Selam kızlar,
4. kere diyorum iğneliye. Tabi 4. kere dediysem her seferinde aynı yerler yapılmadı. 2 kere göz çevrem (göz altımdaki torbalarda bile kıl var), 2 seans da faullere yapıldı.
Göz çevreme gittim en son seansımda ve baya pul pul oldu. Artık ikinci seansı kaldıramadı çünkü hassas bölge burası. Canım yanıyor kaç gündür kup kuru oldu, pul pul dökülüyor. Geçecek gibi çünkü yara yok. Her gün baticon sürüyorum.
1 ay öncesinde3. seansımda faullerimde kalanlara gitmiştim. Oralar gayet iyi. Sıkıntı yok derimde. Ama yine az da olsa çıkacak kalanlar.
Sanki daha önümde uzun bir yol var gibi hissediyorum. Kolay değilmiş bu süreç. Çünkü yapılan yerden tekrar çıkıyor eskiki gibi olmasa da. Nereye kadar çıkacaklar azala azala bilmiyorum. Ama göz çevreme yaptırmayacağım artık. Çünkü gerçekten derim baya yıprandı bu seansta.
Daha alnım var ama sanırım oraya lazere gideceğim. Daha kaldırmayacağım :) Faullerim ve göz çevrem bitsin, alnıma lazere giderim.
Sorularını varsa sorabilirsiniz. Baya tecrübelendim yüze iğneli epilasyon konusunda.
Tüm bunlara rağmen başladığıma pişman değilim. Zor evet ama iyi ki başladım. Bu şekilde kılsız olmaya değer.