- 30 Ekim 2015
- 18
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende yüzüme yaptırıyorum ama iz yok bende onun için merak ettim kabuklanma mı yoksa iğne izi miMerhaba herkese
iğneli sonrası iz kalanlar yüzünun tamamını değil ama bir kısmını paylaşabilir mi ya da özelden mesaj olarak.ben de suan olan seyler gecici mi kalıcı m merak ettiğim için
Benim yarın iğneli randevum var gittiğimde oradaki uzmana sorarım sana haber veririm benim bu konu ile ilgili hiçbir fikrim yok çünkü yarın yazarım sanakabuklanma olmadı. Delik şeklinde iğrenin girdiği yerler belli oluyor.gözenek gibi. Kapanır mı yoksa iz kaldı demek mi bu.
Kabuklanma olmayan cilt tipine şaşırıyorum
Merhaba bugün iğneli epilasyon seansına gittim senin sorunu sordum bana ne Zaman yaptırmış diye sordular bayağı birşeyler anlattılar istersen benim gittiğim yeri bir ara telefonda sana bilgi verebileceğini söyledi uzmanım yanlış bilgilendirmek istemiyorum netten epifirst iğneli epilasyon diye yazarsan iletişim bilgileri çıkıyor zaten Nagihan hanımla bi görüş derimkabuklanma olmadı. Delik şeklinde iğrenin girdiği yerler belli oluyor.gözenek gibi. Kapanır mı yoksa iz kaldı demek mi bu.
Rica ederim bende ciddi sıkıntılar yaşamıştım ama lazerden dolayı çok uğraştım lekeleri giderebilmek için ...normalde de cildiniz kuru ise bundan kaynaklı olabilir.
Ayrıca teşekkür ederim Nesli1984 ilgilendiğiniz için
Ayni sorun bendede mevcut ignenin girdigi butun izler belli oluyor delik delik duruyor gozenek gibi uzmanim gecer bazi ciltler gec toparlar dedikabuklanma olmadı. Delik şeklinde iğrenin girdiği yerler belli oluyor.gözenek gibi. Kapanır mı yoksa iz kaldı demek mi bu.
Bugün sordum uzmanıma bende daha yeni yapılmış ise cild kendini toparlama ihtimalinin olduğunu söyledi birde bi krem söyledi ama adı aklımda değil birde iğnenin kalınlığıyla alakalı olabileceğini söyledi bana sanırım kalın iğne kullanıldığı Zaman öyle izler kalabiliyormuş yanlış yönlendirmekte istemem ama anladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım daha çok şeylerde söyledi ama akılda kalanlar bunlar
sizin cildiniz nasıl tip olarakAyni sorun bendede mevcut ignenin girdigi butun izler belli oluyor delik delik duruyor gozenek gibi uzmanim gecer bazi ciltler gec toparlar dedi
Bana kalırsa başka bir yere sorsan en azından kafanda soru işareti kalmaz tek yerle sınırlı kalma soruların için yazdığım yeri bi ara istersen telefondan da destek verebilirler sanatoparlaması ihtimal olunca korkutuyor,ne kadar beklemek lazım bilmiyorum bunu görmek için.yakın zamanda kalanlar için tekrar randevum var çünkü
Yağlı karma ve oldukça hassassizin cildiniz nasıl tip olarak
Öyle hemen geçmiyomus bnmde öyle yogun yüzümde tüyler onun için yogun çalışıyor bnde ilk başta cok korktum uzmanim kesinlikle kabuk tutunca krem faln sürme dedi yumusamasin erken düşmesin kabukları dedi en başta surekli aksamlari krem surerdim artik surmuyorum ilk 3gun 3defa krem sürüyorum kabuk tutuyor kabukları dokuldukten sonra krem sürüyorum igneli epilasyon bittikten sonra tuylerden kurtulduktan sonra yani yüz islem gormeyi bitirdikten sonra tamamen gidecekmis bu izler uzmanm öyle Söyledi ben kimyasal peeling yaptrmayi düşünüyorum aslnda en azndan yüzüm daha çabuk toparlanir kremler le devam edip hallede bikecegimi düşünüyorum bilmiyorum kendimi buna inandiriyorumtoparlaması ihtimal olunca korkutuyor,ne kadar beklemek lazım bilmiyorum bunu görmek için.yakın zamanda kalanlar için tekrar randevum var çünkü
böyle bir şey ilk defa başıma geliyor bilemiyorum başka yere gitseydim de göbek bölgesi olduğu için yine böyle olur muydu yoksa yanlış uygulama mı var emin değilim. ben kimsenin ekmeğine mani olmak istemem ancak Üsküdar merkeze yakın olan ve forumda da ismi sık sık geçen yere en azından göbek bölgesi için gitmeyi düşünenler varsa bir daha düşünsün derim. yazılanlara güvenip bildiğim uzman yerine başka yere gitmem neye mal oldu umarım leke kalmaz kalmazsa sorun yok zaten. ilerleyen zamanlarda son durumu paylaşırım.