kızlar doğru yeri bulduğunuza sevindim ben 15 yıldır tüysüzüm rahatlığını tarif edemem harika birşey iğneli epilasyoncuyum diye söylemiyorum iğneli epilasyondan başka birşey ömür boyu kalıcı değil şu zamnlarda ilerde ne olur bilinmez siz iğneliden şaşmayın
pahalı almışsınız altın iğnenin alış fiatı 2,5 lira sizde ucuza aldığınızı zannettiniz sanırım araştırmadan almayın yüzde yüelli kar ediyorlar iğneden zaten eğilasyondan kaznıyorlar bide iğneyi fazla fiyata satıyorlar
2,5 mu::1shok:epilasyoncum benden iğne başı 8 alıyor ve her ay -hatta bazen 2 hafta da bir!- iğneyi değiştiriyor, bu iğne artık kullanılmaz diye.
peki iğnelileri biz alsak böyle internette falan satan bir yer var mı acaba? ya 8 çok değil ama ben bacaklarımı, koltuk altımı, göbeğimi ve yüzümü yaptırıyorum ve başlayalı 3 -4 ay oldu şimdiye 15 tane iğne aldım nerdeyse.
nasıl bir sektör amakötükedihüso
bana da yardım edin lütfen iğneli yaptırmayı düşünüyorum yarım bırakmak istemyorum ama bacak kol bikini böl çevresi koltuk altına yaptırıcam koltukaltından başlamayı düşünüyorum. bir seans kaç dakika sürüyor.
canım her bir kıla tek tek akım veriliyor yani ne kadar süreceği tamamen senin kıllarınla alakalı...
yoğun kıl yapısına sahipsen daha uzun sürer ama azsa kılların az sürer
haze teşekkür ederim, resmen kandırılmışım!:sinifsinif:
bu arada az önce nette baktım epilasyoncumun bende kullandığı altın iğne değil, izoleli ya da çelik iğne. Markası ballet olan bu iğnelerin kutusunda 50 tane var, o şekilde satılıyor nette. Fiyatları şöyle, altın iğne 150 Tl adet fiyatı, 3 TL.. İzoleli iğne kutu fiyatı 115 TL, adet fiyatı 2,3 TL. ve çelik iğne kutu fiyatı 135 TL adet fiyatı 2,7 TL..
Bugün epilasyoncuma söyleyecem ya fiyatı indirsin ya da internetten kutu olaralak satın alacam çok daha hesaplı!
bu arada bişey sormak istiyorum altın iğne mi yoksa diğerleri mi daha iyi? bunları satan sitelerde uzun epilasyonlar için izoleli daha iyi deniliyor ama siz hep altın öneriyosunuz hangisini alsam acaba:uhm:
canım ben altın iğne en iyisi diye biliyorum. daha önce yaptırdığım yerde de böyle söylenmişti. ama inan senin aldığın fiyat kadar pahalı değil. birde bu kadar sık iğne değişmezki o en iyi iğne diye biliniyor, bu kadar kısa sürede değiştirilmez. birşey sormak istiyorum epilasyon yapan kişi iğnene cımbız ile dokunuyor mu. benim daha önce gittiğim yerdeki bayan cımbızla iğnenin ucunu bükerdi böyle daha iyi alınıyo diye, haliyle iğnede hâl kalmıyodu, alıyodum yenisini. sonra dayanamadım bıraktım.çok maliyetli oluyodu bana orası.
kızlar koltuk altım için 5 seans gittim ocaktan beri, acayip az kalmış, en fazla 2sean giderim muhtemeln ondan sonra tamamiyle tüysüzüm.3 seansta bikini bölgesine, bikini daha etkili, onaa 2 yada 3seans gitmem gerekecek sanırım
slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım lazer konusundan o kadar muzdarıbım kı lazere tam 14 seanstır gidiyorum.hiç bır azalma yok aksine siyahlaştı koyulatdı dagıldı pisikolojım bozuldu.o kadar çok oyunlar donuyorkı lazerde kımsenın kımseyı onemsediği yok yeter kı para gelsin. benı bu hale getirdiler şimdide başlarından atmaya bakıyolar.yuzum berbat oldu kendime hiç güvenım kalmadı aşırı pişmanın lazere başladıma. bı oldu az ışın göndermişler bı oldu başka şubelerine gönderdiler neler neler.parayı çok almak içinde ışını az gönderip seansı uzatıyolar.tam 2 saattir baştan beri okudum yazdıklarınızı iğneli epilasyona gitmek istıyorum ankara bır yere tekrar madur olmak istemiyorum memmun kaldığınız işinın ehli dediğinız bır yeri tavsiye edersenız çok memmun kalırım. buradan yazmak yasak sanırım özele gönderirsenız sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ben yaptırıyorum şu anda ve memnunum çok şükür.. yaptırdığım bölgede kıllarım oldukça azaldı her gittiğimde daha kısa sürüyo seanslarım...ve dediğim gibi her bir kılla tek tek uğraşıldığı için yayılma gibi br risk yok ve acı denen şey de göreceli bi kavram ben çok rahatsız olmuyorum.. umarım düzgün bir yer bulursun ben istanbuldayım ama ankara da yaptıranlar vardır tabikiaynen ole sen yaptırdın mı zenkuu iğneli epilasyon. ben ankaradayım şimdi iğneliye gidecem ama kımseye güvenım kalmadı bı kaç güzeelik salonuna gittimde herkes kendini övüyo güvenemıyorum. buradakı ankarada yaptıran arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum