Merhaba bugün tavsiye üzerine Handan hanıma gittim arkadaşlar çok cici hoş bir hanım
lazer sonrası yüzde coşan tüyler ve bitmeyen kollar için gittim.
Yüzümdeki tüyleri benim isteğimle dağınık aldık çünkü bir anda hepsini alırsak çok tahriş olur kabuklanma beni rahatsız eder diye bu benim talebimdi en çok göze batanlardan başlayarak daha incelere zamanla yönelelim dedim.
bu arada buradaki bazı kaygılardan (ki bende yaşadım reklammıdır sıkıntı yasarmıyım param boşa gidermi vb )yüzüm dağınık olduğundan çok belli olmayacağı için kollarımın fotografını cektim su an elimde öncesi ve hemen sonrası mevcut ancak kabuklanma muhtemelen 4 gune olacağından o halini ve 15-20 gün sonrasınıda cekip koymak niyetindeyim maksat bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlara bir nebze olsun yardımcı olabilmek.
Bunun dışında handan hanım krem önermıyor ılk 2-3 gun su değmeyecek bol bol talk pudra dışında bir şey sürülmeyecek diyor
kabuklar kendi evresinde düşmeli asla aa kabuklanma oldu hadi peeling kese yapalım olayına girilmemeli diyor uzmandan ziyade bu işin başarısı %40 size bağlı epilasyon sonrası o bolgeyı unutun kaşımayın ovmayın peeling yapayın kabuklarınız kendılıgınden dussun cok zorda kalmazsanız makyaj yapmayın diyor çok acil durumlarda sadece kozmetık pudra (ki benimki eczaneden alınan kokusuz dermokozmetık bır pudra )acil kotarılması gereken durumda bir defaya mahsus sürebilirsin dedi.
lazere bakınca evet sıkıntılı bir evre ama açıkcası yuz bölgesi benim için lazerdede sıkıntı haline geldiği iğneliye geçiş yaptım işallah izsiz sıkıntıssız kısa sürede bende herkeste kurtulur bu durumdan :)ara ara takip etmek isteyen arkadaşlar için gelişmelei yazarım