İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım bir yada iki kez dediğin seans süresi mi?
bir iki seansta biter mi yani? anlamadım ben

kızlar iğneli epilasyonu arkadaşım 34 yıl önce 2 kızım da 5 yıl önce aynı kişiye yaptırdılar .çok memnunlar,pahalı ama değer,kızlarım her yaza başladıklarında ohh iyiki de yaptırmışız diyorlar.kızlarımın da canı çok tatlıydı,kendi istedikleri için katlandılar.iğne her seferinde değişmiyordu kırılınca yeni alıyorlardı,herkes iğnesini kendi saklıyordu.burdan adres vermek yasakmış msn bildirirseniz veririm.ehil kimselere yaptırın,lütfen,her yere güvenmeyin.

ben değil kızlarım yaptırdı,kol altı tüm bacaklar,bikini bölgesinin kenarlarını yaptırdılar.kiminin 3 kiminin 6 ayda bitiyormuş.bizimkiler maddi durumdan dolayı ara vererek gittiler 1 senede bitti,zaten her gittiğinde azalıyor dakika üzerinden hesaplanıyor.
kesinlikle tavsiye ediyorum ehil kişi bulursanız yaptırın.
geçen gün arkadaşım kızımın bacaklarına bakıp ne güzelmiş bacakların maşallah dedi,güldük.epilasyonun çok etkisi var pürüzsüz.

hangi makinayla calisildigini biliyormusunuz acaba? akim cok önemli galiba cünkü bende iki sene oldu hala bitmedi ama azalma var, size özelden mesaj attim bir kac sorum vardi cevaplarsaniz sevinirm hoscakalin

arkadaslar ben yaklasik 2 ay once bacaklarimi igneli yaptirmistim, 3-4 hafta kadar kabuklanma oldu, sonra gittiler, daha once lazer yaptirdigim icin aslinda bir defada hepsi biter demislerdi, dun ve bugun ikinci defa yaptirdim bacaklarimi, ayrica koltuk altimida yaptirdim (onuda daha once lazer yaptirmistim), insallah bu sefer biterler, 1.5 yildir once lazer sonra igneli ile ugrasiyorum ve yavas yavas bitsinler artik istiyorum. bikini bolgemi lazer yaptirmistim, igneli yapalim diyor gittigim merkezdeki kiz ama cok korkuyorum cunku ozellikle bu sefer inanilmaz canim acidi, dayanamiycam sandim. ctanest diye discilerin kullandigi bir lokal anestezi varmis, onu yapmayi onerdi, ama once alerji testi yaptirmam gerekiyormus, onu yaptirdim bugun ama hemsire ve doktor disinda birisine igne yaptirmaya cesaret edemiyorum ve hala dusunuyorum o konuda. tecrubelerimi paylasayim dedim:)

morgenrote bu bahsettigin ctanest dis hekimlerin kullandigi uyusturucu igne mi acaba ayrica her bölgeye yapilabilir mi bu igne??

bende dudak üstüme iğneli koltuk altımada lazer yaptırıyorum.kıllarımdan ömür boyu kurtulmuş mu oluyorum yoksa bir süreliğine mi?bu süre ne kadar?

iğneli hayat boyudur, lazere ise 10 yıllık bir ömür biçiliyor. yaptırdıktan 10 sene sonra tekrar çıkıyormuş...

Ben bacaklarma, koltuk altıma, dudak üstü ve alnıma iğneli yaptırıyorum. ılk seanslar uzun sürüyor ama sonra azaldığı için daha az zaman alıyor.

Emla ile acısı biraz azalıyor seanstan sonraki 4-5 gün boyunca da bepanthene sürüyorum, iyileşmesine yardımcı oluyor. ığneliyi uzman bir yerde yaptıracaksanız tavsiye ederim.

bütün kıllara savaş açtım, bıktım ya,bacaklardaki batıktan, epilasyonun ve ağdanın acısından, kıllardan kökten kurtulacam inşallah:teytey:

arkadaşlar ben de iğneli yaptırmak istiyorum ama ben göğüs ucumdaki birkaç tüye yaptırmak istiyorum :kedi: ergenlikteyken ufak bikaç tane çıkmışlardı dayanamayıp cımbızla çekmiştim ve muhteşem sonuç çoğaldılar artık kökten çözüm istiyorum sizce iğneli işe yarar mı? bir de 1 hafta sonra tatile gidicem acaba o zamana kadar iyileşme olur mu yaptırırsam?
ayrıca anladığm kadarıyla yaptırılan yer çok önemli bu yüzden izmirde iğneli epilasyon yaptırmış ve memnun kalmış iz bırakmayan temiz (fiyatı önemli değil) bir yer bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum etrafımda böyle şeylerle ilgilenen hiç tanıdığım yok bi başıma karar vermeye çalışıyorum:sinifsinif:
özelden de atabilirsiniz gerçekten çok sevinirim yardımcı olursanız :)

göğüse iğneli veya lazer yaptırmak iyi değil diye biliyorum, ama sadece bi kaç tüye yapacaksanız sorun olmaz sanırım.
iyileşme hızı sizin vüdunuzun yapısına bağlı, bazı insanların yapısı daha hassas olduğundan daha geç iyileşiyor, ama kremle takviye yaparsanız bi haftaya kadar iyileşmesi gerek yine de...

Epilasyon için yer ararken ben de bilmiyordum, mecburen şehirdeki güzellik merkezi salonlarını gezdim. Şu an yaptırdığım yerde gittiğimde oarada daha önce yaptıran kişilerin telefonlarını verdi uzman bayan, onlarla da konuştum. Zaten girdiğinizde işini ciddiye alan bir yerse belli oluyor, size gösterdikleri özenden. Eğer size referans kişiler göstermiyorlarsa çok da güvenmeyin, sektör olarak rekabetli bir sektör ve insan hayatını önemsemeden deneyimsiz kişiler ve cihazlarla da bu işi yapanlar...

Size kolay gelsin:lepi:

ne açıdan göğüse yaptırmak iyi değil? çok fazla yok zaten toplasan 10-15 tane tüy var beni rahatsız eden diğerleri ufak ufak ben toptan hepsini aldırayım diyordum ama zararlıysa beni rahatsız edenlerden kurtulsam bana yeter yerimseniben
iyileşme açısından da malum tatil güneşlenilcek deniz suyu fln zararlı olur mu açısından sormuştum bikini altında kalıcak ama tuzlu su zararlı denmiş bikaç mesajda önceden ondan merak etmiştim kafamçokkarıştı
bi de annemin bi arkadaşı çenesinin altına eskiden iğneli yaptırmış ve şimdi sakal gibi kıllar çıkmış çenesinin altından diyor ben korktum açıkçası iğneli kesin çözüm değil miydi?

iğneli yaptırmış ve sakal gibi kıllar çıkmış çok ilginç ya hormonal bir sorunu olabilir eğer o zaman bittiyse kılları bence tahlil yaptırsın..
iğneli uzun süren ve her bünyeye göre değişse de acı veren bir uygulama olmasına karşın lazerden bile daha etkili ve güvenilir bir yöntemdir.
benim kıl rengim ve yapım lazere uygun değil ama uygun olsaydı bile kesinlikle yaptırmazdım sonuçta vücuduma bir nevi radyasyon verdiğini biliyorum ve kanıtlanmış değil güvenilirliği henüz..

evet ben de laser yaptırırım diyordum ama tekrar çıkacağından eminim yani o kadar hormonal durum değişikliğimiz olucak daha yaşımız kaç en basitinden hamilelik bile hormonları canlandıran bi durum tekrar tekrar laserle uğraşamam. iğneliye baya bi kafayı taktım ben iyi bi yer bulursam yaptırıcam ama bi arkadaş prolaktin hormonum artmış demiş önceki mesajlarda göğüs ucuna yaptırınca ki çok mantıklı böyle olması o yüzden biraz kafam karıştı açıkçası şu sınavlarım geçsin bir dermatologa sormayı düşünüyorum öğrenince size de söylerim offf uğraştığımız şeylere bak :sinifsinif:

iğneli epilasyon acılıdır fakat kişinin ağrı ya dayanıklığına göre değişir bir çok insan buna dayana bildiğini söylüyor ayrıca dayanamadığı durumda lokal anestezi (deri altı uyuşturma)uygulaması yapılabilir yani dişçilerin kullandığı iğneler.uyuşturma yapıldıktan sonra da hiç bir ağrı hisedilmiyor uyuşturma işlemi her bölgeye yapılmıyor iğne ile uyuşturulmayan bölgelerede lokal kremle uyuşturula bilir ben epilasyoncu olrak herkese iğneli epilasyonu öneririm yalnız doğru adresi bulmak size kalıyor .Bana sorularınızı yazarsanız memnuniyetle cevap verebilir sizlere...

selam arkadaşlar ben iğneli epilasyoncu olarak sizlerin sorularına yanıt vere bilirim sormak istediğiniz sorularınızı benim le paylaşabilirsiniz nerelere yapılır kimlere yapılmaz bütün sorularınıza yanıt verebilim sizlere yardımcı olmayı çok isterim lütfen doğru yerleri araştırırken daha dikkatli olun size ilk tavsiyem bu iğneler hakında makinalar hakında yapılacak bölge hakında nasıl acısız olur ne kullan malıyım gibi butün sorularınıza yanıt verebilirim...

kızlar doğru yeri bulduğunuza sevindim ben 15 yıldır tüysüzüm rahatlığını tarif edemem harika birşey iğneli epilasyoncuyum diye söylemiyorum iğneli epilasyondan başka birşey ömür boyu kalıcı değil şu zamnlarda ilerde ne olur bilinmez siz iğneliden şaşmayın

iğneli epilasyon uygulaması yapılırken kişinin kıl yapısı tabiki önemli ama yinede 1yıl içinde bitmiş olmalı bu 1 yıl içinde biten bölgede sadece yüz bölgesidir daha kısa sürede biten insan sayısıda çok fazla 1 seansta en fazla iki seansta biten insanda var eğer hiç birşey uygulanmadı ise yani alınmamış bir bölge dipte olmadığı için 1 seansta biter sürtünmeden kopan kıllar için ikinci defa gelebilirsiniz belki kol altıda 2 veya 3 seanstan fazla sürmez idaa ediyorum

merhaba hrkfdn,
iğneli epilasyoncu olduğunuzu söylemişsiniz, ben şeyi merak ediyorum, kıllara verdiğiniz akım ne kadar önemli? Mesela bazen epilasyon yaptırdığım yerde bayan yüksek akım veriyor bazen ve iki çeşit yöntemle çalışyor, bi tanesinde makinede ''blend'' yazıor ve akım %50 gibi oluyor ''S'' yazan kısmıda 45 falan oluyor, bazen de ''thermolys'' denilen bişey yazıyor ve o zaman akım daha yüksek ama ''S'' 10 gibi oluyor ve bu çok daha az acıtıyor.

Epilasyon yaptırdığım yerde bayan uzman ve kendisine güveniyorum ama bazen akımı az tutması aklıma ''daha fazla geleyim de ona göre daha fazla para ödeyeyim'' diye mi bunu yapıyor düşünceini getiriyor.

Bir de ben dakikasına 1 Tl veriyorum-bazen toplu para önceden verdiğimde 90 kuruşa iniyor- ve iğneye de 8 Tl veriyorum, bunlar çok mu? Sanki çok ödüyormuşum gibi geliyor, siz ne dersiniz?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…