgeme yaptırıyorum bir kere altın iğne aldım hala onu kullanıyorum. kıllarıma gelirsek ben epey zaman cımbızla almıştım cımbızda kalınlaştırıp çoğaltmıştı ama şuan çok inceldiler ve tek tük kaldılar gittiğim zaman 2dk sürüyor fiyatıda çok uygun onun için çok memnunum ben tavsiye ederim a.s.

ben eczane kalfasıydım bı aralar. emla kremı deriyi uyuşturur ama hemen değil uyuşturması 1 saatı falan bulur.anestol ise ağrı kesici bır kremdır ve iğneli epilasyona gitmeden önce kullanılmaz.anestol vucutta oluşmuş agrılar için sonradan sürülen bı agrı kesici kremıdır.

kızlar bana bı yardımcı olup ankarada bı memmun kaldığını yer ismı vermedinız lazerden dolayı yuzum berbat oldu neolur bırı duysun artık sesimııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…