NEE 1 SAAT DOLUNCA İĞNEYİ ATCAZ MI.lazerden daha pahalıya gelir o zaman.dk.sı 1ytl her kıla tek tek acısı kabuk baglaması daha uzun surmesi de cabası.altın iğne mi alacaz 60 dk doldukçaİĞNELİ EPİLASYON :kimlere yapılmaz
1-hamilelere
2-şeker hastalarına
3-regl olmamış genç kızlara
4-kalp hastalarına ve kalp pili taşıyanlara
5-tansiyon hastalarına
6-vücudunda metal plaka bulunanlara(çelik çiviler protezler v.b)
7-kötü huylu tümörü olanlara(lenf bezlerine dikkat edilmeli)
GİDİLEN TÜM GÜZELLİK MERKEZLERİNDE BUNLAR SORULUP,MÜŞTERİYE ÖZEL DOSYA HAZIRLANMALIDIR
EPİLASYON İĞNESİNİN KULLANMA SÜRESİ BİR SAATTİR,dakika olarak işlem yapılan iğne bir saati dolmuşsa ATILMASI GEREKİR
atılmazsa iğnenin izolasyon özelliği kaybolur ve çabuk kırılır,kıl kalınlığına görede iğne kalınlığı deyişir
YÜZDE AKIM VERME SÜRESİ 15 dak toplamayla birlikte 25 dak olmalı,eyer bitmezze yarım saat ara verilmeli,SÜREKLİ ELEKTRİK AKIMI VERMEK ZARARLI OLUR
BACAKTA 1er saat olmak üzere toplam 2 saat toplamayla beraber 3 saat
KOLLARDA toplamayla beraber 1,5saat
EPİLASYON SONRASI NORMAL CİLT REAKSİYONLARI
cildin pembeleşmesi,kıl kökünün ağzı civarında hafif şişmeler,
ANORMAL REAKSİYONLAR
aşırı şişme,kanama,aşırı kabuk oluşumu,yanıklar yara
EPİLASYONDAN SONRA YAPILMAMASI GEREKENLER
1-24 saat sıcak banyo(yüz yıkamayın)
2-parfüm sprey köpük duş jeli pudra kullanmayın
3-24 saat güneş banyosu,güneşlenmek
4-sürtüp tahriş edicek dar sıkı giyisiler giymeyin
5-işlem gören bölgeye dokunmaktan kaçının
6-24 saat boyunca ısı tatbik eden yerlere gitmeyin,sauna
ÖNEMLİ:gittiğiniz merkezdeki estetisyenin mutlaka yapması gerekenler
müşteriye konsilitasyon (form doldurmak)
müşterinin tüm metal takılarını çıkartmalı
eldiven ve maske kullanmalı
çalışıcağı bölgeyi ve cımbızı alkol v.b dezenfekte etmeli
çalışılan bölgeyi işlem bitince yatıştırmak amacıyla yüksek frekans yada pomat sürmeli
BENDEN TAVSİYEDE,KOLTUK ALTI,BOYUN,DİRSEK,KARIN VE KASIKLARA EPİLASYON YAPTIRMAYIN,RİSKLİ BÖLGELER,LENF BEZLERİNİN EN YOĞUN OLDUĞU YERLER,hastalanma rizkiniz çoğalabilir
yaren (cilt bakımı ve güzellik uz)
acısız iğneli nasıl oluo.yani türü mü farklıBen 1 sene lazer yaptırdım ve çok iyi bir merkezde ama faydasını görmedim sadece azalttı ve zayıflattı %100 bir yok olma olmadı şimdi acısız iğneli epilasyona gidiyorum daha ucuz ve etkili oldu 1 seanta bile...
3tip iğneli var sizinki hangisi acaba 1.yavaş yavaş akım veren daha az acı daha uzun süren 2daha hızlı yoüun acılı 3.karma iksinin arasında acı sure iz.CADIARZUArkadaşlarrr iğneliyi yüzüme yaptırdım bugün ilk defa ilk seansım 20 dk sürdü.Ve ÇoooooooK memnun kaldım hem öyle acısı falanda yokben çok acıcak sandım ve o korkuyla gittim ancak epilasyona başlandığında beklediğimden Çoook çoook hemde çok daha az bir acıyla karşılaştım HERKESE TAVSİYE EDİYORUM :d
--------------------------------------------------------------------------------Merhaba, bugün genital bölgeme ilk kez iğneli epilasyon yaptırdım, acı konusunda sorun yok dayanıklıyım zaten çok şükür ama yapan kadın merkezde bir alanı bıraktı, komple almadı yani. daha yaşım (20) küçük olduğu için ileride eşimin nasıl isteyeceğinin belli olmayacağı için bıraktığını söyledi. Bana çok saçma geldi ama yine de düşüneyim diye o an üstelemedim.
Böyle bir şey gerçekten olabilir mi? Genital bölgeye epilasyonun farklılıkları veya başka sakıncaları var mı?
seliak bilmiyorum belkide benim sansizligim kil yapisinada bagli birsey herkeste ayni etki gösterecek diye birsey yok bazi arkadaslarda cok cabuk bitmis ben 2 senedir düzenli olarak gidiyorum azalma oldu bayada inceldi ama hala bitmedi baska kisilerde sadece bir kac seans sonra bitmis hrkfdn arkadasimiz epilasyonucuymus onun yorumlarini oku istersen en fazla bir sene icinde bitmeli diyor ya benim epilasyoncum düsük akim veriyor uzadikca uzasin diye yada bende bir sorun var diger arkadaslarda tecrübelerini paylasirsa sevinrim
aa gerçekten mii?? keşke kışın duymuş olsaydım iğneliyi.. şimdiye benim de azalmış olurdu. aLiNyAziMsIn bişey sorucam bikini bölgesinin her yerini alıyorlar mı? bir de gözenek oluyor demiş arkadaşlar sende öle bi problem oldu mu buralarda?
bu arada arkadaşlar iğneliye başlamak için en iyi zaman ne zaman eylül fln mı
sprey ve iğne adı verr msnz.ssk yazıo mu acaba.emla veya anestol ağrıyı ne kadar azaltır.hangi iğneli cihaz daha ii:yavaş akım.hızlı akım.karma akım?:gitme:iğneli epilasyon acılıdır fakat kişinin ağrı ya dayanıklığına göre değişir bir çok insan buna dayana bildiğini söylüyor ayrıca dayanamadığı durumda lokal anestezi (deri altı uyuşturma)uygulaması yapılabilir yani dişçilerin kullandığı iğneler.uyuşturma yapıldıktan sonra da hiç bir ağrı hisedilmiyor uyuşturma işlemi her bölgeye yapılmıyor iğne ile uyuşturulmayan bölgelerede lokal kremle uyuşturula bilir ben epilasyoncu olrak herkese iğneli epilasyonu öneririm yalnız doğru adresi bulmak size kalıyor .Bana sorularınızı yazarsanız memnuniyetle cevap verebilir sizlere...
iğneliye başlamak istiorum nelere gtmelym guvenlr olduunu nası anliicaaammkafamçokkarıştıselam arkadaşlar ben iğneli epilasyoncu olarak sizlerin sorularına yanıt vere bilirim sormak istediğiniz sorularınızı benim le paylaşabilirsiniz nerelere yapılır kimlere yapılmaz bütün sorularınıza yanıt verebilim sizlere yardımcı olmayı çok isterim lütfen doğru yerleri araştırırken daha dikkatli olun size ilk tavsiyem bu iğneler hakında makinalar hakında yapılacak bölge hakında nasıl acısız olur ne kullan malıyım gibi butün sorularınıza yanıt verebilirim...
2 haftada bir iğne değiştirilmez kesinlikle, aldığımız iğneler en iyileri, altın iğne dediklerinden...daha da çok para almak için yapılan birşey o kesinlikle..benimde başıma geldi aynı şey, haftalık iğne değiştirilir mi ya...3-4 ay kullannırsın rahat,belki daha fazla...zaten zamanla kötü olur,eğrilir ucu,değiştiriliceğini farkedersin...ayrıca 8 milyon çok fazla ya! 2.5 ve 5 milyon arasında değişiyor fiyatları altın iğnelerin ama 8 milyon çok fazla geldi canım bana ya.... sen bence bi düşün...:uhm:
iğneyi nerden alabliriz ucuz ve guvenilir.yaptırmayı dusunduum yer 15ytl dedi adanada nerden alablrm.nolur yardım ediinn:gitme:
2 haftada bir iğne değiştirilmez kesinlikle, aldığımız iğneler en iyileri, altın iğne dediklerinden...daha da çok para almak için yapılan birşey o kesinlikle..benimde başıma geldi aynı şey, haftalık iğne değiştirilir mi ya...3-4 ay kullannırsın rahat,belki daha fazla...zaten zamanla kötü olur,eğrilir ucu,değiştiriliceğini farkedersin...ayrıca 8 milyon çok fazla ya! 2.5 ve 5 milyon arasında değişiyor fiyatları altın iğnelerin ama 8 milyon çok fazla geldi canım bana ya.... sen bence bi düşün...:uhm:
benm kredi kartım yok kapıdan odeme alırar mı geldiinde.guvenlr mdr acaba.yol gosterr msnz kazık yemeyelim biz de alallım.nolluurr:gitme:geçen sordum, çelik iğne kullanıyormuşlar yani en adisinden. benim bacak epilasyonu yaptırdığım yerde uzun epilasyon olduğundan ve iğne de beş para etmez bişey olduğundan eğilip duruyordu, bunu cımbızla sürekli düz hale dönüştürmeye çalışyorlardı ıama pek de faydası olmuyordu. nerdeyse her iki hafta bir iğne değiştiryordum.
Geçen gün dayanamadım ya iğnenin fiyatını indirirsiniz ya da ben kendim alırım dedim. Neymiş efendim diğer yerlerde iğne başı 20 TL (!) alıyorlarmış kendilerininki zaten ucuzmuş vs.. vs....
Ben de dün internetten sipariş verdim, yüzde dahil olmak üzere pek çok bölgede kullanıma uygun K2 ve K3 iğnelerinden altın ve izoleli iğneler aldım. Bacağa izoleli daha iyi gelir gibime geliyor ama yüz için altın daha iyi. İzolelinin tekine 2,7 TL, altına da 3 TL verdim, gayet iyi.:dance: