Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım salı günü ilk seansımdı.Kaç seans sonra fark edilir derecede azalır acaba
İki aydır yuz boyuna gidiyorum gayet memnunum hatta göğüs ucuna da bssladmm ve göbek çizgisine ama göbeğin üst tarafınaArkadaşlar İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRAN VAR MI? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Genital bölgemi yaptırdım bugün. Yürek varmı bilmem ama insan mecbur kalınca herseye dayanıyomuşAğrılı bir işlem tabi komple yapanlarda iyi yürek varmış diyorum
Dudak ve iç kısmı alındı. Tüylerim çok sık ve dik çıkıyodu. Dudak kısmı hep batıyodu ve uykudan uyandıran cinsten kaşıntı yapıyodu. O yüzden ilk rahatsız olduğum bölgeden başladı. Üst kısımlar kaldı sadeceTamamını mı yaptırdın?
Geçer inşallah SağolGEÇMİŞ OLSUN
Gittiginiz yerin adresini ve telefon numarasini verebilir misiniz rica etsemİki aydır yuz boyuna gidiyorum gayet memnunum hatta göğüs ucuna da bssladmm ve göbek çizgisine ama göbeğin üst tarafına
Canm netten nekadar yaz çıkar bilgileri iki şubesi var bn bakırköy e gidiyorum esin hanma ama gerçekten cok iyi son teknoloji apilus kullanıyor kabukları dahaminik ve yaptigi yerlerin tamami kabuk tutmuyoGittiginiz yerin adresini ve telefon numarasini verebilir misiniz rica etsem
Pardon neka yazin yazim yanlisi:)Gittiginiz yerin adresini ve telefon numarasini verebilir misiniz rica etsem
Ben de oraya gidiyorum canim ama saat ucreti cok fazla geldigi icin daha uygun bi yer ariyodum teşekkürler cevapladigin içinCanm netten nekadar yaz çıkar bilgileri iki şubesi var bn bakırköy e gidiyorum esin hanma ama gerçekten cok iyi son teknoloji apilus kullanıyor kabukları dahaminik ve yaptigi yerlerin tamami kabuk tutmuyo
Genital bölge için nereye gidiyorsun? Dakikasını kaça yapıyorlar?Genital bölgemi yaptırdım bugün. Yürek varmı bilmem ama insan mecbur kalınca herseye dayanıyomuş
Merhaba sana bir yer önerebilirim Nişantaşı'mda epifirst iğneli epilasyon merkezi var sadece iğneli epilasyon yapıyorlar işinde çok iyi beyaz tenliyim ve cildim çok hassas olmasına rağmen kabuklanma olmadı bende şuanda kampanya yapmışlar 600 dakikası 1000 tl ben sadece genital bölgeme düşünüyordum paket aldım 600 dakikada tüm istemediğim tüylerimden kurtulacam tavsiye ederimGittiginiz yerin adresini ve telefon numarasini verebilir misiniz rica etsem
merhabalar şu istenmeyen tüyler her bayanın kabusu Lazer epilasyon bir yere kadar tüyleri bitiriyor ama iğneli epilasyon kesin çözüm bir yer keşfettim Nişantaşı'nda epifirst iğneli epilasyon merkezi kampanya yapmışlar 600 dakikası 1000 tl işinde uzman beyaz tenli ve hassas cilde sahibim tavsiye ederimGenital bölge için nereye gidiyorsun? Dakikasını kaça yapıyorlar?
İğneli epilasyon kesin çözüm biraz acı oluyor tabii sma daha sonra cildin tertemiz gittiğin ya da bildiğin bir yer yoksa benim gittiğim yeri tavsiye ederimArkadaşlar İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRAN VAR MI? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?