İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

bu arada ten rengim beyaz ve o 3 bölgedeki kıl rengim baya koyu siyah

help meeee

o zaman lazer için en uygun durumlar sende mevcut.çünkü lazer zıt durumlarda daha çok etkili.ten beyaz,tüy siyah olunca lazerde hemen kıl kökünü görüyor tabi.ama lazerle onlar tüy şeklini alıp engi açılınca artık iğneliyle devam etmek zorunda kalıcaksın yinede.kısacası her lazerin sonu iğneli epilasyon:)))))

valla bnm cnm tatlı kaydirigubbakcemile3
acıyo tabi ilk zamanlar düşük akımla yaptığı için anlamıyosun fazla acıyı
ama ilerki seanslarda yüksek akıma geçince feci acıyo
ben bıraktım artık dayanamıyorum çünkü
10 seans lazer, 5 seansta iğneliye gittim tüy bnmkiler. ama acıyo işte acıyo senağlama

mehabalar .. daha önce de sorular sormuştum ..ben bir yere gidiyorum fakat pek memnun değilim arkadaşım bir hastanenein güzellik merkezimi tavsiye etti.. sizce hastane daha mı ii olur ..

Kollarımdaki izler tamamen geçti gibi bi şeyy ohh nası korkmuştm hiç geçmicekler die :)) 23 Nisan filan gibi ilk defa kollarıma iğneli yaptırmştım, 2 güne yayarak toplam 4 saat sürdü ve acısına dayandım yani bitecekleri fikri acıya dayandırdı :) İşte 22 gün civarı bir süre geçmiş yani ve şu an 4te biri filan çıktı, daha çıkar mı ne kadar çıkar acaba bilen var mı arkadaşlar?? Hiç ellenmemiş, zayıf kısa tüylerdi ama biraz sıklardı... ??a.s.

kızlar ısrarla söylüyorumm korkmayın gidin başlayın...
ne kadar erken kadar iyi...hiç abartıldığı gibi bişi yok...

Ben de gidiyorum ve çok memnunum.Fazlasıyla yararını gördüm,hala devam ediyorum.Hem tüylerin çıkma süresi uzuyor,hem tüyler cansızlaşıyor,hem de belli bi seanstan sonra kökten çözüm oluyor.Tavsiye ederim..Yalnız biraz acı çekiliyo tabisırnaşık şey

Eğer tüylerinz zayıfsa çok daha çabuk bitiyo zaten arkdaşlar. Benim kollarm filan öyle mesela kısa kısa zayıf tüylerdi yani kıl gibi değilse kolay halloluo..

Eğer tüylerinz zayıfsa çok daha çabuk bitiyo zaten arkdaşlar. Benim kollarm filan öyle mesela kısa kısa zayıf tüylerdi yani kıl gibi değilse kolay halloluo..

evet canım çok haklısın inceler çok daha çabuk sonuç veriyo şimdiki aklım olsaydı hiç almadan epilasyona giderdim ama insan bilinçli olamıyo malesef her zaman..
ama yinede söylüyorum kılsa tüyse her neyse bir an önce başlayıp kurtulmak lazım

Öle walla :) Böle bi çözüm varken her dk gidip aldırmak hem para kaybı hem vakiiit. Bi ömür uğraşılr mı öle yaa :)

Bu arada bi kaç sorum var deneyimli olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Göbeğim ve belimde de var tüy benim, 3 seans filan lazere gittim ama azalma olmadı ve iğneliden memnun kalınca lazeri bırakıp diğer yerlere de iğneliye karar verdim. Ama hani ne kadar iz kalır, ne olur hiç şey yapamdm. Kollarım mesela 2-3 haftada geçti. Yaptıranlar genel anlamda deneyimlerini paylaşabilir mi?? Yani yüz filan dışında bir yerlerini yaptıranlar..?

Bu arada bi kaç sorum var deneyimli olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Göbeğim ve belimde de var tüy benim, 3 seans filan lazere gittim ama azalma olmadı ve iğneliden memnun kalınca lazeri bırakıp diğer yerlere de iğneliye karar verdim. Ama hani ne kadar iz kalır, ne olur hiç şey yapamdm. Kollarım mesela 2-3 haftada geçti. Yaptıranlar genel anlamda deneyimlerini paylaşabilir mi?? Yani yüz filan dışında bir yerlerini yaptıranlar..?

canım bende göbeğimde çıkanları almaya başlayınca arttıklarını farkettim ve iğneliye başladım iyice artmadan ve kalınlaşmadan... silverdin ve bepanthene sürüyorum bikaç defa epilasyon ertesi 2-3 gün silverdin yanma olunca süüyorum ilk gün dier günlerde bepanthene...zaten güneşle pek aram olmadığından güneşe de çıkmıyorum güneşe çıkmadığın sürece sorun yok çıkarsan da günş koruyucu sür

arkadaşlar saatlerdir forumu okuyorum,2 gündür bacaklarım için iğneli epilasyona gidiyorum toplam 2 saat gittim, normalde de gittiğim bir estetisyendi ve denemeye karar verdim, önceleri yaz olduğundan leke ve yara olur diye korkuyordum fakat estetisyenim bundan korkmamamı söyledi, sıcak olmamak kaydıyla banyo yapabileceğimi sadece kendim müdahale etmememi söyledi, yazılanların aksine yara olacak bir durumla karşılaşmadım kalın tüylere en az 3 incelere de 1 veya 2 akım veriyor canım yanıyor evet ama kızarıklıklar ağda vaya makineyle alım sonrasından çok farklı değil,beze filan yok, kan zaten görmediğim için kabuk olacak bir durum olduğunu sanmıyorum.Hemen sonrasında yatıştırıcı bir karışım ve merhem uyguluyor yanma veya acı zaten hissetmiyorum sonrasında ve kızarıklıklar 1 günde yatışıyor...çoğu okuduğum yorumu önceden okusam hiç başlamazdım korkarak ancak gittiğim yerdeki makine son çıkan makinelerden ve evet işin ehli olmayan biri dış derinizi yaktığı takdirde leke ve kabuklara maruz kalıyorsunuz sanırım...kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar size epilasyoncu olarak iğneli epilasyon hakında şunu belirtmek isterim iğneli epilasyonda en önemli şey işi ve tekniği iyi bilmektir bitmiycek kıl da olamaz her kıl kökü bir defada biter en fazla iki defada yani genel olarak vucudunuzdaki bütün bölgelere eğer iğne ile yakılmışsa en az 6 ay en fazla 1yıla kadar tabi bu söylediğim zaman ve süreler ağda veya kökten çekmiş iseniz eğer hiç müdahale edilmediyse daha kısa sürede biter sizlere bu konuda çok dikkatli olmanızı öneririm doğru yer olup olmadığına emin olmadan lütfen yaptırmayın paranız ve zamanınıza yazı ayrıca iz kalma riskide olabilir .iyi günler diliyorum herkese mutlu kalın .

iğneli epilasyon sonrası olan kabuklanmayı gidericek birşeyler lazım bana, tatile gidecek olsaınz minik mink noktalar var yani..

X