- 8 Nisan 2016
- 27
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kaldı genelde kalmıyor deniyor amaBen koltukaltıma iğneli yaptırdım ama pismanım hep nokta nokta izleri kaldı keşke yaptırmasaydım
Bende hep kahve rengi nokta nokta izler kaldı keşke onun yerine lazer yaptırsaydım diyorum hepNasıl kaldı genelde kalmıyor deniyor ama
Lazer erkek kılı gibi yapıyor ve kesin çözüm değil malesefBende hep kahve rengi nokta nokta izler kaldı keşke onun yerine lazer yaptırsaydım diyorum hep
Ben yüzüme ilk lazerle başlamıştım çok pismanım çünkü arada ayvacık tüylerim vardı onları kalınlaştırdı Allahtan iğneli ile bitirdim tabi iğneliyide iyi yapan birini bulana kadar neler çektimBende de nokta nokta izler ve çukurlar vardı. Düzenli Madecassol sürüyorum ve başka hiçbir şey sürmüyorum, yalnızca güneşten koruyorum. O izlerin ve lekelerin hepsi geçecek merak etmeyin, ama süreyi kısaltmak için yalnızca Madecassol sürün ve bol su için.
Yüze, bıyık ve kaş arası hariç lazer yaptırmayın.
Evet, ne yazık ki yüze lazer olmuyor, çünkü kılları yok edeceğim derken tüyleri kıl haline getiriyor. Ben forumlardan okuduğum kadarıyla lazere başlamadım yüz için ve 3 aydır iğneli yaptırıyorum. Yalnızca bıyık bölgesine IPL yaptırıyorum, orada artma olmaz dedi estetisyen.Ben yüzüme ilk lazerle başlamıştım çok pismanım çünkü arada ayvacık tüylerim vardı onları kalınlaştırdı Allahtan iğneli ile bitirdim tabi iğneliyide iyi yapan birini bulana kadar neler çektim
Bu arada iğneli epilasyon yaptırdığım süre boyunca yani 2-3 aydır bazı haftalarda çok fazla sivilcelenme oluyor. Eskiden bir iki tane o da adet dönemine yakın çıkardı. Şimdi adetle alakası olmadan 2 haftada bir sivilceleniyor, biri bitiyor diğeri başlıyor. Kızarıklıklar oluyor. Benim cildimde mi yağlanma var, stresten mi oluyor yoksa iğneliden ötürü enfeksiyon mu kapıyor anlamadım.
Daha önce sivilce problemi yaşamayıp iğneli süresince sivilcelenme oldu mu sizlerde de?
Çok teşekkür ederimcanım bende sivilcelenme oluyor, iişlem sonrasında içi beyazımsı sivilceler çıkıyor ama iğneliden sonraki 3-4 gün içinde sönüyor o sivilceler de. ama ekstra olarak iğneliden bağımsız sivilcelerim artmadı :/ bence enfeksiyon kapabilir çok normal, iğnenin girdiği yerler savunmasız kalıyor, uygulayıcım bana yüzünü işlemden sonra 3-4 gün oksijenli suyla temizlememi söyledi. bence sen de bunu bir dene güzelce cildin temizlenir
Bu arada iğneli epilasyon yaptırdığım süre boyunca yani 2-3 aydır bazı haftalarda çok fazla sivilcelenme oluyor. Eskiden bir iki tane o da adet dönemine yakın çıkardı. Şimdi adetle alakası olmadan 2 haftada bir sivilceleniyor, biri bitiyor diğeri başlıyor. Kızarıklıklar oluyor. Benim cildimde mi yağlanma var, stresten mi oluyor yoksa iğneliden ötürü enfeksiyon mu kapıyor anlamadım.
Daha önce sivilce problemi yaşamayıp iğneli süresince sivilcelenme oldu mu sizlerde de?
Aynen :) Her yer kızarık, sivilve çıksam mı çıkmasam mı diyor sanki :) Cildimde çok yağlanma var, ondan olabilir. Mesela bugün iğneli seansımda çekilen kılların altından yağlar çıktı. Düşünün artık :) Estetisyenin eldiveni vıcık vıcık oldu.Bende oldu öyle bi sorun. Hemde hayatımda çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım bi ara. :) sonra geçti. Yüzümüze krem fln sürüyoruz ya haliyle yağlandırabiliyoruz. Ondan olmuş olabilir.
İğneli seansımı ilk yaptırdığım yerde uygulama yapılan bölgeyi 3 gün yıkamam gerektiğini söylemişlerdi yıkamadım ve sivilce olmuştu zaten ordanda memnun kalmadım merkezi değiştirdim şimdi çok şükür çalışılan cımbızların siteril olmasıda çok önemli bencecanım bende sivilcelenme oluyor, iişlem sonrasında içi beyazımsı sivilceler çıkıyor ama iğneliden sonraki 3-4 gün içinde sönüyor o sivilceler de. ama ekstra olarak iğneliden bağımsız sivilcelerim artmadı :/ bence enfeksiyon kapabilir çok normal, iğnenin girdiği yerler savunmasız kalıyor, uygulayıcım bana yüzünü işlemden sonra 3-4 gün oksijenli suyla temizlememi söyledi. bence sen de bunu bir dene güzelce cildin temizlenir
İğneli seansımı ilk yaptırdığım yerde uygulama yapılan bölgeyi 3 gün yıkamam gerektiğini söylemişlerdi yıkamadım ve sivilce olmuştu zaten ordanda memnun kalmadım merkezi değiştirdim şimdi çok şükür çalışılan cımbızların siteril olmasıda çok önemli bence
komple karını kaç saatte yaptırmıştınız? Ben de düşünüyorum da çok uzun sürer diye korkuyorum açıkçasıFotoları ard arda koyayım aradaki fark belli olsun. Ben bakınca bile motive oluyorum sizler de olun istiyorum. Çünkü bu zorlu ve motive isteyen bir süreç. Çok kabuklu olan hali uygulamada 3 gün sonraki hali. Kabuğu azalmış hali dün akşam çektiğim hali. Üst taraftaki kabuklu kalan kısımı ise geçen hafta çalıştığımız için kabuklar hala çiğ. Ben çiğ terimini kullanmayı seviyorum çünkü tam anlamıyla ifade ediyor. Yani henüz dökülmek için kurumaya başlamamış bile anlamında. İşte tam bu safhada yani çiğken müdahale ederseniz iz kalıyor
Kızlar peki genital bölgeye yapılıyor mu ? Birde denizlide iyi yapan bir yer var ?
Derma lazer Canım daha önce Oray'a gittim ben çene altınıcanım ben denızlıde gıttıgım yer vardı epilasyon ıcın onu önerebılırım. Ignelı yapıyorlarmı bılmıyorum ama ,ayva tuyler ıcın yenı bır makıne var sarı tuylerı bıtırıyor demiştı.......Evran Urhan İş Merkezi,Merkez Bankası Karşısı, Kat:3
Ben bacak ıcın gıtmıştım utuleme lazer dıye. 2 seans gıttım . Baya azalma oldu. Dudakustu koltuk aldı 4 yıl once bıtırmıstım ben.ama ayva tuyler bıtmıyor hıc.oyuzden ıgnelı epılasyona basladım 2 gun once.Derma lazer Canım daha önce Oray'a gittim ben çene altını
o yüzden iğneli istiyorum Oray'a gitmem artık senin Nasıl oldu bitti mi bari
Buraya yazın iğneli epilasyon sonuçlarınızı denizlide mi gidiyorsunuz iğneli epilasyonaBen bacak ıcın gıtmıştım utuleme lazer dıye. 2 seans gıttım . Baya azalma oldu. Dudakustu koltuk aldı 4 yıl once bıtırmıstım ben.ama ayva tuyler bıtmıyor hıc.oyuzden ıgnelı epılasyona basladım 2 gun once.