İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

arkadaslar blend yöntemiyle thermolisin arasindaki fark ne? hangi yöntem daha iyi ayrica akim yükesk tutulursa iz kalmaz mi?bazi arkadaslar yüksek olmali diye yazmis bende 35 yaziyor daynirsan 50 de yaparim demisti ...hangi makinayla calisiliyor acaba makinayla mi alaka bazilarin daha erken bitmesi benim gibilerdede uzun sürmesi?? insallah hepimiz kurtuluruz ama ben ümidimi yitirmek üzereyim 2 sene ve hala bitmedi...hrkfdn özel mesaj attim yanitlarsan cok sevinirim

aynen katılıyorum.arkadaşım 34 yıl önce ,kızlarımda 9 yıl önce yaptırdı,geçenlerde 5 yıl önce demiştim meğer 2000 yılında yaptırmışlar.çook rahatlar.

sevgili hrkfdn :) tam doğru zamanda geldin :) ben iğnelinin güzelliğini duydum we hemen her yerime yaptırmak istiyorum açıkçası :) o yüzden koltukaltı, bikini bölgesi, meme ucu gibi yerlere yapılabilir mi? bilmeden gidip para uğruna sağlığımdan olmak istemiyorum açıkçası.

bir de iz kaldığını söyledi arkadaşlar, bunun için gittiğimiz yerde neye dikkat etmeliyiz sence ki bize bi zarar gelmesin? bi çok arkadaş yeni bir yer arıyor (ben gibi:)) en azından hiç bilmediğimiz bi yerde birisi tavsiye etmeden gitmeyi düşünüyorsak sence nelere dikkat edelim?

ben bi yerimde iz kalmasını istemiyorum açıkçası.. kimse istemez tabi.. ten rengim çok açık benim ve iz kalıcağına tüylü dolaşırım daha iyi zemuszemus en azından tüylerimi alınca pürüzsüz olurum :kedi:

aa bir de bişey daha soracağım 1 hafta kadar sürede güneşe çıkabilir duruma gelebilir miyim yaptırırsam eğer? çünkü tatile gidicem ve güneşlenmek istiyorum :sm_cool:

2,5 mu::1shok:epilasyoncum benden iğne başı 8 alıyor ve her ay -hatta bazen 2 hafta da bir!- iğneyi değiştiriyor, bu iğne artık kullanılmaz diye.

peki iğnelileri biz alsak böyle internette falan satan bir yer var mı acaba? ya 8 çok değil ama ben bacaklarımı, koltuk altımı, göbeğimi ve yüzümü yaptırıyorum ve başlayalı 3 -4 ay oldu şimdiye 15 tane iğne aldım nerdeyse.

nasıl bir sektör amakötükedihüso

2 haftada bir iğne değiştirilmez kesinlikle, aldığımız iğneler en iyileri, altın iğne dediklerinden...daha da çok para almak için yapılan birşey o kesinlikle..benimde başıma geldi aynı şey, haftalık iğne değiştirilir mi ya...3-4 ay kullannırsın rahat,belki daha fazla...zaten zamanla kötü olur,eğrilir ucu,değiştiriliceğini farkedersin...ayrıca 8 milyon çok fazla ya! 2.5 ve 5 milyon arasında değişiyor fiyatları altın iğnelerin ama 8 milyon çok fazla geldi canım bana ya.... sen bence bi düşün...:uhm:

kızlar ayrıca sizle paylaşmak istediğim birşeyde var ki, bende yaklaşık 1 yıldır iğneli yaptırıyorum çene bölgeme..evet çok memnunum, ilk baştaki o kalın,sert tüyler artık inceldi...yaptırdığım yerdende, yapan kişidende de inanılamaz memnunum o da ayrı, burda çok kişiye tavsiyede ettim hatta...

Ama artık yaptırmayı bıraktım...bunun nedenine gelincede haliyle bir senedir aynı yere iğne bata çıka bata çıka delikler oldu..gözenek şeklinde...ki benim iğnemde altın iğne,incecik en iyisindendir...çene bölgemin gözenekleri açıldı...canımı sıktı bu konu, ve bana epilasyonu yapan hatice ablamla konuşup sir ağdaya başladım...zaten tüylerim baya inceldi, bundanda iyi sonuç alacağıma eminim....ki artık yazın bu uygulamaları yapmak riskli biraz...güneşe maruz kalmamak gerek...

İğneli epilasyon çok iyi sonuç veren birşey ancak gözenekler oluşuyo arkadaşlar kesinliklee...çünkü yıllarca yaptırmak zorundasınız,pat diye 5-10 seansta yok olmuyo tüyler malesef...uzun bir süreç, o iğne ucu ne kadar da ince olsada aynı yere gire gire...ben 1 yıl denedim ve sonuçtan memnunum evet ama gözenek oldu elde olmadan...

bunu paylaşıyım dedim sizinlea.s hepinize tüysüz günlerrrsengözlerimebaksanab

haze teşekkür ederim, resmen kandırılmışım!:sinifsinif:

bu arada az önce nette baktım epilasyoncumun bende kullandığı altın iğne değil, izoleli ya da çelik iğne. Markası ballet olan bu iğnelerin kutusunda 50 tane var, o şekilde satılıyor nette. Fiyatları şöyle, altın iğne 150 Tl adet fiyatı, 3 TL.. ızoleli iğne kutu fiyatı 115 TL, adet fiyatı 2,3 TL. ve çelik iğne kutu fiyatı 135 TL adet fiyatı 2,7 TL..

Bugün epilasyoncuma söyleyecem ya fiyatı indirsin ya da internetten kutu olaralak satın alacam çok daha hesaplı!

bu arada bişey sormak istiyorum altın iğne mi yoksa diğerleri mi daha iyi? bunları satan sitelerde uzun epilasyonlar için izoleli daha iyi deniliyor ama siz hep altın öneriyosunuz hangisini alsam acaba:uhm:

bana da yardım edin lütfen iğneli yaptırmayı düşünüyorum yarım bırakmak istemyorum ama bacak kol bikini böl çevresi koltuk altına yaptırıcam koltukaltından başlamayı düşünüyorum. bir seans kaç dakika sürüyor.

canım her bir kıla tek tek akım veriliyor yani ne kadar süreceği tamamen senin kıllarınla alakalı...
yoğun kıl yapısına sahipsen daha uzun sürer ama azsa kılların az sürer

canım her bir kıla tek tek akım veriliyor yani ne kadar süreceği tamamen senin kıllarınla alakalı...
yoğun kıl yapısına sahipsen daha uzun sürer ama azsa kılların az sürer

yok canım yaa aslında seyrek ama uzun hiç almaya bile gerek yok kollarımı ama uzun olduğu için canımı sıkıyor hoş durmuyor. bacaklarımda seyrek koltukaltımda çok az ama ben tamamen kurtulmak istiyorum. demek ki uzun sürmicek bikaç kişiyle konuştum koltuk altını 3 seansta bitirmiş inş benimde öyle olur.

kızlar koltuk altım için 5 seans gittim ocaktan beri, acayip az kalmış, en fazla 2sean giderim muhtemeln ondan sonra tamamiyle tüysüzüm.3 seansta bikini bölgesine, bikini daha etkili, onaa 2 yada 3seans gitmem gerekecek sanırım

canım ben altın iğne en iyisi diye biliyorum. daha önce yaptırdığım yerde de böyle söylenmişti. ama inan senin aldığın fiyat kadar pahalı değil. birde bu kadar sık iğne değişmezki o en iyi iğne diye biliniyor, bu kadar kısa sürede değiştirilmez. birşey sormak istiyorum epilasyon yapan kişi iğnene cımbız ile dokunuyor mu. benim daha önce gittiğim yerdeki bayan cımbızla iğnenin ucunu bükerdi böyle daha iyi alınıyo diye, haliyle iğnede hâl kalmıyodu, alıyodum yenisini. sonra dayanamadım bıraktım.çok maliyetli oluyodu bana orası.

geçen sordum, çelik iğne kullanıyormuşlar yani en adisinden. benim bacak epilasyonu yaptırdığım yerde uzun epilasyon olduğundan ve iğne de beş para etmez bişey olduğundan eğilip duruyordu, bunu cımbızla sürekli düz hale dönüştürmeye çalışyorlardı ıama pek de faydası olmuyordu. nerdeyse her iki hafta bir iğne değiştiryordum.

Geçen gün dayanamadım ya iğnenin fiyatını indirirsiniz ya da ben kendim alırım dedim. Neymiş efendim diğer yerlerde iğne başı 20 TL (!) alıyorlarmış kendilerininki zaten ucuzmuş vs.. vs....
Ben de dün internetten sipariş verdim, yüzde dahil olmak üzere pek çok bölgede kullanıma uygun K2 ve K3 iğnelerinden altın ve izoleli iğneler aldım. Bacağa izoleli daha iyi gelir gibime geliyor ama yüz için altın daha iyi. ızolelinin tekine 2,7 TL, altına da 3 TL verdim, gayet iyi.:dance:

Son düzenleme:

aa gerçekten mii?? keşke kışın duymuş olsaydım iğneliyi.. şimdiye benim de azalmış olurdu. aLiNyAziMsIn bişey sorucam bikini bölgesinin her yerini alıyorlar mı? bir de gözenek oluyor demiş arkadaşlar sende öle bi problem oldu mu buralarda?

bu arada arkadaşlar iğneliye başlamak için en iyi zaman ne zaman eylül fln mı

slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım lazer konusundan o kadar muzdarıbım kı lazere tam 14 seanstır gidiyorum.hiç bır azalma yok aksine siyahlaştı koyulatdı dagıldı pisikolojım bozuldu.o kadar çok oyunlar donuyorkı lazerde kımsenın kımseyı onemsediği yok yeter kı para gelsin. benı bu hale getirdiler şimdide başlarından atmaya bakıyolar.yuzum berbat oldu kendime hiç güvenım kalmadı aşırı pişmanın lazere başladıma. bı oldu az ışın göndermişler bı oldu başka şubelerine gönderdiler neler neler.parayı çok almak içinde ışını az gönderip seansı uzatıyolar.tam 2 saattir baştan beri okudum yazdıklarınızı iğneli epilasyona gitmek istıyorum ankara bır yere tekrar madur olmak istemiyorum memmun kaldığınız işinın ehli dediğinız bır yeri tavsiye edersenız çok memmun kalırım. buradan yazmak yasak sanırım özele gönderirsenız sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun işte hep düşündüğüm gibi önce jiletle kılları azdırıp sonra senin kıl yapın uygun değil hormonların bozuk gbi bahanelerle gerçekten para tuzağı kurduklarını kanıtlamışlar bir kez daha...
eminim ki iğneliden sonuç alıcaksın işini doğru yapan bir yer bulduğun sürece... iğnelide dağılma gibi şeylerde olmuyo tek tek kıllara akım verildiği için....

aynen ole sen yaptırdın mı zenkuu iğneli epilasyon. ben ankaradayım şimdi iğneliye gidecem ama kımseye güvenım kalmadı bı kaç güzeelik salonuna gittimde herkes kendini övüyo güvenemıyorum. buradakı ankarada yaptıran arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

canım ben yaptırıyorum şu anda ve memnunum çok şükür.. yaptırdığım bölgede kıllarım oldukça azaldı her gittiğimde daha kısa sürüyo seanslarım...ve dediğim gibi her bir kılla tek tek uğraşıldığı için yayılma gibi br risk yok ve acı denen şey de göreceli bi kavram ben çok rahatsız olmuyorum.. umarım düzgün bir yer bulursun ben istanbuldayım ama ankara da yaptıranlar vardır tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…