- 18 Nisan 2014
- 114
- 28
Sanirim ilk gitmemle basladi ama ben 2.gitmemde farkettim ilkini hatirlamiyorum cunku 4 ay oldu. Igneli yapildiktan sonra kizariyor sinek isirigi gibi kabariyor ve 5 6 gun sonra kabuk tutuyor sonra 1hafta sonra da kabuklar dusuyor ve dusen kabuklarin ardindan ignenin girdigi butun noktalar butun giris yerlerini cok net gorebiliyorum kirmizi kirmizi gozenek seklinde duruyor. Sonrasinda kizariklik geciyor gozenek seklinde izler okdr belli olmuyor ama cok incelersem goruyorum o izleri ve ayda bir igneliye gittigim icin iyilesme surecini goremiyorum
ben şimdi dikkatli inceledim bikaç tane var gibi ama emin olamıyorum çünkü uygulama olmayan yerdeki gözeneklerime baktım ordakiler bile zaten iri. Cilt yapım olarak iri gözeneklerim var benim, eğer iz kalırsa cidden anlamam gibi geliyor bu arada senin yaşadığın o kızarıklar kabarıklar aynen bende de oldu ama çok sürmedi, bana 'desitin' mor ambalajlı olan kremini önerdi uygulayıcım onu kullandım. Kızarıklıklar ve kabarıklıklar için çok iyi geliyor tatlım aklında bulunsun. ilk üç gün yüzümü %70 alkol %30 saf su içeren bi ilaçla temizledim ardından bu kremi kullandım kızarıklıklarım hemen geçti. ardından yüzüm havalansın diye bi daha krem bile sürmedim. bugün bir haftam doldu birkaç kabuk dışında yüzümde sıkıntı yok