- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
Yok canım ben yurtdısında gıdıyorum,yurtdısında yaşıyorum,yazın turkıye geldıgımde yaptırdım okadarBuraya yazın iğneli epilasyon sonuçlarınızı denizlide mi gidiyorsunuz iğneli epilasyona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben yurtdısında gıdıyorum,yurtdısında yaşıyorum,yazın turkıye geldıgımde yaptırdım okadarBuraya yazın iğneli epilasyon sonuçlarınızı denizlide mi gidiyorsunuz iğneli epilasyona
canım batico sür sonra günş kremi ve kabuklar oluşunca kabukları koruBiyik bolgesinde sivilce gibi yag bezesi cikti epilasyon sonrasi ilk defa boyle bir sey oldu sebebini bilen var mi?
Normal yüz bölgesi daha hassas olduğu için bacaklara göre daha düşük akımla yapmıştır ama merak etme bacaklar,kollar,bel,göbek bu bölgelerde kabuklanmalar daha uzun sürede geciyo benim 3 haftayı bulmuştu geçmesi ama bişey kalmadı iz falan olmadı medicassol kullan benceBen 4 seans yüzüme yaptırdım ama henüz tatmin edici bir sonuç alamadım. Gecen hafta da bacağıma yaptırdım. Kabuklanma yüzüme göre çok daha belirgin ve fazla oldu. İz kalmasından korkuyorum. Sizce normal mi bacakta bu kadar kabuklanma olması?
Teşekkür ederim. Pudra sürüyorum ara sıra da medicassol. Umarım geçer. Geçene kadar devam etmeyi de düşünmüyorum o yerde.Normal yüz bölgesi daha hassas olduğu için bacaklara göre daha düşük akımla yapmıştır ama merak etme bacaklar,kollar,bel,göbek bu bölgelerde kabuklanmalar daha uzun sürede geciyo benim 3 haftayı bulmuştu geçmesi ama bişey kalmadı iz falan olmadı medicassol kullan bence
Nesrin hanım siz şuan nereye gidiyor sunuz acaba ? Ankaradamıİğneli seansımı ilk yaptırdığım yerde uygulama yapılan bölgeyi 3 gün yıkamam gerektiğini söylemişlerdi yıkamadım ve sivilce olmuştu zaten ordanda memnun kalmadım merkezi değiştirdim şimdi çok şükür çalışılan cımbızların siteril olmasıda çok önemli bence
Arkadaşlar igneli epilasyon herkese yaptırılmaz işin ehli uzman kişilere yaptırmak gerek aksi taktirde kalıcı izler oluşabilir.Normal yüz bölgesi daha hassas olduğu için bacaklara göre daha düşük akımla yapmıştır ama merak etme bacaklar,kollar,bel,göbek bu bölgelerde kabuklanmalar daha uzun sürede geciyo benim 3 haftayı bulmuştu geçmesi ama bişey kalmadı iz falan olmadı medicassol kullan bence
Ben istanbul Nisantaşında Epifirst epilasyon merkezine gidiyorumNesrin hanım siz şuan nereye gidiyor sunuz acaba ? Ankaradamı
nerde yaptırdınız acaba iğneli epilasynu özelden yazarmsnızben bugün son seansa gidiyorum zaten alınanlar çıkmadı.kalan 5-6 tüyüde alınca ebediyen mutluyum demek
Bephantol kullanıyorum ben diğer kremlerin içinde çok fazla kimyasal var ve bephantolün yenileyici etkisi var :)Yüzümde minik cukurcuklar olustu. Buna iyi gelecek krem önerileriniz var mı?