- 25 Nisan 2015
- 8
- 1
- 26
ben kaşlarıma yaptırdım ikinci seansım bitti ve hiçbir sıkıntı olmadı ne siyah nokta nede bir iz.. kızarıklıklar bir haftada geçti çokta memnunumIgneli epilasyondan sonra sivilce ve siyah nokta oluşumu yasayan var mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaşlarıma yaptırdım ikinci seansım bitti ve hiçbir sıkıntı olmadı ne siyah nokta nede bir iz.. kızarıklıklar bir haftada geçti çokta memnunumIgneli epilasyondan sonra sivilce ve siyah nokta oluşumu yasayan var mi acaba?
Kaş bolgesi daha farkli olabilir belki bilmiyorum ama..siz hangi sehirde yaptırdınizben kaşlarıma yaptırdım ikinci seansım bitti ve hiçbir sıkıntı olmadı ne siyah nokta nede bir iz.. kızarıklıklar bir haftada geçti çokta memnunum
merhaba söylediğiniz kişiyi bilmiyorum ama eğer istanbuldaysanız neslihan hanımı tavsiye ederim işleme %100 garantişi veriyor. bir çok ünlünün iğnelisini yapmış saat ücreti piyasaya göre az yüksek ama garanti vermesi ve elinin çok iyi olması o kısmı kapatıyor :)Kizlaar cemile hanıma gidip memnun kalan var mi acaba? Bir de göbek ve bel bölgeme gitmek istiyorum çok belli olmayan tüylerim var ama rahatsız oluyorum gidip sonuç alan var mı?
sivilcelenme ya da siyah nokta prblemi oldu mu peki seanslar sirasinda ve hangi kremleri kullandiniz acabane zamandır girip yazıcam yeni kısmet oldu.
Ben eylülden beri yüzüme yaptırıyorum ve çook çoook memnunum. resmen dünya varmış!
kendime güvenim geldi... uzun araştırmalarımla,buradan da okuduğum olumlu yorumlar üzerine Zeynep hanıma gidiyorum... kıllarım çok fazlaydı,şu an tek tük çıkıyor , çok mutluyum
yalnız buradaki yorumlar gitmeden önce gözümü korkutmuştu. kabuklanma ve acı hakkında abartılı yorumlar mevcut.
ben de hiç kabuklanma yok ve acı dayanılabilir bir acı,eğer kesin çözüm arıyorsanız tereddütsüz gidin derim!
sivilcelenme ya da siyah nokta prblemi oldu mu peki seanslar sirasinda ve hangi kremleri kullandiniz acaba
Benim cildim cok hassas sirle aldirirkende cok sivilce cikiyodu o yuzden simdide kremler kullaniyrm sivilce olusmamais icin utalk pudra yi nerden alabilirm markasi ya da özelliği nedirbıyık bölgemde bi kaç tane sivilce çıkıyordu çünkü orası çok hassas. oda 2 güne geçiyor. siyah nokta yok.
Utalk pudra tavsiye etti zeynep hanım,seansa gittikten sonra 3-4 gün sabah akşam kullanıyorum.
Utalk pudra deyin eczanelerde satılıyorBenim cildim cok hassas sirle aldirirkende cok sivilce cikiyodu o yuzden simdide kremler kullaniyrm sivilce olusmamais icin utalk pudra yi nerden alabilirm markasi ya da özelliği nedir
Teşekkür ederim ne guzel siz kurtulmussunuzUtalk pudra deyin eczanelerde satılıyor
rica ederim siz de kurtulursunuz düzenli gidin yeterTeşekkür ederim ne guzel siz kurtulmussunuz
rica ederim siz de kurtulursunuz düzenli gidin yeter
Yaz ayina denk geldigi icin gitmeye biraz korkuyrm bi de sanki izler var gibiydi git gide azaliyo ama bu sefer sanki ignenin girdiği gozenekler acilmis gibi goruyrm ya da ben cok takiyrm bilemiyorum. .. bi de sivilce ve siyah noktalar olusuyo normalde pek olamdigi halderica ederim siz de kurtulursunuz düzenli gidin yeter
Merhaba ben de yuzume yaptirmak istiyorum her merkez baska birsey soyluyo igneli yapmiyoruz yuze diyenler bile varr poc rahatsizligim var cok mutsuzum yuzumden benim cene altinda var sizin yuzunuzun neresindeydi arkadaslar ankarada iyi bi yer ariyorumne zamandır girip yazıcam yeni kısmet oldu.
Ben eylülden beri yüzüme yaptırıyorum ve çook çoook memnunum. resmen dünya varmış!
kendime güvenim geldi... uzun araştırmalarımla,buradan da okuduğum olumlu yorumlar üzerine Zeynep hanıma gidiyorum... kıllarım çok fazlaydı,şu an tek tük çıkıyor , çok mutluyum
yalnız buradaki yorumlar gitmeden önce gözümü korkutmuştu. kabuklanma ve acı hakkında abartılı yorumlar mevcut.
ben de hiç kabuklanma yok ve acı dayanılabilir bir acı,eğer kesin çözüm arıyorsanız tereddütsüz gidin derim!
herkes önermekte çok haklıymış. başta ben de çok tereddütlü gitmiştim,ama çok çok memnunum,iyi ki gitmişimzeynep hanimi herkes öneriyor o kadar mı iyi acaba... Biraz bahseder misiniz kendisinden?
merhaba, tabi ki yüze yapılıyor,yüze zaten sadece iğneli öneriliyor,sakın lazer yaptırmayın.Merhaba ben de yuzume yaptirmak istiyorum her merkez baska birsey soyluyo igneli yapmiyoruz yuze diyenler bile varr poc rahatsizligim var cok mutsuzum yuzumden benim cene altinda var sizin yuzunuzun neresindeydi arkadaslar ankarada iyi bi yer ariyorum