- 15 Ekim 2015
- 15
- 3
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yaptırdığın seanslar yarım saati geçmiyorsa dediğin doğrudur BİTMEZEsink89 ve Sevo33 size katılıyorum.Nasıl böyle bilgi veriyorlar anlamıyorum.Ya hiç bilmiyorlar konuşuyorlar yada başka maksatları var .Benim yüz bölgem 5 seans oldu herhalde 7 seansta bitecek.Ben 2 - 3 yere danıştım başlamadan önceden hep 7-8 seansları söylediler.Yine bu siteden bir arkadaşın tavsiyesi üzerine şuan gittiğim yere başladım.İnanmamak lazım böyle insanlara.İyi günler dilerim.
Bu arada bi kuaför salonunda yaptırıyorsan dediğin gerçekten doğru katılıyorum sanaSenin yaptırdığın seanslar yarım saati geçmiyorsa dediğin doğrudur BİTMEZ
Hormonal bir durum tabiki lakin kıl köküne elektrik akımı veriliyorMutlaka biter diye bir sey soyleyemezsiniz malesef ki 3 seans cok cok az, insanlar yillarca devam edebiliyor bu igneli epilasyona. Ozellikle kalin ve inatci tuyleri olanlar icin gecerli tabi bu dedigim, digerleri nasildir bilemiyorum.
Evet bizde gidenler ne derse inanıyoruz moralimiz bozuluyor daha bitmedimi benim bitti diyenlereYa kızlar cok sabirsizsiniz yüz 1srnede rahatliyor kimi 4seans gttim kimi 6seans gttim etkisini görmedim diyosunuz bir iki ay icinde 10kerede gidebilirsiniz bu işlem oyle kisa surede bitecek bi islem değil kimisi de reklam amacli yok nasıl bitmez su uzman iyi falan demesin siz uzmninizdan memnunsaniz isini doğru yaptığından eminseniz devam edin evet 3seansta yuz biraz rahatliyor ama 1 seansiniz 3 seansta tamamlana bilir yani siz 1seansta komple yüzünüzu temizlettiriyo musunuz bence hayr buna göre hesap yapin kızlar yüzün tamami 3defa komple temizlenince daha ince daha seyrek cikmaya başlar bilmiyorum anlata biliyor muyum yani her kılın eşit yanmasi lazim ama biz böyle yapmıyoruz ki bi ayda iki defa 3defa gidiyoruz anca yuzumuzun tamami temizlenmis oluyor hu daha yeni 1seans olmuş oluyor lutfen biraz sabırlı olun 3 4ayda biraz olsun rahatladiginjzi görürsünüz
Aynen canim cok haklısın ben 3aydir gidiyorum ve yeni yeni incelme oldu ayda iki gitmeye basladim artik o bir sefer sayiliyorr ben bir sene diye kendimce düşünüyorum tek tamamen bitsindeYa kızlar cok sabirsizsiniz yüz 1srnede rahatliyor kimi 4seans gttim kimi 6seans gttim etkisini görmedim diyosunuz bir iki ay icinde 10kerede gidebilirsiniz bu işlem oyle kisa surede bitecek bi islem değil kimisi de reklam amacli yok nasıl bitmez su uzman iyi falan demesin siz uzmninizdan memnunsaniz isini doğru yaptığından eminseniz devam edin evet 3seansta yuz biraz rahatliyor ama 1 seansiniz 3 seansta tamamlana bilir yani siz 1seansta komple yüzünüzu temizlettiriyo musunuz bence hayr buna göre hesap yapin kızlar yüzün tamami 3defa komple temizlenince daha ince daha seyrek cikmaya başlar bilmiyorum anlata biliyor muyum yani her kılın eşit yanmasi lazim ama biz böyle yapmıyoruz ki bi ayda iki defa 3defa gidiyoruz anca yuzumuzun tamami temizlenmis oluyor hu daha yeni 1seans olmuş oluyor lutfen biraz sabırlı olun 3 4ayda biraz olsun rahatladiginjzi görürsünüz
Mrhb canim nasilsin bundan üç dort ay once sendem yardim almistim hem burdan hem ozeldenn her soruma cvp verip beni rahatlattigin icin cok teşekkür ederimmoyy canım benim,bu sayede ne tatlı bir arkadaşım oldu sen de kurtulcaksın inşallah benim gibiii
Yarim saati gecmezse diyosunuz. Iki haftada bir, iki saat olarak yaptiriyordum ilk basladigimda; sonradan ayda 1-2 saat olmak uzere nerdeyse bir senedir gidiyorum. Gittigim yer de igneli epilasyon yaptiranlarin cogunun duydugu Istanbul'un en kaliteli yerlerinden biri. Yuzdeki tuylerin kadin psikolojisi uzerindeki etkisi bellidir ve cok ciddi sonuclari olabilir. Insanlari bosuna umutlandirmayin lutfen.Bu arada bi kuaför salonunda yaptırıyorsan dediğin gerçekten doğru katılıyorum sana
Bende bundan bahsediyordum arkadaşlarla seans konusunda anlaşamadık herhaldeYa kızlar cok sabirsizsiniz yüz 1srnede rahatliyor kimi 4seans gttim kimi 6seans gttim etkisini görmedim diyosunuz bir iki ay icinde 10kerede gidebilirsiniz bu işlem oyle kisa surede bitecek bi islem değil kimisi de reklam amacli yok nasıl bitmez su uzman iyi falan demesin siz uzmninizdan memnunsaniz isini doğru yaptığından eminseniz devam edin evet 3seansta yuz biraz rahatliyor ama 1 seansiniz 3 seansta tamamlana bilir yani siz 1seansta komple yüzünüzu temizlettiriyo musunuz bence hayr buna göre hesap yapin kızlar yüzün tamami 3defa komple temizlenince daha ince daha seyrek cikmaya başlar bilmiyorum anlata biliyor muyum yani her kılın eşit yanmasi lazim ama biz böyle yapmıyoruz ki bi ayda iki defa 3defa gidiyoruz anca yuzumuzun tamami temizlenmis oluyor hu daha yeni 1seans olmuş oluyor lutfen biraz sabırlı olun 3 4ayda biraz olsun rahatladiginjzi görürsünüz
Arkadaslar peki daha once hic islem gormemis tuyler sizce ne kadar surede biter ornegin her hafta yarım saat calisilsa ?
Peki siz daha once lazer vb bi sey yaptirmis miydiniz?sana yol göstermesi açısından şunu söyleyebilirm. Yarım saatte tüm yüzü zaten alamaaz, parça parça işlem görmen gerek. Örneğin ben ilk seansımı yarım saat yaptırdım.çenemde çok sık tüyler olduğu için ordan başladı, sert olanları ilk olarak temizledi ve ardından göze batabilceklerin hepsini tek tek yok etti. Şu anda bakıldığında normal ayva tüyü sıklığında kıllarım var. Bu yarım saat içinde bir de favorilerdeki çok belirgin olanları ve çenemden boynuma doğru sıçramış kılları yok etti.
sen anca 2-3 yarım saatlik seans gidersen tüm yüzünün tamamını aldırmış olcaksın. Hiç işlem görmediğin için de alınanlar çok çok az çıkar. Yani toplamda yüzünün TAMAMINI 3 kere alsalar tamamen kurtulursun bence.
bu benim nacizane fikrim, eğer hormon bozukluğun yoksa, kıl tipin inatçı değilse herhalde çok çabuk kurtulursun.
benim hormon bozukluğum vardı şu anda ilaç kullanıyorum iğnelinin yok ettikleri tekrar çıkmasın diye. Bana bile 1.5 max 2 senede kurtulursun dediler. Ne kadar sık gidersen sen o kadar çabuk kurtulursun
Peki siz daha once lazer vb bi sey yaptirmis miydiniz?
Anladim cok tesekkur ederimyüzümü 5-6 kez sirle aldırmıştım. Onu da çok uzun aralıklarla aldırdım düğündür,önemli günlerdir vs diye. Yani her ay aldırmış biri değildim. Lazer de çene bölgesine 2 defa birkaç kılım için atış yapıldı. Yaptırmaz olaydım onun yüzünden sarı tüylerime de lazer denk geldi karardı onlar da. Benim yüzüm işlem gördüğü için 1.5- 2 sene sürebilir, dediğim gibi sen hiç dokunmamışsın bizimkilere göre senin daha çabuk bitecektir emin ol. Ama tabiki işini bilen uzman birine git, uyduruk bir yere gidersen çabuk kurtulacağına seni oyalayabilirler