Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde kullandığınız IPL'den sonra artık kıllar çıkmıyor mu?Ben 2 liraya gidiyorum ama anadolu yakasında. Sadece yüz için gidiyorum ama zam olabilir düşüncesi ile bir an önce göğüs için ve alt bacakta evde kendi kullandığım ıpl lazerden kalanları da aldırmak istiyorum.
Evde kullandığınız IPL'den sonra artık kıllar çıkmıyor mu?
Anladım. Çok sağolun bilgi için. Belki ben de ileride genital bölgem için alırım. Genital bölgenizde de mi az ve seyrek çıkıyor acaba?Keşke hiç çıkmasa ama çıkıyor tamamen bitirmiyor , modern ağda deniliyormuş . ama incelerek çıkıyor bazı yerlerde geç çıkıyor. Benim bacak genital kol kıllarım baş edilemez haldeydi. çok şükür bu makine ile normal bir hale geldi. ben herkesin kullandığı lumiayı değil de remington 6750 kullanıyorum. önceden bacak kıllarım haftada bir alınacak şekilde kalın kalın çıkardı yaklaşık 1,5 senedir bu makineyi kullanıyorum en son sanırım on gün önce jiletledim hala incecik seyrek çıktılar düşünün. onları da iğneli ile bitirmeyi düşünüyorum inşallah. ama sakın yüzünüze göbeğinize göğsünüze sırtınıza vurmayın ince kılları azdırıyor. benim kullandığım yerlerimde ince kıl yoktu. batık sorunumu da giderdi. herkeste aynı etki etmeyebilir ama bu makine beni çok rahatlattı.
Anladım. Çok sağolun bilgi için. Belki ben de ileride genital bölgem için alırım. Genital bölgenizde de mi az ve seyrek çıkıyor acaba?
Ben de hep jilet kullandım. Hiç ağda yaptırmadım. Olmazsa ilerde oraya da alex yaptırırım. Off her yanımız kıl tüy Allah başka dert vermesin.Genital bölge için kullanılması tavsiye edilmiyor ama ben kullanıyorum. Genital bölgemdeki tüylenme normal bir tüylenme değildi yıllarca jilet uyguladığım için. Şimdi normal bir seviyeye getirdi. Hala çıkıyor bazı yerler ince gibi bazı yerler normal. Ama siz yine de kullanmayın genitale. ben risk aldım. tahriş yapabiliyor o bölgede.
Bana orada sürdüler uyuşturucu kremi. Epikrem diye bir kremdi ama bence en yisi hangisi ise onu al çnkü ısdırap oluyor bir saatten sonra.Merhabalar,
Bilgiler için teşekkür ederim. Hangi uyuşturucu kremi kullandınız gitmeden önce? Ben de kullanmayı düşünüyorum.
Merhaba kızlar,
Ben de iğneli epilasyona yeni başladım. Gitmeden önce çok araştırdım, tüm yaptıranların yorumlarını, nerede yaptırmam gerektiğini çok araştırdım. Evime de yakın olması gerekiyordu ama maalesef iyi bir yere gitmek için 4 saat yol çekiyorum istanbul'da. Buradan da seanas seans gelişimleri anlatacağım size. Belki yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum. Ben de henüz sonucu bilemiyorum daha yeni başladım. Sonucu ben de sizinle beraber göreceğim.
Öncelikle 3 hafta önce ilk seansımı yaptırdım. Dayanamam diye uyuşturucu krem de sürdürdüm. İlk seansım faul kısımlarına yapıldı. Kızlar... Bu nasıl bir acı, bu nasıl bir his. Gerçekten krem sürülmesine rağmen dayanmakta çok zorlandım. İlk seansım 3 saat sürdü. Evime giderken yüzümde hiçbir şey yoktu. Sadece az bir şey kırmızıydı ama o da hiç belli değildi. Ben de sandım ki bu kadarcık bir kızarıklı oluyor süper :) Meğerse acısı sonra çıkıyormuş. Ertesi gün iğnenin girdiği yerlerde noktacık halinde kabuklanma başladı. Benek benek noktacıklar oldu yüzümde ve dışarıdan bakıldığında belli oluyordu. Ama bir aşınma, ezilme, yara olmadı. Sadece iğnenin girdiği noktalar kabuklandı minik minik. Soranlara da allerji oldu diyordum. Ayrıca yapılan bölgeler şişti. 2 gün sonra şiş geçti. Ama kabuklanmalarım 3 hafta sürdü tamamen bitene kadar. Yavaş yavaş döktü kabuklarını. O nedenle hafta sonuna denk getiriyorum seansımı.
İlk seansım böyle geçtikten 3 hafta sonra ikinci bir seansa gittim. Ama bu sefer yapılmayan bölgeler için gittim. Çünkü bir önceki seansta yapılan faullerim henüz çıkmadı. Göz çevrem yapılacaktı. Bu sefer alan az olduğu için 1.5 saat sürdü ve yine acı beni mahvetti. Şu an gözlerim yumuk yumuk kaldı şişten :) Pazartesiye kadar iner umarım.
Bu arada yüzüm sivilceli bir yüz. 25 yaşımda olmama rağmen ergenlerden fazla sivilcelerim var. Buna rağmen yüzümde ekstra bir sivilceye sebep olmadı.
Benim yüzüm çok kıllı bir yüz. Sadece yüzüm değil vücudumun her yeri kıllı. Vücudu bir şekilde lazerle hallettim. Şimdi az çıkıyor çıkanları da ben ağda ile alıyorum 5 dakikada. Yüzüm için çok araştırma yaptım. Yüz bu, bir şeye benzemez. Önce ağda ile aldım bir kere. Sonra makine ile aldım. İyice mahvettim. Böyle olmayacağını gördüm ve araştırmalara başladım. En sonunda iğneli epilasyona karar verdim. Çünkü lazere giden bir arkadaşım lazer süresince çok iyiydi ama lazeri bittiğinde yüzü eskisinden de beterdi.
Bir de internette paylaşılan jiletle ilgili önerilere sakın sakın kanmayın. Bu kişilerin ben para aldıklarını düşünüyorum. En tüysüz insanın bile yüzüne jilet vurun bakalım ne oluyor. O yüz nasıl kıllanıyor. Bir de sizin yüzünüz kıllıysa asla baş edemezsiniz. Benden tavsiye.
Gelişmelerden haberdar edeceğim.
Uzun oldu biraz ama okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ben her hafta gidiyorum ve 5 haftadır gidiyorum. Nedense hiç bir azalma göremedim çünkü az çalışıyor. 15dk anca sürüyor. Herhafta gitmek artık işkence olmaya başladı. Sizi baya bitirip bırakıyorlar herhalde ne güzel. Y yerli Ben de öyle değil. 3-5 tüy bıyıktan, 3-5 tüy yanaktan, 3-5 tüy çeneden sonra hadi haftaya bir daha gel. Niye öyle oluyor anlamıyorum. Yüzüm de hala kıllı.
Ben Antalya'da Dk kliniğe başladım. Dün 6. seansıma gittim. Artık 2 hafta da bir gelmek istediğimiz söyledim. Biraz fazla çalışalım dedim. Bayağı çalıştı ama o da 15 dk. tuttu. Yüzüm çok şişti. Ve sonra güneşte baktım hala bıyıklarım da tüyler vardı gözüken. Tam bitirmemiş yani yine.Siz nereye gidiyorsunuz ? Ben iki kere gittim her ikisinde de 1 saatten az çalışmadı. Yani ilk seansta 1.5 saat aldım ikincisinde 2 saat almıştım.
Ben Antalya'da Dk kliniğe başladım. Dün 6. seansıma gittim. Artık 2 hafta da bir gelmek istediğimiz söyledim. Biraz fazla çalışalım dedim. Bayağı çalıştı ama o da 15 dk. tuttu. Yüzüm çok şişti. Ve sonra güneşte baktım hala bıyıklarım da tüyler vardı gözüken. Tam bitirmemiş yani yine.
Evet ya benim cildim biraz hassas. Aslında resmen göz torbalarımın olduğu yerlerde bile kıl olduğu için oralar çok kabardı. Bıyık ve yanaklar da kıpkırmızı oluyor ama 2-3 saate geçiyor çok şükür. Ama aşırı sivilcelenme var kırmızı kırmızı. Açıkçası takip ediyorum pek iğne izi kalmıyor. 1 haftada geçiyor Allah'a şükür. Ama çok az çalışıyor. Her hafta gidiyorum ve bıyıklar da yanaklar da hala duruyor. Ben anlamadım gitti. Yaptıranlar 1 saate yakın yaptırıyormuş, siz de öyle. Bunlar neden o kadar çok tutmuyor ki..15 dakika çalışmayla şişiyorsanız ben 2 saat çalışmayla davul gibi gezmeliydim. bence dikkat edin yanlış bir uygulama olmasın ?
Evet ya benim cildim biraz hassas. Aslında resmen göz torbalarımın olduğu yerlerde bile kıl olduğu için oralar çok kabardı. Bıyık ve yanaklar da kıpkırmızı oluyor ama 2-3 saate geçiyor çok şükür. Ama aşırı sivilcelenme var kırmızı kırmızı. Açıkçası takip ediyorum pek iğne izi kalmıyor. 1 haftada geçiyor Allah'a şükür. Ama çok az çalışıyor. Her hafta gidiyorum ve bıyıklar da yanaklar da hala duruyor. Ben anlamadım gitti. Yaptıranlar 1 saate yakın yaptırıyormuş, siz de öyle. Bunlar neden o kadar çok tutmuyor ki..
Sizin kaçıncı seansınız oldu yani kaçıncı gidişiniz olacak? Bana hiç sormuyorlar kaç saat dakika istiyorsunuz diye..o kadar yoğunsa tüyleriniz 15 dak çalışmayla çok uzun sürer. ama belki özel bir sebebi vardır. ben sabredemiyorum bir an önce bitsin diye uzun saat alıyorum. yarın da randevum var bakalım yazarım