İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

merhaba, ben de yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırmış biri olarak, yüz için lazeri kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu anda çene bölgesine iğneli epilasyon için güvenilir bir yer arayışı içindeyim. ıstanbul da iz, çukurluk vs. problem yaşamadan iğneli epilasyon yaptırmış arkadaşlar gittikleri yeri özelden mesaj atarlarsa çok mutlu olurum...

arkadaşlarr bugün ilk kez iğneli yaptırdım zemuszemus yalnız benim gerçekten çoooooooook acıdı ya yanaklarımı fln ısırdım hareket etmeyeym yaparken diye :) belki göğüs bölgemde die öledir. benden fazla para aldı sanrm iğne we toplasan 3 dk sürdü 12 milyon werdim. kazıklanmış mym acaba.. gerçi çok önemli deil parası temiz we iz bırakmayan bi yer olması önemli bnm için.
bu arada akımı werdikten sonra cımbızla çekerken çektiğini hissetmedim bu iyi bişey midir acaba :Saruboceq:

bu arada iğne izi var bikaç tane sanırım delik gibi onların olmaması mı gerekti

iüneli epilasyonu uzun süre yaptırıpta iğnenın girdiği yerlerde gözenek açılması olan arkadaşlar oldumu bı arkadaş ole yazmışda şaşırdım

bu arada iğne şçşn herkez bı fıyat soluyo benım araştırma yaptığım bı yer iğneye 10 mılyon dedi gümüş ve altın uçlu var dedi ikiside aynı para ama gümüş uçlı daha dayanıklı dedi. benım bıldiğim kadrıyla altın daha iletkendır

benim 12 milyonun içinde iğne parası da var ama ayrıca biraz acıdığı için durdura durdura yaptı kadın o da var tam 3 dakka da olmayabilir. dakikası 2 milyon demişti. ayrıca solüsyon sürmedi sonrasında sadece kolonyalı mendille galiba sildi ben de ewe gelince bepantene sürdüm

bir de iğnenin girdiği yerler sanırım böle bariz delik demiyeyim de bir iğne kalınlığında izler var nokta nokta. normalde hiç iz olmaması mı gerek? dediğim gibi izi olup da başta sonradan hiç bişey kalmayan oldu mu

Delura iğnemin numarasını bilmiorm ama altın ve paketinin arkasnda k2 , BN034 , EXP01/12 yazıo:)
sanırım iğnenin ucu baya ince de kalınlaştığı bi yer war orası boyutlarında iz war 1-2 tane mafoldumben
daha ii yerleri araştırıcam ama tavsiyen üstüne Delura teşekkürlerr :)

ya bıde iz kalırsa yuzunce tuylerden daha kotu izi kaybetme şansıda yok kalıcıymış

hayır gözenek açılması normal iğneli epilasyonda mümkün değildir bence dış deride yanma olmuştur o yüzden gözenekler açık gözükür kujum.

:nazar: malesef mümkün. epilasyonu yaptırığın gün gözenklerin açılması normaldir ki ondan dolayı hemen su ile, insanlarla temas yapılması istenmez bunun farkındayım... ama ben neredeyse 1 yılı aşkındır bunu yaptırıyorum ve iğnenin girdiği yerde, bende kapanmayan gözenekler oluştuğu için bıraktım, dış deride yanma değil yani....

yaa biri bana nolur söylesin dudak üstü tam olarak biten var mı 10. seansıma gittim 15 er dakikadan gidiyorum ve biticek gibide görünmüyo bide yaz geldi :KK43:((

benim dudaküstüm baya azaldı ama yinede belli oluyo tüyler seyreldi ama zayıflamadı tek tük de olsa siyah siyah belli oluo ve yaz olmasından dolayı sanırım daha geç iyileşio...öyle yara kabuk falan olmuyo kızarıklık ve daha sonraki günlerde kahverengilik...aramı vermeliyim yaz için yoksa devam etsemmi ????

haze bende ankaradayım benım yazdıklarımı okudun mu bılmıyorum ama gittiğin yeri bana özelden gönderir mısın

4 seanstır iğneliye gidiyorum. dudak üstü ve çeneme yaptırıyorum. bir iki ufak kıl haricinde bir faydasını görmedim. çok da acıyor. bir daha da gitmek istemiyorum. sir yada cımbıza dönsem ne olur?

delura bize daha detayli bilgi verebilir misin? eger kabuklanma oluyorsa yanlis yapilmis epilasyon mu?özel msj attim tskler

dryseptember06 bence devam bende cok uzun zamandir igneli yaptiriyorum yavas etki ediyor bende ama yinede tek cözüm igneli ayrica dört kere gitmissin ben seansalarin sayisini bile unuttum

dryseptember06 bence devam bende cok uzun zamandir igneli yaptiriyorum yavas etki ediyor bende ama yinede tek cözüm igneli ayrica dört kere gitmissin ben seansalarin sayisini bile unuttum

gerçekten o kadar uzun sürüyormu benim seans oldu..çok da dayanılmaz bi acı değil ama yaz için biraz tedirginimm..siz yazın yaptırıomusunuz

X