İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Peki birsey sorucam :/ karbonat maskesi yapmıştım tahriş etti izleri kaldı bazen kızariyor kahverengi şeklinde bunlar gecermi acaba :/ fikrin nedir tüylerim de var hepsi bir dert
Karbonat maskesi tahriş eder canım. İlk 1-2 hafta tahriş edici şeyler yapma yüzüne. Temizleyiciyle temizle, gül suyu ile sil sonrasında. 2 haftadan sonra açık noktacık yaralar iyice kapanmış oluyor. Ondan sonra yapabilirsin ben yapıyorum bir şey olmuyor. Hepsi geçer sen merak etme.

Selam kızlar,
4. kere diyorum iğneliye. Tabi 4. kere dediysem her seferinde aynı yerler yapılmadı. 2 kere göz çevrem (göz altımdaki torbalarda bile kıl var), 2 seans da faullere yapıldı.
Göz çevreme gittim en son seansımda ve baya pul pul oldu. Artık ikinci seansı kaldıramadı çünkü hassas bölge burası. Canım yanıyor kaç gündür kup kuru oldu, pul pul dökülüyor. Geçecek gibi çünkü yara yok. Her gün baticon sürüyorum.

1 ay öncesinde3. seansımda faullerimde kalanlara gitmiştim. Oralar gayet iyi. Sıkıntı yok derimde. Ama yine az da olsa çıkacak kalanlar.

Sanki daha önümde uzun bir yol var gibi hissediyorum. Kolay değilmiş bu süreç. Çünkü yapılan yerden tekrar çıkıyor eskiki gibi olmasa da. Nereye kadar çıkacaklar azala azala bilmiyorum. Ama göz çevreme yaptırmayacağım artık. Çünkü gerçekten derim baya yıprandı bu seansta.

Daha alnım var ama sanırım oraya lazere gideceğim. Daha kaldırmayacağım :) Faullerim ve göz çevrem bitsin, alnıma lazere giderim.

Sorularını varsa sorabilirsiniz. Baya tecrübelendim yüze iğneli epilasyon konusunda.

Tüm bunlara rağmen başladığıma pişman değilim. Zor evet ama iyi ki başladım. Bu şekilde kılsız olmaya değer.
Merhaba kızlar,

5. seansıma gittim. Her şey güzel gidiyor zorlu olsa da. Canım yine çok yandı.
Artık önceden yapılan yerdeki kıllar seyrek çıktığı için oralar kısa sürdü. Yeni bölgelere geçtik biz de. Çene altını ilk defa yaptırdım bakalım. Yeni geilen bölgeler çok uzun sürüyor ilk seansta. Ama sonraki seanslarda seyreldiği için o kadar uzun sürmüyor. Benim daha kıllardan kurtulmam için 2 sene var. Ense dahil her yerimi yaptırmak istiyorum. Çünkü o güzelliği görünce aslında böyle kıllı gezmenin bir anlamı olmadığını görüyor insan. Kaymak gibi kılsız seans yapılıp biten yerler. Şimdilik bitti gibi duruyor ama inşallah bundan 3 ay sonra kıllar tekrar fırtlamaz :)
Herkese mutlu yıllar diliyorum
Öpüyorum hepinizi

Bu iğneli benim de başıma dert oldu. 2 aydır her hadta gidiyorum ama hala duruyor kıllar. Minik minik çalıştığı için hiç anlamıyorum. Bir de bunu dedim kalktı bıyık bölgem siyah diye alex attı. Kafaları sıyırıcam. :KK43:
Ufak ufak çalışması acemiliğindendir. Ufak çalışmasın söyle ya da yerini değiştir canım. Çünkü benim yüzümde kıl olmayan yer yok ve sık sık kıllarım. Ona rağmen seanstan sonra ayna gibi oluyor yüzüm. 1-2 saat boyunca iğneli yapıyor. Ufak ufak yapıyorsa yorulduğuna değmez ayrıca çok uzun zamanlar alır bitmesi.

Bir kaç seneye
Karbonat maskesi tahriş eder canım. İlk 1-2 hafta tahriş edici şeyler yapma yüzüne. Temizleyiciyle temizle, gül suyu ile sil sonrasında. 2 haftadan sonra açık noktacık yaralar iyice kapanmış oluyor. Ondan sonra yapabilirsin ben yapıyorum bir şey olmuyor. Hepsi geçer sen merak etme.
Geçer inşallah yorumun bana iyi geldi o yüzden sormak istedim Allah razı olsun .çok tsk ederim .inşallah geçer .:KK42:

Ufak ufak çalışması acemiliğindendir. Ufak çalışmasın söyle ya da yerini değiştir canım. Çünkü benim yüzümde kıl olmayan yer yok ve sık sık kıllarım. Ona rağmen seanstan sonra ayna gibi oluyor yüzüm. 1-2 saat boyunca iğneli yapıyor. Ufak ufak yapıyorsa yorulduğuna değmez ayrıca çok uzun zamanlar alır bitmesi.
Haklısın canım ya. Değiştiricem sanırım yerimi artık.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim de tüm mesajlari okuyamadım geriye dönük. Siz nerelerde yaptiriyorsunuz ve dakikasina ne kadar ödüyorsunuz ne kadar suredir gidiyorsunuz bana bu süreçten bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben de araştırıyorum bir süredir fakat bulunduğum bolgede yapan bir yer bulamadım igneliyi. Bu sebeple sır ağda falan yapsam nasıl olur neler olur aydinlatabilir misiniz ? Uzun oldu kusura bakmayın

Selam kızlar,
Bugün yine seansıma gittim. Kaş üstüme seans uyguladık bugün. Gözüme kadar şişti alnım. İnşallah çabuk geçer. Bakıyorumda yavaş yavaş netleşiyor epilasyonum. Şöyle ki, yapılan yerlerden tekrar çıkıyor evet. Çok ince çıkıyor ama çıkıyor. Hepsi tamamen çıkmıyor ama çıkıyor. Ve zamanla o ufacık çıkanlar da gözüne batıyor. Halbuki normal bir insanda da olan tüycükler onlar ama işte insan 5 aydır kep kel alışınca, o ufacık incecik çıkanlar da rahatsız ediyor. Onları da aldırmaya gittiğimde ilk seans 3 saat sürdüyse artık yarım saat sürüyor. Bilmiyorum ne zaman hiç çıkmayacak ve bitecek. Ama şunu söylemeliyim ki alınan bölgenin ilk seanstan sonra %50'si, 2. seanstan sonra %70'i çıkmıyor. %100'ü ne zaman çıkmayacak bilmiyorum.

Selam kızlar,
Bugün yine seansıma gittim. Kaş üstüme seans uyguladık bugün. Gözüme kadar şişti alnım. İnşallah çabuk geçer. Bakıyorumda yavaş yavaş netleşiyor epilasyonum. Şöyle ki, yapılan yerlerden tekrar çıkıyor evet. Çok ince çıkıyor ama çıkıyor. Hepsi tamamen çıkmıyor ama çıkıyor. Ve zamanla o ufacık çıkanlar da gözüne batıyor. Halbuki normal bir insanda da olan tüycükler onlar ama işte insan 5 aydır kep kel alışınca, o ufacık incecik çıkanlar da rahatsız ediyor. Onları da aldırmaya gittiğimde ilk seans 3 saat sürdüyse artık yarım saat sürüyor. Bilmiyorum ne zaman hiç çıkmayacak ve bitecek. Ama şunu söylemeliyim ki alınan bölgenin ilk seanstan sonra %50'si, 2. seanstan sonra %70'i çıkmıyor. %100'ü ne zaman çıkmayacak bilmiyorum.
Hadi hayırlı olsun. Ben de yerimi değiştiricem uzamasını bekliyorum tamamının. Canım kaşların ve alnın çok acımıyor mu iğnelide?

Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim de tüm mesajlari okuyamadım geriye dönük. Siz nerelerde yaptiriyorsunuz ve dakikasina ne kadar ödüyorsunuz ne kadar suredir gidiyorsunuz bana bu süreçten bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben de araştırıyorum bir süredir fakat bulunduğum bolgede yapan bir yer bulamadım igneliyi. Bu sebeple sır ağda falan yapsam nasıl olur neler olur aydinlatabilir misiniz ? Uzun oldu kusura bakmayın

Merhaba ben Nisantasinda bir yer keşfettim gerçekten iyi işinde yüzümdeki ince tüyler ne yazıkki lazer yüzünden sakal gibi çıkmaya başlamıştı iğneli sayesinde kurtuluyorum o sınır bozucu kıllardan zahmetli ama bitiyor dakika ücreti de çok uygun

Arkadaslar merhaba yaklasik
Merhaba ben Nisantasinda bir yer keşfettim gerçekten iyi işinde yüzümdeki ince tüyler ne yazıkki lazer yüzünden sakal gibi çıkmaya başlamıştı iğneli sayesinde kurtuluyorum o sınır bozucu kıllardan zahmetli ama bitiyor dakika ücreti de çok uygun
Nne kadara yaptiriyorsunuz acaba?

Hadi hayırlı olsun. Ben de yerimi değiştiricem uzamasını bekliyorum tamamının. Canım kaşların ve alnın çok acımıyor mu iğnelide?
Alnım yanaklarımın yanında hiç acımıyor canım. Çünkü gözlerimin altı dahi yapıldığı için alnım hiç acımadı gibi oldu. Ama alnım da baya şişti ve gözüme kadar indi. Şu an gözüm hala şiş.

Alnım yanaklarımın yanında hiç acımıyor canım. Çünkü gözlerimin altı dahi yapıldığı için alnım hiç acımadı gibi oldu. Ama alnım da baya şişti ve gözüme kadar indi. Şu an gözüm hala şiş.
Evet anlıyorum seni canım. Benimde göz altım yapılıyor ve felaket oluyor oralar. Bu sporcuların da kullandığı uyuşturucu soğutucu spreyler varmış. Ondan mı alsam ki diyorum hatta bir daha ki sefere.

Dene bence işe yararsa kullanırsın. Ben zaten yeterince para veriyorum bir de ona para vermek istemediğim için krem falan almıyorum. Bide yüzüne her şeyi sürme bence canım :) Zaten derimiz iyice inceliyo iğneli epilasyondan dolayı.

Merhaba,

Anadolu yakasi gul abassoglu,handan hn, doga epilasyon disinda igneli epilasyon icin yer tavsiyesi olan varmi acil lutfen :KK43:

Dene bence işe yararsa kullanırsın. Ben zaten yeterince para veriyorum bir de ona para vermek istemediğim için krem falan almıyorum. Bide yüzüne her şeyi sürme bence canım :) Zaten derimiz iyice inceliyo iğneli epilasyondan dolayı.
Aslında haklısın canım ama şu özellikle dudağın orta kısımları ve burun deliklerine yakın olan yerleri öldürüyor beni. Çok hapşırıyorum değdiği anda iğne. Sadece oraya sıkarım büyük ihtimal spreyi sadece. Bu diğer kremler kadar pahalı değilmiş aslında. Umarım alırsam işe yarar Ama önca bir sorarım yeni başlayacağım yere.

X