Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneli epilasyon kesin çözüm lazer bitirmiyor aksine ince kıllar kalınlaşıyorİğneli epilasyon için gittim yer zaten lazer de yapıyor iğneli epilasyondan memnunum ilk seansım iyi geçti ama lazer epilasyon da kampanya yapıyor o yüzden kararsızım vücuttaki kılları lazer epilasyon ile bitirebilirmi
Kesinlikle iğneli epilasyonZannetmiyorum mükemmel bi sonuc İçin yıllarca gtmen gerekebilir ve genelde genital ve koltuk altndA başarısi var ama diğer bölgelerde pek bi sonuc yok ben yaptrdim bi buçuk sene hic bi etki görmedim hatta daha betr oldum yüzüm göbeğim koltuk alti hep yayildi formu incelersen bi cok kişide ortaya cikan sonuc bu oluyor hep yayıyor hic bulaşma derim iğneli ile kesin çözüm al bitir diger bolgelrinide
Lazer lekesi daha kötü amaLazer basit bi is
Lazer basit bi İşlem sayılıyor artk uzmanlar bile girmiyor iğneli cok zor bi islem herkes yapamaz leke iz yüzünden o yüzden uzman birinn olması lazm kolay bisey dwgil o yüzden
Acı da fazla çekmezsin en azındanVar biraz şimdi kıllarım bende yoğunlaşmadan gitmek istiyorum ki kısa kısa olsun süreleri
Yüzüne kesinlikle lazer epilasyon yaptırma iğneli epilasyon yaptır lazer leke yapıyorYok yok ji
Hic bulaşma derme boş çünkü
Ben ilk iğneliye gittiğimde kabuklanma olabilir normal bir durum demişlerdi ama bende kabuklanma olmadıBende kabuklanma oluyor ama geçiyor 5 gün içinde sizce normal mi
Oluyor bnm komple yüz boyun 10de anca hapsi dökülmüş oluyorBen ilk iğneliye gittiğimde kabuklanma olabilir normal bir durum demişlerdi ama bende kabuklanma olmadı
Sen kaç seans gittinOluyor bnm komple yüz boyun 10de anca hapsi dökülmüş oluyor
Olmak zorunda değil verilen akımın derecesiyle alakali düşük doz verilmiştirBen ilk iğneliye gittiğimde kabuklanma olabilir normal bir durum demişlerdi ama bende kabuklanma olmadı
Bende Bağdat caddesinde bir ere gidiyorum çok memnunum ve bittiMerhaba sana bir yer tavsiye edebilirim fiyatı çok uygun dakikası 2 tl kampanya da yapmışlar 600 dakikası 1000 tl Nişantaşı'nda epifirst iğneli epilasyon merkezi Nagihan aslan konusunda uzman bir görüş derim 600 dakikaya istenmeyen tüylerden kurtulursun ben gidiyorum çokta memnunum
Bitti mi kaç ay sonra peki bittiBende Bağdat caddesinde bir ere gidiyorum çok memnunum ve bitti
Daha ucuz yerler var bildigimBen de oraya gidiyorum canim ama saat ucreti cok fazla geldigi icin daha uygun bi yer ariyodum teşekkürler cevapladigin için
Tüyleri yapısına göre dedi seans adeti değil ama 1 yıla kalmadan bitti benim kiBitti mi kaç ay sonra peki bitti