- 19 Haziran 2009
- 178
- 14
- 40
bana da yardım edin lütfen iğneli yaptırmayı düşünüyorum yarım bırakmak istemyorum ama bacak kol bikini böl çevresi koltuk altına yaptırıcam koltukaltından başlamayı düşünüyorum. bir seans kaç dakika sürüyor.
benim 12 milyonun içinde iğne parası da var ama ayrıca biraz acıdığı için durdura durdura yaptı kadın o da var tam 3 dakka da olmayabilir. dakikası 2 milyon demişti. ayrıca solüsyon sürmedi sonrasında sadece kolonyalı mendille galiba sildi ben de ewe gelince bepantene sürdüm
bir de iğnenin girdiği yerler sanırım böle bariz delik demiyeyim de bir iğne kalınlığında izler var nokta nokta. normalde hiç iz olmaması mı gerek? dediğim gibi izi olup da başta sonradan hiç bişey kalmayan oldu mu
İzmirde ,memnun kaldığınız iğneli epilasyon varsa,adını msj yoluyla atarmısınız??? lütfen
elktroliz(yavaş akım),arkadaşlar saatlerdir forumu okuyorum,2 gündür bacaklarım için iğneli epilasyona gidiyorum toplam 2 saat gittim, normalde de gittiğim bir estetisyendi ve denemeye karar verdim, önceleri yaz olduğundan leke ve yara olur diye korkuyordum fakat estetisyenim bundan korkmamamı söyledi, sıcak olmamak kaydıyla banyo yapabileceğimi sadece kendim müdahale etmememi söyledi, yazılanların aksine yara olacak bir durumla karşılaşmadım kalın tüylere en az 3 incelere de 1 veya 2 akım veriyor canım yanıyor evet ama kızarıklıklar ağda vaya makineyle alım sonrasından çok farklı değil,beze filan yok, kan zaten görmediğim için kabuk olacak bir durum olduğunu sanmıyorum.Hemen sonrasında yatıştırıcı bir karışım ve merhem uyguluyor yanma veya acı zaten hissetmiyorum sonrasında ve kızarıklıklar 1 günde yatışıyor...çoğu okuduğum yorumu önceden okusam hiç başlamazdım korkarak ancak gittiğim yerdeki makine son çıkan makinelerden ve evet işin ehli olmayan biri dış derinizi yaktığı takdirde leke ve kabuklara maruz kalıyorsunuz sanırım...kaydirigubbakcemile3
yahu bn nenette ne adanada bulamadım.nerden alablrm.yardımcı olur msn.biz d3e kazık yemeyelim.15e satanlar bile var yaaaaageçen sordum, çelik iğne kullanıyormuşlar yani en adisinden. benim bacak epilasyonu yaptırdığım yerde uzun epilasyon olduğundan ve iğne de beş para etmez bişey olduğundan eğilip duruyordu, bunu cımbızla sürekli düz hale dönüştürmeye çalışyorlardı ıama pek de faydası olmuyordu. nerdeyse her iki hafta bir iğne değiştiryordum.
Geçen gün dayanamadım ya iğnenin fiyatını indirirsiniz ya da ben kendim alırım dedim. Neymiş efendim diğer yerlerde iğne başı 20 TL (!) alıyorlarmış kendilerininki zaten ucuzmuş vs.. vs....
Ben de dün internetten sipariş verdim, yüzde dahil olmak üzere pek çok bölgede kullanıma uygun K2 ve K3 iğnelerinden altın ve izoleli iğneler aldım. Bacağa izoleli daha iyi gelir gibime geliyor ama yüz için altın daha iyi. İzolelinin tekine 2,7 TL, altına da 3 TL verdim, gayet iyi.:dance:
bazı sayfalara baktım ama bulamadım sanırım, bikini bölgesi için iğneli epilasyon yaptıran var mı?
epilasyondan önce emla veya anestol krem kullanan var mı? epilasyonu etkiliyor mu?
canım ben sadece 2 seans gittim, yarıdan fazlası azldı tavsiye ederim.yalnız alt bölgeyi yapmıyo benim gtiiğim kadın.yapanlarda varmış ve alt bölge üst taraftanda çabuk cevap veriyomuş
valla 2 yıldır bıyığa giden bir arkadaşım var. kız burnundan soluyor. galiba kılın yapısı ile ilgili. ben bırakmayı düşünüyorum. bir de benim için çok sıkıntı oluyor. yaptırdığım zaman sivilceler çıkıyor kırmızı kırmızı. tenim de aşrı hassas olduğu için yara çıkartıyor. 2 hafta falan alıyor geçmesi. şimdi tekrar sir ağdaya geçmek istiyorym. cımbız çoğaltır da . sizlere soruyorum ben de. çevrenizde yaptırıp yarım bırakan var mı? sir ağda yapsam nasıl olur?
arkadaşlar bende çene bölgeme yaptırıyorumda dün epilasyondan sonra ufak bi şişlik oluştu acaba bu normal mi?hala geçmedi benneyaptımki
sağol canım :1hug: peki kaç günde geçmişti şişlik?