Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igneli kesin çözüm ben memnun kaldım yüzündeki tüylerimden kurtuldumİğneliden kesin fayda gören var mı ben de açık renkli tüyler için düşünüyorum diod görmüyor maalesef
Apilus cihaz olan biryere gidebilirsin internetten araştır istersen benim yaptırdığım yerde apilus cihaz kullanıyorlar memnunum benBende pcos varmış 7 8 ay kadar diane 35 kullandım lazerle beraber ama lazeri bırakınca geri çıktılar dr ilacımı değiştirdi ismini hatırlamıyorum. Bide proscar diye bi ilaçla beraber kullan dedi hormonlar temiz testosteron progesteron vs bişeyin yok dedi. Dermansız dert mi bu anlamadım kurtulamayacak mıyım son çarem iğneli ama cihazın vs iyi olup olmadığını nasıl anlarım ki
Apilus cihaz olan biryere gidebilirsin internetten araştır istersen benim yaptırdığım yerde apilus cihaz kullanıyorlar memnunum ben
Cihazın markasının adı apulis canımİlk defa duydum canım nasıl bişey
kızlar bursada nur güzellik salonunu duydum iyiymiş ama telefonunu bulumadım bilen varmı rica ediyorum yazabilirmisiniz
Bursa’da yada Balıkesir de leke bırakmayacak uzman bi iğneli epilasyon yapan yer arıyorum bende lazer mağduruyum bildiğin bi yer varsa yardımcı olursan çok sevinirimkızlar bursada nur güzellik salonunu duydum iyiymiş ama telefonunu bulumadım bilen varmı rica ediyorum yazabilirmisiniz
Güneş kremi kullanınca bir sorun olmuyor bence bende haziranda temmuzda gidicem ekimden beride gidiyorumkızlar bende bişey sormak istiyorum bi süredir igneli epilasyona gidiyorum ama tüm yüz için temmuz ayına randevu aldım ancak o zamana uzun çalışmak içi,n randevu var yazın yaptıran var mı çok fazla güneşe çıkmam ama endişe de ediyorum açıkcası :/
Güneş kremi kullanınca bir sorun olmuyor bence bende haziranda temmuzda gidicem ekimden beride gidiyorum
Ben kendi mennunluğumu dile getirdim reklam amaçlı yazsaydim merkezin ismini zaten yazardım 469. Sayfada ne yazıyor okumadım ama herkesi memnun etmekte ayrı bi iş çok zor yanlış mıyım ?Selam kızlar, geçmiş sayfada okuduğum bir şikayet dikkatimi çekmişti sayfa 469 da rockeropt isimli üye yazmış. Son sayfalarda ise Azize gunes in yazmış olduğu “
Nisantasinda yaptırıyorum isim vermekte reklam amaçlı olur ama nagihan hanım a gidiyorum” yorumunu ve övgü dolu diğer yorumlarını okudum. Sanırıyorum reklam amaçlı bir yazı, bilginize. Karar vermeden şikayeti de okuyun istedim. İyi akşamlar.
Yüzünüzun neresine yaptırıyorsun?