Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iğneliye gidin. Duyduğum kadarıyla lazer yüz için uygun değilmiş ama vücüda uygun. Hem ömür boyu cıkmaz iğneliylen bidaha cıksada 23 tane cıkar bidaha gidersiniz. Lazer sadece tüyleri bir kaç sene yada hormon oynaşıklığına kadar uyutuyor. Mesela hamilelikten sonra coğu bayanlarda gene tüylenme oluyor. Nerede gittiğinizi öğrenebilirmiyim istanbuldamı?:)Merhaba ilk olarak lazerle basladım. İğneliye geçmek isteğim
Merhaba . Ben şu an anadolu yakasında anne kız bu işi yapan bir yere gidiyorum ama şahsi sebeplerden dolayı ara vermek zorunda kaldım.
Nasıl yani yine çıktı ?
Merhaba 8 sene once butun vucudumu igneli epilasyon yaptirdim.Tek bir kil dahi cikmadi lazer yaptiran arkadaslarimin cogunda uzun vadede cikti.Ben cok memnunum.
Merhabalar nerede yaptırdınız, paylaşabilir misiniz? TeşekkürlerMerhaba 8 sene once butun vucudumu igneli epilasyon yaptirdim.Tek bir kil dahi cikmadi lazer yaptiran arkadaslarimin cogunda uzun vadede cikti.Ben cok memnunum.
Özelden yerin adını ve adresini telefon numarasını atarmısınızMerhabalar ben Taksimde Ayten ablada yaptirdim tavsiye ederim.Guzellik merkezi degil sadece igneli epilasyon yapiliyor cok titiz calistigi icin kimseye guvenmiyor kendisi yapiyor bu nedenle 15 gun onceden randevu almak lazim
Selam kızlar, yine bir seanstan geldim. Gözler yine şişti. Eğer kaş bölgesine iğneli yaptıracaksanız hepsine birden yaptırmamaya çalışın. Çünkü gözler şişiyor. Ben biran önce bitsin diye hepsini bir yaptırıyorum. Kızlar kıl çıkıyor. Ben gözlemledim ve kıllar tüycük halinde çıkıyor ve takıntı oldu.
İğneliye başladıktan sonra takıntı haline geliyor tüm kıllar. Çevremdeki herkes kızıyor "daha gitme bir şey kalmadı tertemiz oldu" diye ama ben görüyorum ince ince duruyorlar sinir oluyorum. Kızlar hiç çekmeyin bu kılları. İnanın bana zor bir dönem ama değiyor. Şu kılları almakla, çıktı mı çıkmadı mı diye düşünmekle uğraşmayın.
Bu arada ayda 1.5 bi liram buna gidiyor. Masraflı haberiniz olsun.