- 28 Ekim 2015
- 66
- 4
- 40
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadımKizlar konu actim ama cevaplayan olmadi acaba igneli yaptirip sonra cikan killarda batik kil sorunu yasayan oldu mu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadımKizlar konu actim ama cevaplayan olmadi acaba igneli yaptirip sonra cikan killarda batik kil sorunu yasayan oldu mu ??
Merhaba cildindeki izler geçti mi yada toparlandı mı acaba merak ettimtoparlaması ihtimal olunca korkutuyor,ne kadar beklemek lazım bilmiyorum bunu görmek için.yakın zamanda kalanlar için tekrar randevum var çünkü
DHARMAMED`E KESINLIKLE GITMEYIN!
Bugün saat 3`teki lazer/igneli epilasyon bilgi alma randevuma 1`de gittim ve erken gittigim icin simdi islemdeler dediler, birazdan aliriz. Biraz degil 1 saat gectikten sonra benden once gelen tum hastalari bitmesine ragmen beni almadilar ve benden sonra gelen randevusiz kisiyi almaya kalktiklarinda, durumu kendilerine belirttim. Resepsiyonist hanimlar estetisyenlerden kisa boylu sari sacli olanina durumu soylediler fakat kendisi saygisiz bir sekilde `vakti yok deyin ya, beklerse beklesin` diyerek beni geri cevirdi. Madem vaktiniz yoktu, benden sonra gelen randevusuz hastayi nasil aliyorsunuz? Madem saat 3e kadar bekleteceksiniz, neden birazdan islemden cikinca sizi alacagiz diyorsunuz? Onlar kadar saygisiz olmadigim icin derhal Göztepe subesini terkettim. Iyi ki sadece bilgi almaya gittigimde bu yuzlerini gosterdiler de böyle saygisiz bir kurumla isleme baslamadim. Musterinin yuzune karsi surekli bir`tabi efendim, aynen efendim, ahhahhahha` yalanci gülümsemeler, arkasindan da terbiyesizce laflar. O sinirle ciktim gittim sadece...
Merhaba cildindeki izler geçti mi yada toparlandı mı acaba merak ettim
Bende yüzüme yaptırıyorum bende senin gibi bir problem olmadı Güneş kremi kullanıyor musunbir hafta oldu yaptıralı bir degişiklik yok.Çok yakından bakınca belli oluyor,gözenek gibi.Tüylü olmasındansa öyle görünmesine razıyım galiba.
Yüzüne işlem yapmayı bitirmiş olan yok mu acaba onlar ne der?
Genital icin anestol ve emla kullaniliyor genelde. Dediginiz bolgelerde ise yarar mi bilmiyorum malesef.Bn suan İğneli epilasyon yaptırıyorm. Üst bacak ve koltuk altına . Akım verirken belli bi süreden sonra çok acı veriyo.aneztezi için ne onerirsiniz?? Kremlerden
Kızlar galiba iğneli epilasyona başlıyorum fakat aklımda sorular var. Janie ye gitmeye karar verdim ama münevver de olabilir. Yaptıracağım zaman insan içine çıkamayacak kadar kötü iz kalıyor mu?çünkü sürekli toplum içindeyim ona göre yüz bölgemi ertelerim.bir de benim hiç aldırmadığım tüylerim ile aldırdıklarımın bitiş süresinde bir fark var mıdır?
Yaş kaç acaba ? 18 den küçük müsünhoooverphonic canım henüz işlem yaptıramadım fakat münevver epilasyonun bizzat gidip ayağına görüştüm ve bana pek de güvenilir gelmedi randevum bile yoktu gittim nasıl bir yer göreyim diye zaten müşterisi de yokmuş bana hemen işleme başlayalım dedi üstelik yaşımda küçük hani ben daha önce lazer araştırdığımda annenin haberi var mı diye soruyorlardı gittiğim yerlerde.Yani biraz da kadınlar kulübünden münevver epilasyonla ilgili geçmiş şeyler okursan anlarsın zaten Şu anda madam janineyi araştırmaya devam ediyorum henüz başlayamadım fakat cildimiz değerli istemem leke kalsın ve son olarak sen de bunlar dışında bir yer biliyorsan önerebileceksen bana memnun kalırım.
Tüm yüzünüz baştan sona dört kez tarandıysa eğer farkı görebilmeniz lazım. Başladığınızda çok kalınlarsa eğer bir seyrekleşme göremezsiniz belki ama en azından fark edilir derecede incelmiş olmalılar.Kızlar bugün yüz bölgesi 4.Seansıma gittim ne zaman gözler görülür azalma olur sizce
hoooverphonic canım henüz işlem yaptıramadım fakat münevver epilasyonun bizzat gidip ayağına görüştüm ve bana pek de güvenilir gelmedi randevum bile yoktu gittim nasıl bir yer göreyim diye zaten müşterisi de yokmuş bana hemen işleme başlayalım dedi üstelik yaşımda küçük hani ben daha önce lazer araştırdığımda annenin haberi var mı diye soruyorlardı gittiğim yerlerde.Yani biraz da kadınlar kulübünden münevver epilasyonla ilgili geçmiş şeyler okursan anlarsın zaten Şu anda madam janineyi araştırmaya devam ediyorum henüz başlayamadım fakat cildimiz değerli istemem leke kalsın ve son olarak sen de bunlar dışında bir yer biliyorsan önerebileceksen bana memnun kalırım.
İncelme var azalma ne zamana gözle görülür olurTüm yüzünüz baştan sona dört kez tarandıysa eğer farkı görebilmeniz lazım. Başladığınızda çok kalınlarsa eğer bir seyrekleşme göremezsiniz belki ama en azından fark edilir derecede incelmiş olmalılar.
Cok sert, kalın ve inatciysa 10-12 saatte baya bi azalma olmasi gerekirKızlar bugün yüz bölgesi 4.Seansıma gittim ne zaman gözler görülür azalma olur sizce
Esink89 işte tam da sormak istediğim şey benim yüzümdeki tüyler hiç alınmadı yani hepsi incecik inceyse niye epilasyon istiyorsun diyebilirsiniz çünkü uzunlar ince olduğunda seans sayısı da azalıyor değil mi
bendede çok kaşınma oluyor kaşımamak lazım madecassol kullanıyorum ama cildimi çok kurutuyorKabuk bağladıktan sonra çok kaşıntı oluyor bende. Ne önerirsiniz ?