İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım salı günü ilk seansımdı.Kaç seans sonra fark edilir derecede azalır acaba

Bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım salı günü ilk seansımdı.Kaç seans sonra fark edilir derecede azalır acaba

Herkeste farklı bir durum olduğunu söyledi uzmanım. Çünkü kıl cinsi herkeste aynı olmuyor ne yazıkki. O yüzden kesin bir seans sayısı söyleyemiyorlar.

bende göğüs ucu ve göbege gidecem biraz sonuş aldığımı anlayınca bu ilk seansımdı çünkü

Ben koltuk altıma yaptırdım, cok fazla tuyum yoktu. 6-7 seansta tamamen bitti. Cikmadi hic, iz de kalmadi. Fakat benim gittigim yerde (bursa-elegance) ozel bolgenin tamamina yapmadiklarini belirttiler hijyen acisindan. Ayrıca hic ekonomik degil, lazer gibi net bir fiyat cikaramiyorlar. Dakikasi en son biraktigimda (1.5 yil önce) 1.80 tl idi.

Tamamını mı yaptırdın?
Dudak ve iç kısmı alındı. Tüylerim çok sık ve dik çıkıyodu. Dudak kısmı hep batıyodu ve uykudan uyandıran cinsten kaşıntı yapıyodu. O yüzden ilk rahatsız olduğum bölgeden başladı. Üst kısımlar kaldı sadece

Gittiginiz yerin adresini ve telefon numarasini verebilir misiniz rica etsem
Canm netten nekadar yaz çıkar bilgileri iki şubesi var bn bakırköy e gidiyorum esin hanma ama gerçekten cok iyi son teknoloji apilus kullanıyor kabukları dahaminik ve yaptigi yerlerin tamami kabuk tutmuyo

Canm netten nekadar yaz çıkar bilgileri iki şubesi var bn bakırköy e gidiyorum esin hanma ama gerçekten cok iyi son teknoloji apilus kullanıyor kabukları dahaminik ve yaptigi yerlerin tamami kabuk tutmuyo
Ben de oraya gidiyorum canim ama saat ucreti cok fazla geldigi icin daha uygun bi yer ariyodum teşekkürler cevapladigin için

Gittiginiz yerin adresini ve telefon numarasini verebilir misiniz rica etsem
Merhaba sana bir yer önerebilirim Nişantaşı'mda epifirst iğneli epilasyon merkezi var sadece iğneli epilasyon yapıyorlar işinde çok iyi beyaz tenliyim ve cildim çok hassas olmasına rağmen kabuklanma olmadı bende şuanda kampanya yapmışlar 600 dakikası 1000 tl ben sadece genital bölgeme düşünüyordum paket aldım 600 dakikada tüm istemediğim tüylerimden kurtulacam tavsiye ederim

Genital bölge için nereye gidiyorsun? Dakikasını kaça yapıyorlar?
merhabalar şu istenmeyen tüyler her bayanın kabusu Lazer epilasyon bir yere kadar tüyleri bitiriyor ama iğneli epilasyon kesin çözüm bir yer keşfettim Nişantaşı'nda epifirst iğneli epilasyon merkezi kampanya yapmışlar 600 dakikası 1000 tl işinde uzman beyaz tenli ve hassas cilde sahibim tavsiye ederim

Arkadaşlar İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRAN VAR MI? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İğneli epilasyon kesin çözüm biraz acı oluyor tabii sma daha sonra cildin tertemiz gittiğin ya da bildiğin bir yer yoksa benim gittiğim yeri tavsiye ederim

Ben ilk seansıma başladım 8 gün önce cildim hassas kabukları çok oldu ama şuan çoğu döküldü 2 seansa ne zmn gitmeliyim bilmiyorum

X