İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

merhaba kızlar yeni üyeyim sırf bunu sorabilmek için girdim kk ya, ben ankarada güngör hanıma göğüs ve göbek için gittim 5 seans, şimdi tek tük kaldı benim ankaraya gitme durumum kalmadı eşim ağrıda görev yapıyor, izinler kapalı gidemiyoruz o yüzden, ağrıda ve erzurumda iğneli yapan yer var mı ? çok acil cevap istiyorum lütfen kızlar..

Cok yazi var nolur birisi cvp yazsın benin çene çok berbat olmaya başladı. Her dokundugumda dağliyo :KK43:( çok siyahlar. İğne olur mu sıyah ve kalin tuye yoksa yumuşak mı olucak??? Ayrıca boyle deyildi ıkı senedır canım sıkılıyo 3-5 tane olurdu ay da bı kez alırdım. Tabu kılo da aldım zaten kiloluyum ama pocs felan yok bende :/

slm kızlar bende tecrübemi paylayaşayım dedim.Geçen sene bende igneli epilasyon yaptırdım.Ayda bir kez bir sene boyunce gittim.Gerçekten acı verici bi işlem ve sabır lazım.Sıkıldım her ay gitmekten sonra bıraktım,gerçekten çok azaldı ama sanki sonradan arttı.İlk başaldığımda bir koltuk altım 1 saat kadar sürüyordu sonra 3-5 dk kadar düştü.Şimdi cıkanları cımbızla almak bile yetiyor .SONUÇ GÜZEL OLUNCA ÇEKİLEN ACIYA DEĞİYOR AMA İYİ DÜŞÜNÜN DERİM :KK66:

Şimdi nasıl??? Memun musun?? Geri çiktılar mı veya başka yerden çiktımı?

arkadaşlar burayı okuyunca benim gibi müzdarip cok insan olduğunu farkettim..

önce size kendi başımdan geçenleri anlatayım.. sonra size yardımcı olmaya çalışayım..

bir bucuk yıl kadar once bir cok şehirde şubesi olan büyük bir lazer epilasyon merkezinde koltuk altı epilasyonuna başladım.. gittigim yer gayet seçkin güzel bir yere benziyordu.. ankarada istanbulda konyada izmirde filan şubesi olan ve internetten buldugum bir yerdi.. mutlaka araştırmalarınız sırasında söz ettigim yerin web sitesine siz de rastlamışsınızdır..

ilk girdiginizde mukemmel bir karşılama.. tertemiz bir yer.. güler yüz.. cok hoş vaadler.. hediye seans paketleri vs.. vs..

ben burada yaklaşşık 10 seans koltuk altına devam ettim.. her gittigimde sağolsunlar koltuk altına bakıp.. "hmmm sonuç çok güzel.. artık senin tüyler bitmiş... ama bir seans gel" diyerek 4 seans daha satın aldırdılar bana..

memnun kalsam butun vucudumu yaptıracaktım.. ancak bir süre bekleyip tuylerin kesin dokuldugunden emin olmak istedim.. iyiki de oyle yapmışım.. seasnlar bitti geçmiş olsun diyerek beni postaladılar.. aradan 2 ay geçtikten sonra tum tuyler en eski hallerine döndüler.. o kadar para döktüm.. moral bozuklugu bir yana enayi gibi hissettim kendimi.. lazeri tavsiye etmiyorum..

gidip benim bu tuylerim neden geri cıktı dediginizde sende hormon bozuklugu vardır ondan diyorlar.. sakın inanmayın!!! butun testlerimi yaptırdım hormon bozuklugu filan yok bende.. bu onların sıgındıkları tek bahane..

lazer merkezlerinde seanslardan once bir şey imzalatıyorlar.. onu sakın imzalamayın!!

seansların daha uzun sürmesi için duşuk oranda lazer veriliyor.. siz bir an once tuylerin bitmesi icin yuksek doz isteyince cok acır dayanamazsın, ya da bu tuyler icin bu doz iyi diyorlar.. tamamen aldatmaca hepsi.. para tuzaklarına duşmeyin!!! yüksek doz verilince de paket bolgesinde yumurtalıklara zarar veriyor.. koltuk altında lenf bezleri zedeleniyor..

bir yakınım çene altı icin lazere gitmişti.. yuksek ışın verildigi icin tum diş kökleri çürüdü.. yani azı para tuzagı, fazlası ise daha kötü sonuçlara yol açıyor..

burada bir cook yorumu okudum.. insanlar ha bire bir yerler oneriyorlar.. tanımadıgınız insanlardan tavsiye almayın bence..
cunku bizzat şahit oldum ben epilasyon merkezlerinde çalışanlar başka başka kullanıcı adlarıyla girip bu tip sitelere sanki epilasyon yaptıran biriymiş gibi gelip kendi iş yerlerinin adresini veriyorlar!!!

yani bir nevi reklam aracı olarak kullanıyorlar... sakın inanmayın ..

neyse konumuza dönelim.. ben baktımki lazer epilasyondan hic bir fayda yok bana, igneliye başladım.. başlama sebebim de yakın çevremdeki arkadaşlarımın yıllar once bu yontemi kullanıp tuylerin hala hic cıkmaması.. yani onlar cok tavsiye ettiler.. ancak kendi gittikleri yer benim oturdugum yere cok uzak oldugundan kendi buldugum kucuk bir guzellik merkezine gidiyorum şuan..

henüz 4 seans bacak 1 seans koltuk altına gittim.. tüylerde incelme var ama henuz kesin sonuç almadım..ancak bu kadar seans yaptırdıktan sonra deneyimlerime göre şunu soyleyebilirim..

iğneliye gittiginiz yerde kendinize ait iğne olması şart..
igneli yaptırırken bacaklarınızın acımaması için gitmeden 2 saat önce ;
emla ile anestol<< bu ikisini karıştırın bacaklarınıza yedirin
sonra havayla teması kesmeniz gerekiyor.. bunun icin en guzel yontem bacagı mutfakta kullandıgımız streç filmle sıkıca sarın.. ben boyle yapıyorum cok az acı duyuyorum.. (anestol yaklaşık 2,5 emla ise 25 ytl)

koltuk altı icin ise şunu önerebilirim : citanest diye bir şey var. dişçilerin diş çekerken kullandıkları bir ilaçmış... tek kullanımlık enjektör alıp bu iğneyi yaptırırsanız hic acı duyulmuyor.. zerre kadar dahi acı olmuyor.. sadece iğneyi yaptırırken biraz acıyor o kadar.. ancak igneyi yapacak kişinin bu işi bilmesi lazım önune gelen yerde yaptırmayın!!! belli noktalara igne yapıldıktan sonra anında koltuk altı uyuşuyor.. özel bölge icinde yapılıyormuş sanırım ama ben denemedim..fiyatı 4,5 ytl filan sanırım .. ama sakın bilmeyen birine yaptırmayın bunu cunku cok kötü sonuçlar olabilir..

neyse.. dönelim tekrar konumuza.. iğnelide de verilen akımın şiddeti cok onemli.. ve tabiki kullanılan aletin yeni olması şart.. yüksek akım verildiginde daha iyi sonuç alınıyor ancak tabi iz kalma olasıgı da yuksek oluyor..

ben iğneli icin iki yer denedim.. ilki once akımı verip sonra hepsini sirle alıyordu.. bu yontem içime sinmedi cünkü igneli yaptıran arkadaşlarım oyle olmaması gerektigini soylediler..

ben de once akım verip sonra cımbızla çeken bir yere başladım

daha once igneli yaptıran arkadaşlardan bildigim kadarıyla :

bir tanesi sadece 3 seans ta butun tuylerinden kurtulmuş.. ama akımı cok vermişler.. sürekli kanıyordu.. yaralar cok fazlaydı diyor..

bir tanesi 8 seans gitmiş daha az yara olmuş ama o da cok memnundu..

ben hala sonuç almış degilim.. o yuzden dikkat edin kimseye aldanmayın derim.. umarım bu kez sonuç alabilirim :KK43:

Pekı sonuç nedir şuan??? Kurtuldun mu??

Cok yazi var nolur birisi cvp yazsın benin çene çok berbat olmaya başladı. Her dokundugumda dağliyo :KK43:( çok siyahlar. İğne olur mu sıyah ve kalin tuye yoksa yumuşak mı olucak??? Ayrıca boyle deyildi ıkı senedır canım sıkılıyo 3-5 tane olurdu ay da bı kez alırdım. Tabu kılo da aldım zaten kiloluyum ama pocs felan yok bende :/
Merhaba
Benimde çenemde sorunum var
Senin yazını görünce hemen yazmak istedim. Birkaç tane tug dü derken tugler kıl oldu ve dagıldı zamanla tabi bunun stresi d var kıl yani bildigin sosyal yaşamını etkiliyo. Neyse bi arkadaşımın tavsiyesiyle igneliye karar verdim. batıklarım oldugu için bir seans lazer yaptı önce kadın. Sonra bir ay tertemiz mis gibi. Sonra yavaş yavaş eski halini aldı tabi. Dün de ilk defa iğneli lazer yaptı çeneme. Şuan çenem şiş buz ile masaj yaptım pudra surdum kremde surecegim. Birazda acıyo. Azimle devam edeceğim bence sende çok fazla kalınlaşmadan ve dagilmadan git çünkü bi çözümü yok oranın ne kadar alsanda gene çıkacak. Ben çok pişman oldum keşke çogalmadan gitseydim. Ama zararın neresinden donsem kârdir. Daha beter olanlarda var

Merhaba
Senin yazını görünce hemen yazmak istedim. Birkaç tane tug dü derken tugler kıl oldu ve dagıldı zamanla tabi bunun stresi d var kıl yani bildigin sosyal yaşamını etkiliyo. Neyse bi arkadaşımın tavsiyesiyle igneliye karar verdim. batıklarım oldugu için bir seans lazer yaptı önce kadın. Sonra bir ay tertemiz mis gibi. Sonra yavaş yavaş eski halini aldı tabi. Dün de ilk defa iğneli lazer yaptı çeneme. Şuan çenem şiş buz ile masaj yaptım pudra surdum kremde surecegim. Birazda acıyo. Azimle devam edeceğim bence sende çok fazla kalınlaşmadan ve dagilmadan git çünkü bi çözümü yok oranın ne kadar alsanda gene çıkacak. Ben çok pişman oldum keşke çogalmadan gitseydim. Ama zararın neresinden donsem kârdir. Daha beter olanlarda var

Cvpiniz icin tsklr. Gercekten
Saskinim yaa bu kadar insan varmis bu derdi tasiyan ama hayatimda yok?? Ilginc demi :/ ayrica benim hep vardi 5-6 tane aliyodum sonra sari yapiyodum hafifleri simdi nolduysa iki yilin icinde dagildilar ve sim siyah lar. Keske cenemde olmasaydi. Ne kadar hizli cikyolar. Sadece korkumdan gidemiyom ...sansizz oldugum icin guven yok bu mucizeye. Ayri a ben cokkkk hassasim ada beni baya sivilce yapiyo:/ ama iplikde cuvaltiyo. Cok degisik bi durum yaa...hayatim i yasiyamiyom. Cok pismanim kilomu dert etigime. Kilo bu kadar zor deyil inan:KK43:

Merhaba

Ayrica kalin olunca etkisi olmaz mi diyosun??

Saskinim yaa bu kadar insan varmis bu derdi tasiyan ama hayatimda yok?? Ilginc demi :/ ayrica benim hep vardi 5-6 tane aliyodum sonra sari yapiyodum hafifleri simdi nolduysa iki yilin icinde dagildilar ve sim siyah lar. Keske cenemde olmasaydi. Ne kadar hizli cikyolar. Sadece korkumdan gidemiyom ...sansizz oldugum icin guven yok bu mucizeye. Ayri a ben cokkkk hassasim ada beni baya sivilce yapiyo:/ ama iplikde cuvaltiyo. Cok degisik bi durum yaa...hayatim i yasiyamiyom. Cok pismanim kilomu dert etigime. Kilo bu kadar zor deyil inan:KK43:
Ben de aynı senin gibiydim. Siyah ve kalındı. Cenemdeki tüyler. Lazere gittim sonuc alamadım. Hatta ince tüylerim cogaldı. Keske hic gitmeseydim. Simdi 7 seanstır igneliye gidiyorum. Son seansta farkı görmeye basladım. Bence hic lazere bulasmadan direkt igneliye gidin. Zaman ve para kaybetmeyin.

Ric ederim Seni çok iyi anlıyorum sivilceler bendede vardi maalesef. 2 yıldırda ben çekiyorum işte hergün almak zorundasın hemen çıkıyo. İgnelide kılların kalınlığı sorun değil ve tüglerde de etkiliymiş lazer gibi kalınlaştırmıyormuş. ben çenem bitince favirideki tüglere başlıcam. Çenede fazla acı olmuyo ama boyuna doğru indikçe biraz artıyo ama gerçekten dayanılmayacak gibi değil. Ben dayandım yani.

Merhaba ben 1 hafta yönde yuzumde küçük bi bölgeye deneme yaptirdim şimdiye kadar hiç almamistim üstelik killari cekerken de hissetmedim ama daha tam 1 hafta olmasına ragmen çıkmaya başladılar. Normal mi sizceee

Kalin ince farketmez incede akimi bir defa verirse kalinda iki defa verir misal.igneli kalin kila yapilmaz diye birsey yokturdur kokteki torbaya akimi verdiginde olay biter.Sakin yuzunuze lazerin hic bir cesidini degdirmeyin kalinlastirir ve yayar 3,5 tel bir anda 50.60 tane olur yasamis biri olarak yaziyorum biraz eziyetlidir ama igneli kesin cozumdur
Eziyeti nedir dersen kabuklanmalara asla dokunmayacaksin kendi dusecek,(igne ucundan dusuk mini mini kabuk oluyor islem sonrasi 4,5 gune merak etme goze batan sekilde degil) iki gun su degmeyecek yuzunu yikamayacaksin islem suresince peeling vs bulasmayacaksin gunesten iyi koruyacaksin onun disinda benim bazi noktalarda sivilcem olmustu ama bu benim cildimle alakali herkeste olacak diye bir kaide yok
Yuzdeki tuye tek cozum cok abarti degilse kisin basla derim daha rahat edersin

Şimdi nasıl??? Memun musun?? Geri çiktılar mı veya başka yerden çiktımı?
Sordugun arkadasin yerine ben cevap vereyim isinin ehli duzgun yapan bir yerde yaptirirsan kisa surede sonuc almaya baslarsin ve hayir cikmiyor tekrar ama yapan kisi onemlidir her alanda oldugu gibi bununda sahtekari cok iyi arastir derim

Merhaba ben 1 hafta yönde yuzumde küçük bi bölgeye deneme yaptirdim şimdiye kadar hiç almamistim üstelik killari cekerken de hissetmedim ama daha tam 1 hafta olmasına ragmen çıkmaya başladılar. Normal mi sizceee
Bahsettiginiz igneli epil. İle alimmi bilmiyorum ama kili cekerken hissetmezsiniz zaten oncesinde verilen akimi sinek isirigi gibi hissedersiniz
Kilin cekilisini hissediyorsaniz tam koke akim verip koku oldurememistir demektir
Onun disinda verimi 3,4 seansta anlarsiniz 3,4 de azalmak yerine hala ayni yogunluktaysa yapilan yeri degistirin derim

tugba hanım nerede yaptırdınız acaba istanbulda mı?
İstanbul da handan hanima yaptirdi
Ben ozelden rica etmistim yardimci oldu hatta sonradan oradada tanistik fake degil yani
Bende handan hanima yaptirdim cok sukur bir sikintim olmadi kucukyalida minik bir dukkani var orada yapiyor

Merhaba kızlar.
Bu yukarda yazılanı görünce biraz bozuldum o yüzden bu gün hesap açtım bu sitede.
Başıma bu gelince zaten iğneliden çok soğumuştum, yaptırmamaya kararlıydım ama süre geçti tabi ben de çok okudum bu süreçte.
Handan hanım iyidir, çok kibar bir kadıncağız kendisi, bu kadar da iyi yorum var hakkında. kaç senedir de yapıyor bu işi.
Ancak benim üst dudağımda sayısız iz kaldı bana yapılan epilasyondan sonra. her cilde her ayarla ya da her tip iğne ile çalışılmaması gerektiğini öğrendim yaptığım araştırmalar sonucunda.
yani benim mağduriyetim oldu kızlar.
Zaten bu hesabı açmadan da okudum baya bu sitede yazdıklarınızı. bir okuduğum yazıda bir kişi demiş ki 2 yakın akrabama yapıldı onlarda sorun olmadı bende oldu beyaz lekecikler olarak falan gibi. Benim sıkıntım da benzer yani. belki 10 kişide sıkıntı olmadı ama bende oldu.
Eğer gidecekseniz dikkat edin, deneme seansı yaptırın kızlar benden söylemesi.

Merhaba kızlar.
Bu yukarda yazılanı görünce biraz bozuldum o yüzden bu gün hesap açtım bu sitede.
Başıma bu gelince zaten iğneliden çok soğumuştum, yaptırmamaya kararlıydım ama süre geçti tabi ben de çok okudum bu süreçte.
Handan hanım iyidir, çok kibar bir kadıncağız kendisi, bu kadar da iyi yorum var hakkında. kaç senedir de yapıyor bu işi.
Ancak benim üst dudağımda sayısız iz kaldı bana yapılan epilasyondan sonra. her cilde her ayarla ya da her tip iğne ile çalışılmaması gerektiğini öğrendim yaptığım araştırmalar sonucunda.
yani benim mağduriyetim oldu kızlar.
Zaten bu hesabı açmadan da okudum baya bu sitede yazdıklarınızı. bir okuduğum yazıda bir kişi demiş ki 2 yakın akrabama yapıldı onlarda sorun olmadı bende oldu beyaz lekecikler olarak falan gibi. Benim sıkıntım da benzer yani. belki 10 kişide sıkıntı olmadı ama bende oldu.
Eğer gidecekseniz dikkat edin, deneme seansı yaptırın kızlar benden söylemesi.
Gecmis olsun ben biyik bolgeme yaptirmadim simdi siz yazinca onuda belirteyim dedim cunku ablam ve arkadasim biyik bolgesine lazer yaptirdi ve iz kaldi ondan biyik kalsin kendim iple evde aliyorum zaten mantiginda haraket ettim (birde biyik bolgesi yaz kis terleyen bir alan ondan iz kaliyor diye bir mantik yurutuyorum ben ne sir ne igne ne lazer hic degdirmedim kendimi bildim bileli ip hic kalinlasmadida acikcasi )aslinda ben cok tuylu biri degildim ama bir kac kalin tuy icin boyna yakin tuttum lazere basladim ve kabus oldu bildigin kurt adam oldum killar kalinlasti yayildi sakaklar falan fenaydi hani o kila acikcasi yogunda calismaya memnun kaldim izim gunes lekem vs olmadi kendimde cok dikkat ettim kabuk dusmesi vs olayina
İgneli kapristen bulasilacak bir epilasyon degil ole guneste gorunen tuye giden kasinir acikcasi cunku zor yok su degdirme yok kabuk dusmesin yok sivilce (bende bazi bolgelerde yapti cunku) yok her hafta git bakmayin maddi anlamdada sarsio uzun tedavilerde ama kil kalinsa cene boyun sakak kil basmissa pco hastasi gibiyseniz evet en kalici yol igne
ama inanin biyikta ip disi herseyde iz kaliyor kirmiziligida daha uzun suruyor ben bilgi isteyen arkadaslara fikir olsun diye yazdim handan hanima gidin gitmeyin manasinda degil kime gidilirse gidilsin arastirmadan yapilmis bir referans olmadan hop deyip baslanacak is degil

özge hanım merhaba.
ya benim mağduriyetim tek bu hanımdan değil ama en son bu olunca tövbe etmiştim. ama birşey söylicem. ben yabancı forumları okumaya başlamıştım bir süre kadar önce. transeksüel forumlarında erkekler sakallarını iğneli epilasyonla yok etmişler iz yok. mesajlaşmıştım onlarla uzun süre.
makineler buradaki çok kötü, bana bazı ayarlar söylemişlerdi not aldım hatta hepsini, bu ayarları ne handan hanım ne diğerleri hiçbiri bilmiyor. makineleri bu ayarlara sahip değiller. şansa epilasyon yaptırıyoruz. spesifik olarak handan hanımın makinesi zaten çok eski. eski makine çok çok çok uzman bir operatör gerektiriyor ve belki de flash kullanılmaması gerekiyor.
sizin de ablanıza geçmiş olsun çok üzüldüm, umarım bu lekeleri halledicez ilerde. ama düzgün epilasyonda iz kalmaması lazım yoksa epilasyon dünyada bu kadar yaygın olmazdı.

Buralarda cok reklam yapiliyor derdi olan giriyor anlamiyor insanlar magdur oluyor yanlis insanlarda hem paralarindan hem ciltlerinden oluyorlar bende giden birinden yine bu forumdan bilgi alarak gitmistim Allah razi olsun o arkadastan diyorum kendim cok sikinti yasadigim icin yasayanlara fikir olsun diye yazarim her daim biride sormus cevap verdim 1 yil devam ettim cene cenenin boyuna indigi kisim sakaklar ve sakaklardan yanaklara atlayan killara yaptirdim biyiga yaptirmadim ben memnun kaldim kendim bana dusen gorevleride yerine getirdim dikkat ettim hep pudraladim oynamadim banyoda cok kalmadim (buhardan erken kabuk dusmesin diye)vs vs yazin aciliyet yoksa yaptirmayin cunku surekli terliyoruz kabuklar kurumadan terden dusuyor ize daha yatkin oluyor bida dipnot olsun

Son düzenleme:
Haklısınız. ancak dediğiniz yerlr daha iyi iyileşen yerler zaten.
"Ay canım şu hanım çok iyi numarası bu xxxxxxx". "ya da ben şu hanıma yaptırdım süperdi" gibi mesajlara kanmayın kızlar sonunuz kötü olur.

özge hanım merhaba.
ya benim mağduriyetim tek bu hanımdan değil ama en son bu olunca tövbe etmiştim. ama birşey söylicem. ben yabancı forumları okumaya başlamıştım bir süre kadar önce. transeksüel forumlarında erkekler sakallarını iğneli epilasyonla yok etmişler iz yok. mesajlaşmıştım onlarla uzun süre.
makineler buradaki çok kötü, bana bazı ayarlar söylemişlerdi not aldım hatta hepsini, bu ayarları ne handan hanım ne diğerleri hiçbiri bilmiyor. makineleri bu ayarlara sahip değiller. şansa epilasyon yaptırıyoruz. spesifik olarak handan hanımın makinesi zaten çok eski. eski makine çok çok çok uzman bir operatör gerektiriyor ve belki de flash kullanılmaması gerekiyor.
sizin de ablanıza geçmiş olsun çok üzüldüm, umarım bu lekeleri halledicez ilerde. ama düzgün epilasyonda iz kalmaması lazım yoksa epilasyon dünyada bu kadar yaygın olmazdı.
Suan bir lazer dalgasi var igneli zaten teknolojide geriden geliyor o bir gercek onu herkes kabul ediyor valla yalan yok ben makine falan arastirmadim cunku insan icine cikilacak gibi degildi referansi alinca basladim Allahta yardim etti iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim iki yil sonra gecti izleri zamanla ama lazeri birakti tabi kilida sadece iple aldi ve bol bol koruyucu surdu sende takilma yani cilt kendini yeniliyor cok ugrasmamak lazim o soyucu kremler falan daha fena yapio

X