İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

lazer iğneli epilasyon çok pahalı ya bu kadar para olsa bende yaptıracam daha uygun fiyatlar olsa ama nerdee...

ızmirde ,memnun kaldığınız iğneli epilasyon varsa,adını msj yoluyla atarmısınız??? lütfen

Değerli arkadaşım birçok yerde senin de belirttiğin fahiş fiyat uygulamasına kesinlikle katılıyorum ancak şunu da hemen belirtmeliyim 23 yıldır bu konuda faaliyet gösteren uzman bir kişi olarak ben mesleğe başladığım ilk günlerden itibaren italya dan getirttiğim gümüş iğneleri kullanıyorum bu iğnelerin özelliği hiçbir şekilde kırılmaması ve kullanım da verilen akım ile zamanla erimesi. akım şiddetinin kılın kalınlığına göre ayarlanması sebebiyle de iğnelerin ömrünün değişken olması da tabii bir sonuç. Ancak ORTALAMA olarak belirtmem gerekirse bir bacak için 2 iğne gerekiyor ancak bu iğnelerin fiyatı yerli iğnelere nazaran tabii ki daha pahalı. Arkadaşlarımızın mukayese yaparken bu bilgilere de sahip olmalarının faydalı olacağını değerlendiriyorum.

Nergis hanım öncelikle iğneli epilasyon da zaman tespitinin uzman tarafından uygulama yapılacak bölgenin incelenmesi neticesinde tespit edilebileceğini bunun dışındaki bilgilerin doğru olmayacağını belirtmeliyim. Ancak uzmanın 10 parmak çalışıp çalışmadığını mutlaka incelemelisiniz zira 10 parmak çalışan bir uzmanın 1 saatte bitirebileceği bir bölgeyi tek el çalışanların 2 saatte bitireceği ve ne kadar sağlıklı olduğu konusunda da şüphelere neden olacağı malumlarınızdır. Bana ulaşabilirseniz daha detaylı bilgiler verebilirim.

iğneli epilasyonu uygulayan uzman akımı kıl kökünde değil de cilt yüzeyinde verdiğii durumunda malesef kalıcı izler bırakmaktadır. Doğru bir uygulamada, uygulama yapıldıktan sonra küçük küçük kabuklar oluşur ve bu kabukların uygulama bölgesine göre değişen düşme zamanından sonra uygulama bölgesinde hiçbir iz kalmayacaktır. Bu sebeple iğneli epilasyonda uzman birine müraacat etmek son derece önem taşımaktadır.

İzmirde ,memnun kaldığınız iğneli epilasyon varsa,adını msj yoluyla atarmısınız??? lütfen

değerli kardeşim ben 23 yıldır sadece iğneli epilasyon konusunda hizmet sunuyorum ve bu konudaki sayılı uzmanlardan birisi olduğumu rahatlıkla söyliyebilirim. Daha önce Kocaeli ve Ankara da faaliyet gösterdim şu an bostanlı- karşıyaka izmir de 3 ay gibi kısa bir süre önce izmirli bayanlara hizmet sunmaya başladım. Bana ulaştığınız taktirde size her konuda yardımcı olabilirim.

elktroliz(yavaş akım),
termoliz(hızlı akım),
blend(karma akım)
hangisi olduğunu cihazın tur ve martkasını yazar mısın bizefisfisfis

yahu bn nenette ne adanada bulamadım.nerden alablrm.yardımcı olur msn.biz d3e kazık yemeyelim.15e satanlar bile var yaaaaaCADIARZU ozelden yaz istersen

mine canım ankarada gittiğin yeri özelden yazar mısın. şu yuzumdekı tuylerden kurtulmak istıyorum artık

bazı sayfalara baktım ama bulamadım sanırım, bikini bölgesi için iğneli epilasyon yaptıran var mı?
epilasyondan önce emla veya anestol krem kullanan var mı? epilasyonu etkiliyor mu?

tansiyon hastalarına yapılmaz yazıyor, ben 17 yaşındayım ve ortostatik hipotansiyonum var bu konuda net bilgisi olan var mı :/

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...bende bu tüylerden kurtulmak istiyorum.istanbul bahçelievlerde oturuyorum bildiğiniz tanıdığınız güvendiğiniz yer varmı tavsiye edebileceğiniz...gulcehre arkadaşım haznedarda oturduğunu belirtmişssin yakınımdasın halen gidiyormusun sonuç nedir??

şimdi kararsızım iğnelimi yoksa lazer mi yardımcı olursanız çok sevinicem...bayanların bitmek bilmeyen çilesi tüyler...sonsuza dek kurtulmak dileğiyle.....

bazı sayfalara baktım ama bulamadım sanırım, bikini bölgesi için iğneli epilasyon yaptıran var mı?
epilasyondan önce emla veya anestol krem kullanan var mı? epilasyonu etkiliyor mu?

canım ben sadece 2 seans gittim, yarıdan fazlası azldı tavsiye ederim.yalnız alt bölgeyi yapmıyo benim gtiiğim kadın.yapanlarda varmış ve alt bölge üst taraftanda çabuk cevap veriyomuş

canım ben sadece 2 seans gittim, yarıdan fazlası azldı tavsiye ederim.yalnız alt bölgeyi yapmıyo benim gtiiğim kadın.yapanlarda varmış ve alt bölge üst taraftanda çabuk cevap veriyomuş

çok sagol =) ben de düşünüyorum ama kışın başla diyorlar hep
emla veya anestol krem kullanan oluyor mu arkadaslar =/

valla ben iğneliyi bıraktın ve sir ağdaya başladım çok da memnunum...tüylerin çıkması 2,5 haftayı buluyo nerdeyse..cımbız olmaz ya, zaten benim başıma bu dertleri açan da cımbız:teytey: uzak olsun bizden:roflol:

arkadaşlar bende çene bölgeme yaptırıyorumda dün epilasyondan sonra ufak bi şişlik oluştu acaba bu normal mi?hala geçmedi benneyaptımki

arkadaşlar bende çene bölgeme yaptırıyorumda dün epilasyondan sonra ufak bi şişlik oluştu acaba bu normal mi?hala geçmedi benneyaptımki

Normal bir durum merak etme. benim de çenem şişerdi,ağrırdı hatta...bir müddet sonra alışıyor, ilk yaptırdığın gibi şişmiyor. biraz küçük küçük sivilcelenme de olabilir. teramisin sürmeni tavsye ederim. daha çabuk iyileşiyor.geçmiş olsun:)a.s.

sağol canım :1hug: peki kaç günde geçmişti şişlik?

2-3 gün rahat sürüyodu canım,ama çeneme dokunduğumda ağrıdığını hissederdim,sızlardı böyle...küçük küçük sivilcelenmelerde olabilir, hele ki yağlı bir cilde sahipsen sivilcelenme olabilir.(bende olurdu:sinifsinif:)

Kesinlikle teramicin sür sen,iyileşme sürecini hızlandırıyorzemuszemus

akımı tüylerin yapısına göre ayarladılar ben de ilk gittiğimde yüksek akım verildi 2.de tüylerin bir çoğu sarıydı diğerleri de çok inceydi...şimdi bacağımın bir kısım yerlerinde tüy çıkmıyor ki daha 1 ay oldu başlayalı...ağdadan çok farklı bir iz olmuyor o da zaten 1 gün sürüyor,yara,yanık ve kabuk zaten olmadı...eczanelerde sporcuların sakatlanmalarında uygulanan bir sprey var adını hatırlamıyorum ancak mavi kapaklı bir sprey,her ihtimale karşı ondan aldım canım yanacak gibi olursa ondan sıkıp bir kaç dakikalık uyuşukluk sağlıyor zaten sonra da alışmış oluyor o bölge ve canım acımıyor, solaryuma da girdim,güneşe de çıktım, duşumu da alıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım sanırım en fazla 1 ay içinde tüylerin tamamı sarı olacak,şu anda bile bazı tüyler köksüz şekilde düşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…