Herkese selamlar. Aylardır hatta geçen yıldan beri vücudmn her yerindeki tüyler beni deli etmeye başlamıştı. Cidden artık psikolojim bozuluyordu, maddi imkanım da var ama hangi yöntem nedir ne değildr ne yapmalı filan kafam çorbaydı. İğneliye başladım çene ve kollarla :) Dün ve bugn gittim her kolum 2 saat sürdü, yarım kol hem de yanii baya uzun sürüyor ve canım acımıyor desem yalan ama daha önce hiç ellenmemiş, incecik tüyler oldukları için bi kaç seansa biteceği yüksek ihtimal :) O yüzden dayanıyorum, sonuçta Allah çözümü olmayan dert vermesin bunlarn çözümü var :) Sonra göbek, bel filan nerelerde bana batan kıl,tüy varsa halledeceğim. İstersem Emla krem de sürebilirmişim gitmeden önce, %80 azaltıyormuş acıyı. Lazer ancak böle kalın,koyu renkli bildiğimiz sert kılları hallediyor. İnce tüylerde sonuç çok az. Göbek ve belime 3 seans gittim çok az azaldı yani hala bırakma konusunda emin değilim ama iğneli garanti bitirecekken lazerden caymaya başladım. Bunlar benim deneyimlerim, paylaşayım kafası karışık olanların kulağına küpe olsun istedim :)