İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

istanbulda yaptırdım. neslihan hanım eli inanılmaz iyi ve 19 yıllk bir tecrübesi var. nişantaşın da bir çok ünlünün iğnelisi yapmış bir bayandır kendisi.

Kizlaar cemile hanıma gidip memnun kalan var mi acaba? Bir de göbek ve bel bölgeme gitmek istiyorum çok belli olmayan tüylerim var ama rahatsız oluyorum gidip sonuç alan var mı?

Kizlaar cemile hanıma gidip memnun kalan var mi acaba? Bir de göbek ve bel bölgeme gitmek istiyorum çok belli olmayan tüylerim var ama rahatsız oluyorum gidip sonuç alan var mı?
merhaba söylediğiniz kişiyi bilmiyorum ama eğer istanbuldaysanız neslihan hanımı tavsiye ederim işleme %100 garantişi veriyor. bir çok ünlünün iğnelisini yapmış saat ücreti piyasaya göre az yüksek ama garanti vermesi ve elinin çok iyi olması o kısmı kapatıyor :)

ne zamandır girip yazıcam yeni kısmet oldu.
Ben eylülden beri yüzüme yaptırıyorum ve çook çoook memnunum. resmen dünya varmış!:KK36:
kendime güvenim geldi... uzun araştırmalarımla,buradan da okuduğum olumlu yorumlar üzerine Zeynep hanıma gidiyorum... kıllarım çok fazlaydı,şu an tek tük çıkıyor , çok mutluyum:KK71:

yalnız buradaki yorumlar gitmeden önce gözümü korkutmuştu. kabuklanma ve acı hakkında abartılı yorumlar mevcut.
ben de hiç kabuklanma yok ve acı dayanılabilir bir acı,eğer kesin çözüm arıyorsanız tereddütsüz gidin derim!

istanbul'da genital bölgenin alt kısmına iğneli yapan iyi bir uzman tavsiye eder misiniz?
zeynep hanım alt kısma yapmıyor.

Ben eylülden beri yüzüme yaptırıyorum ve çook çoook memnunum. resmen dünya varmış!:KK36:
kendime güvenim geldi... uzun araştırmalarımla,buradan da okuduğum olumlu yorumlar üzerine Zeynep hanıma gidiyorum... kıllarım çok fazlaydı,şu an tek tük çıkıyor , çok mutluyum:KK71:

yalnız buradaki yorumlar gitmeden önce gözümü korkutmuştu. kabuklanma ve acı hakkında abartılı yorumlar mevcut.
ben de hiç kabuklanma yok ve acı dayanılabilir bir acı,eğer kesin çözüm arıyorsanız tereddütsüz gidin derim!
sivilcelenme ya da siyah nokta prblemi oldu mu peki seanslar sirasinda ve hangi kremleri kullandiniz acaba

sivilcelenme ya da siyah nokta prblemi oldu mu peki seanslar sirasinda ve hangi kremleri kullandiniz acaba

bıyık bölgemde bi kaç tane sivilce çıkıyordu çünkü orası çok hassas. oda 2 güne geçiyor. siyah nokta yok.
Utalk pudra tavsiye etti zeynep hanım,seansa gittikten sonra 3-4 gün sabah akşam kullanıyorum.

bıyık bölgemde bi kaç tane sivilce çıkıyordu çünkü orası çok hassas. oda 2 güne geçiyor. siyah nokta yok.
Utalk pudra tavsiye etti zeynep hanım,seansa gittikten sonra 3-4 gün sabah akşam kullanıyorum.
Benim cildim cok hassas sirle aldirirkende cok sivilce cikiyodu o yuzden simdide kremler kullaniyrm sivilce olusmamais icin utalk pudra yi nerden alabilirm markasi ya da özelliği nedir

rica ederim siz de kurtulursunuz düzenli gidin yeter:KK66:
Yaz ayina denk geldigi icin gitmeye biraz korkuyrm bi de sanki izler var gibiydi git gide azaliyo ama bu sefer sanki ignenin girdiği gozenekler acilmis gibi goruyrm ya da ben cok takiyrm bilemiyorum. .. bi de sivilce ve siyah noktalar olusuyo normalde pek olamdigi halde

Merhaba ben de yuzume yaptirmak istiyorum her merkez baska birsey soyluyo igneli yapmiyoruz yuze diyenler bile varr poc rahatsizligim var cok mutsuzum yuzumden benim cene altinda var sizin yuzunuzun neresindeydi arkadaslar ankarada iyi bi yer ariyorum :cry::cry:

zeynep hanimi herkes öneriyor o kadar mı iyi acaba... Biraz bahseder misiniz kendisinden?
herkes önermekte çok haklıymış. başta ben de çok tereddütlü gitmiştim,ama çok çok memnunum,iyi ki gitmişim:KK54:
hem eli çabuk,hem de ne yara ne iz oldu. bebek gibi oluyo cilt. güleryüzü ve anlayışı da cabası.
zaten giderseniz görürsünüz duvarı sertifika dolu :KK48: merak ettiğiniz birşey varsa sorun cevaplıyım:KK66:

Merhaba ben de yuzume yaptirmak istiyorum her merkez baska birsey soyluyo igneli yapmiyoruz yuze diyenler bile varr poc rahatsizligim var cok mutsuzum yuzumden benim cene altinda var sizin yuzunuzun neresindeydi arkadaslar ankarada iyi bi yer ariyorum :cry::cry:
merhaba, tabi ki yüze yapılıyor,yüze zaten sadece iğneli öneriliyor,sakın lazer yaptırmayın.
benim çene ve bıyık yapılıyor. çenemde çok fazlaydı ve sertti. çok rahatsız oluyordum sizin gibi. eylülden beri gidiyorum ve şimdi tek tük ve tüy şeklinde çıkıyorlar. o kadar rahatım ki artık,anlatamam...:KK54:
ankara hakkında bir fikrim yok ne yazık ki ama kesinlikle iyi bir yer bulup,zaman kaybetmeden başlayın.
korkmayın, üzülmeyin iğneliyle bitiyorlar:KK66:

X