yaa cesaretini kırmak gibi olmasın ama ben yaklaşık 1 sene gittim koltuk altım için iğneliye.tamam azaltıyodu ama benm 1 sene sadece azalttı.acısına dayanamıyodum artık bırakmak zorunda kaldım =( bende hiç iz leke fln olmadı bende iğnem altın rengiydi.sadece iki üç gün küçük kabuklar oluyodu. lazere gitmeyi düşünüyorum çok kararsızım ne yapsam ki ya? :tomato:
göbek ve beline lazer mi yaptırmıştın üç seans öğrenebilir miyim?
tşkrler:)
Eveeet lazer :)
:)
ben de yaptırdım ama malesef hiçbir etkisi olmadı hani yani tüylerimde öyle ince falan değildi bildiğim kıldı ama sonuç hüsran sadece incelip tüy oldular ama arttılar çok sıklar artık
iğneliye başladım inş sonuca ulaşırım
hangi bölge için düşündüğüne çok bağlı ve düşündüğün bölgedeki tüy kalınlığı,rengi cok önemli...
bu arada ten rengim beyaz ve o 3 bölgedeki kıl rengim baya koyu siyah
help meeee
selam canım aynı durumdan bende muzdaribim
ben iğneliye başladım direk olarak çünkü hiç ellenmemiş tüyler kıllar daha çabuk bitiyor diye göbeğime lazere gittim hiçbi sonuç alamadım ki kıldı yani accık inceldi o kadar ama iğneli bu gibi yerlerde daha çabuk sonuç veriyo sadece tamamen temizlenmesi uzun sürer o kadar bi temizlenir üç ay rahatsın ondan sonra onun yarısı kadar çıkar
Koluma iğneli yaptıralı 6 gün oldu ama minik minik kırmızı noktacıklar var böle geçmiolar bi türlü yaaa
ince tüy için igneli epilasyon yapılırsa kalınlasır demiştiler bana sen ne dersin bu konuya cnmslm arkadaşlar ben yeni üyeyim.gerek iğneli gerek lazer epilasyonu hakkında fazlasıyla bilgi ve tecrübeye sahibim malesef.düşünün kıl durumumu:)))öncelikle şunu söylemek isterim hiç bir tüy,kıl lazerle tamamiyle yok olmaz.lazerde incelen kalın,siyah tüyler belli bir incelikten sonra iğneli epilasyon seanslarıyla tamamen sonlandırılır.çünkü belli bir incelikten sonra lazere 100 seans devam etseniz bile görmüyorsa görmüyordur.lazer o yüzdendir ki köklü,kalın,siyah kılları daha iyi gördüğü için koltuk altı,özel bölgede daha etkilidir.aslında çözüm iğnelidedir.tabi iğneliyi yapan uzmanın tecrübeside önemlidir burda.
ince tüy için igneli epilasyon yapılırsa kalınlasır demiştiler bana sen ne dersin bu konuya cnm
samsun da saglıklı bir biçimde tüm bölgelere igneli epilasyon uygulayan bir yer arıyorum...bildigi bir yer olan varsa mail atarsa mutlu olurum(sinavm@hotmail.com) :dance: birde lazer epilasyonu için ilerki zamanlarda yeniden cıkmama garantisi yok diyorlar bu konuda ne diyorsunuz???